Selkeys ja helppokäyttöisyys pitävät Hyvinvointi Sampon uskollisena Maestrolle

Selkeys ja helppokäyttöisyys pitävät Hyvinvointi Sampon uskollisena Maestrolle

Hyvinvointi Sampo – entinen Kalevalan Kuntoutuskoti – on 58-paikkainen kuntoutusta ja asumispalveluja tarjoava kuntoutuskoti Kuhmossa. Henkilökuntaa on parhaimmillaan noin 70 henkilöä. Asiakkaita ja yhteistyökumppaneita ovat niin yksityiset ihmiset kuin Kela ja Valtiokonttorikin.

Kalevalan Kuntoutuskoti Kuhmossa on käyttänyt Maestron taloushallinnon ohjelmistoja vuodesta 1998. Selkeys ja helppokäyttöisyys ovat koko ajan olleet Maestron valtteina. Maestrolla on myös aina ollut vastaus haasteisiin, kun uusia tarpeita on ilmennyt.

”Kalevalan kuntoutuskoti on toiminut 20 vuotta. Minä olen ollut talossa yli kymmenen vuotta ja jo koko sen ajan olemme käyttäneet Maestroa”, muistelee talouspäällikkö Satu Ylönen.

”Maestron ohjelmistopaketti on hyvä ja selkeä, ja sitä on helppo käyttää. Siinä on vielä paljon sellaisiakin ominaisuuksia, joita meillä kuntoutuskodissa ei ole otettu käyttöön. Ja puhelinpalvelu toimii todella hyvin, ongelmat saadaan aina selvitettyä!”

Ostolaskujen kierrätys helpottaa kirjanpitoa

Kalevalan kuntoutuskoti käyttää Maestron ohjelmista kirjanpitoa, osto- ja myyntireskontraa, pankkiyhteysohjelmaa, palkanlaskentaa ja uusimpana sähköistä ostolaskujen kierrätystä. Ostolaskuja käsittelee Maestron avulla parikymmentä henkilöä, muita ohjelmisto-osia käyttää neljä henkilöä.

”Meillä on oma serveri, mutta ostolaskujen kierrätysjärjestelmä päätettiin sijoittaa MaestroYhtiöiden pilvipalveluun”, kertoo Satu Ylönen. – Otimme sen käyttöön, kun laskuja alkoi olla mahdollista ottaa vastaan sähköisesti entistä enemmän. Halusimme myös itse olla aktiivisia tässä suhteessa.

Ostolaskujen kierrätys toimii saumattomasti yhteen kirjanpidon kanssa

”Enää ei tarvitse näpytellä viitteitä, ei tarvitse tehdä muuta kuin tiliöidä”, Ylönen kiittelee. – Laskujen tiedot saa siirtymään kirjanpitoon myös automaattisesti, ajastettuna.

Kohti sähköistä laskutusta

Maestro on tarjonnut Kalevalan kuntoutuskodillekin ohjelmistoratkaisuja sitä mukaa kuin uusia tarpeita on ilmennyt. Sähköisen ostolaskujen käsittelyn jälkeenkin kehitys vie eteenpäin, nyt kohti sähköistä laskutusta. Kalevalan kuntoutuskodilla on laskutettavana monia haasteellisia asiakkaita, joilla on mahdollisuus ottaa vastaan sähköisiä laskuja, jos toki myös yksityisiä ihmisiä, joille sähköinen lasku ei vielä ole tuttu.

”Sähköinen laskutus otetaan todennäköisesti käyttöön lähiaikoina, toivottavasti jo tänä vuonna”, sanoo talouspäällikkö Ylönen.

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö