Maestrolla on tarjolla lukuisia lisäpalveluita, jotka helpottavat Maestron tuotteiden käyttöä. Koulutuksia voi osaa yksittäin tai kuukausittaisena palveluna. Lisäksi  meillä on kattavat vakiorajapinnat eri järjestelmiin, jolloin voit yhdistää nykyistä järjestelmääsi Maestron palveluihin.

Tarjoamme myös lisäpalvelua verkkokaupan ylläpitäjän päivittäiseen työhön ja myynnillisyyden edistämiseen.  Tutustu tarkemmin palvelukokonaisuuteemme!

Maestron koulutuspalvelut

Maestro tarjoaa laadukkaita koulutuksia asiakkailleen. Niitä voi ostaa yksittäin tai kuukausittaisena palveluna.

Laajemmat palvelut toiminnanohjaukseen

Maestron koulutuspalvelut

Haluamme olla mukana tukemassa osaamisen kasvua ja tarjota keinoja, joilla asiakkaamme saavat kaiken irti järjestelmistä. Koulutukset voivat olla lyhyitä ja kertaavia pikakoulutuksia tai sitten tarpeen mukaan laajempia useiden päivien kokonaisuuksia.
Lue lisää

Koulutuspaketti Mini 60 min

Lyhyin koulutuspalvelumme on 60 minuuttia. Koulutuspaketti sopii hyvin lyhyiden teemojen läpikäyntiin tai toimintamallien mieleenmuistuttamiseen.
Lue lisää
Kulujen hallinta

Koulutuspaketti Medium 180 min

Medium-koulutuspalvelumme kesto on 180 minuuttia. Koulutuspaketti sopii toimintamallien uudistamiseen tai suurempien kokonaisuuksien haltuunottoon.
Lue lisää

Koulutuspaketti Maxi 1 päivä

Maxi-koulutuspalvelumme kesto on 1 päivä, mutta koulutus voi olla myös tätä pidempi, jos koulutettavaa on paljon. Koulutuspaketti suurempien kokonaisuuksien haltuunottoon tai uusien työntekijäryhmien kouluttamiseen.
Lue lisää

Asiantuntijapalvelut

Maestrolle laadukkaat käyttöönotot ovat sydämenasia

Laajemmat palvelut toiminnanohjaukseen

Maestron projektityön palvelut

Maestrolla yhteisymmärrystä lähdetään rakentamaan heti ensitapaamisesta lähtien. Maestron projektipäälliköt ja asiantuntijat varmistavat, että hankittu ohjelmakokonaisuus otetaan asiakasyrityksessä käyttöön aikataulussa ja kaikkia sidosryhmiä tukien. Palvelu on aina ihmisläheistä ja ystävällistä.
Lue lisää

Rajapinnat Maestron järjestelmiin

Voit yhdistää helposti olemassa olevat järjestelmäsi Maestroon vakioidun integraatiorajapinnan kautta.

Ostoreskontra ja ostolaskut

MaestroNG:n muut vakioidut rajapinnat

Maestrolla on tarjolla rajapinta, jonka avulla voit helposti yhdistää myyntitilaukset tai ostotilaukset toisesta järjestelmästä suoraan MaestroNG:hen.
Lue lisää
Laajemmat palvelut toiminnanohjaukseen

WinMaestron rajapinnat

Myös Maestron windows-version voi helposti yhdistää muihin järjestelmiin. Rajapintojen avulla voit yhdistää olemassa olevan verkkokauppasi tai vaikkapa valitsemasi myynnin järjestelmän Maestroon.
Lue lisää

Verkkokaupan lisäpalvelut

Maestrolla on erilaisia palvelukokoisuuksia verkkokauppiaan tueksi

Myymäläjärjestelmä

Palvelupaketit verkkokauppiaalle

Me Maestrolla haluamme helpottaa verkkokauppiaan taakkaa tarjoamalla kolme palvelupakettia, joiden myötä kaupan ylläpito työ helpottuu.
Lue lisää

Verkkokaupan käytettävyystutkimus

Käytettävyystutkimuksessa asiantuntijamme käyvät verkkokaupan seikkaperäisesti läpi ja antavat arvion sen toimivuudesta sekä niistä osuuksista, jotka kaipaavat lisää vaivannäköä.
Lue lisää

Verkkokauppiaan peruspaketti

Maestron verkkokauppiaan peruspaketti on jatkuva kuukausittainen palvelu, johon kuuluu kuukausittaisen käytettävyystutkimuksen lisäksi 1,5 tuntia muutostöitä.
Lue lisää

Verkkokauppiaan laaja paketti

Maestron verkkokauppiaan laaja paketti on jatkuva kuukausittainen palvelu, johon kuuluu kuukausittaisen käytettävyystutkimuksen lisäksi 3,5 tuntia muutostöitä.
Lue lisää
Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö