Palkanlaskenta

Monipuolinen järjestelmä palkanlaskentaa varten

Maestro Palkanlaskenta on palkanlaskentaohjelma, joka on suunniteltu tarjoamaan tehokkaat ja monipuoliset työkalut palkkojen laskentaan.

  • Automatisoi aineistojen liikkumista.
  • Vähennä manuaalista työtaakkaa.
  • Hyödynnä monipuolisia tulostemahdollisuuksia.

Palkanlaskenta

Maestro Palkanlaskenta tuottaa kirjanpidon aineiston palkkojen osalta täysin automaattisesti

Maestro Palkanlaskenta laskee automaattisesti ennakko-, työntekijän työttömyysvakuutus-, työntekijän työeläke- sekä ay-maksupidätykset. Myös palkkojen maksutiedot siirtyvät samalla maksuliikenteeseen.

Palkkatiedot voivat muodostua palkkatietojen syötön ja matkalaskujen käsittelyn lisäksi myös kolmansien osapuolien ohjelmistoista, esimerkiksi työvuorosuunnitteluohjelmistoista. Monista muista järjestelmistä poiketen Maestrossa palkat voidaan kirjata sitomatta niitä palkkajaksoihin.

Palkanlaskennalle olennaiset tulosteet ja raportit helposti saatavilla

Maestro Palkanlaskennassa on myös mahdollisuus hyödyntää monipuolisia tulosteita. Esimerkiksi lomapalkkalaskenta ja -tilastot, lomareskontra, pekkaset, lähdeverolliset, palkkatodistukset, poissaoloraportit,  ja palkkalistat ovat helposti hallittavissa palkanlaskentaohjelmassa ja saatavilla silloin, kun niitä tarvitaan. Palkanlaskenta on tuskin koskaan ollut näin vaivatonta.

Maestro Palkanlaskenta – Hyödyt yrityksellesi

  • Säästy turhalta työltä — iso osa kirjanpidon aineistosta tuotetaan automaattisesti puolestasi.
  • Tuo tarvittaessa tiedot myös kolmansien osapuolien ohjelmistoista — Esimerkiksi työvuorosuunnitteluohjelmistoista voidaan muodostaa palkkatiedot syöttämisen sijaan.
  • Voit kirjata palkat sitomatta niitä palkkajaksoihin — Samalle palkansaajalle voi olla useita palkkatapahtumia kuukauden tai jakson aikana, ja kullekin tapahtumalle palkkoja voidaan laskea ja maksaa tarvittaessa.
  • Jaksotukset ja sisäinen laskenta hoituvat automaattisesti — Palkkatiedot jaksottuvat kirjanpitoon kuukausittain eläkkeiden, sosiaaliturvamaksujen ja muiden sivukulujen osalta. Sisäisen laskennan tiedot ja sosiaalikulut jakautuvat automaattisesti kirjanpitoon palkkatapahtuman rivien perusteella.

Palkkojen käsittely vie meiltä vähemmän aikaa Maestron avulla, ja saamme tarvitsemamme tiedot muutamalla klikkauksella.

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö