Verkkokauppaohjelmisto

Maestron verkkokauppaohjelmisto – yksi kokonaisuus kivijalasta verkkoon

 • Selkeä vastuu yhdellä toimijalla ja yksi vakioitu rajapinta
 • Taustalla maailman suosituin verkkokauppa-alusta
 • Ratkaisu kestää myös tulevaisuuden haasteet
 • Aina päivitetty tieto asiakkaan ostoista ja asiakastiedoista kaikissa kanavissa
Lue tästä, kuinka toteutat toimivan verkkokauppakokonaisuuden

Millainen on Maestro Verkkokauppa -verkkokauppaohjelmisto?

Maestro Verkkokauppa on yksi markkinoiden harvoista toiminnanohjauksen kiinteänä osana toimivista verkkokauppaohjelmistoista, ja ainoa aidosti suomalainen kokonaisuus.

Verkkokauppaohjelmisto osana kokonaisuutta

Kyse ei ole kevyestä irrallisesta toteutuksessa, vaan kaikki verkkokaupassa tehtävät toimenpiteet siirtyvät automaattisesti asiakasrekisteriin, taloushallintoon ja tuotetietoihin. Lisäksi toiminnanohjauksessa tehtävät hinnoittelut ovat suoraan käytettävissä myös verkkokaupassa. Yhdessä yrityksen muiden jakelukanavien kanssa se muodostaa saumattoman kokonaisuuden, joka tuo tehoa yrityksen jokaiseen toimintoon. Verkkokauppaohjelmisto muodostaa tehokkaan kokonaisuuden toiminnanohjauksen kanssa.

Huomioithan, että voit myös integroida nykyisen verkkokauppasi Maestron ERP-toiminnanohjausjärjestelmään. Tämäkään ei ole ongelma!

Näin saat tehoa ja tuottavuutta verkkokaupasta

 1. Integroi verkkokauppa suoraan toiminnanohjaukseen – tiedot siirtyvät automaattisesti kirjanpitoon asti.
 2. Palvele yhtenäisellä asiakaskokemuksella – kun verkkokauppa ja myymälät ovat samaa selkeää kokonaisuutta, palvelet asiakkaitasi monipuolisemmin.
 3. Kirjaa tiedot järjestelmään kerralla – myynti ja hallinto eivät ole tukkanuottasilla, kun myynti jopa helpottaa hallinnon kuormaa.
 4. Pidä kiinni asiakkaistasi – omnikanavaisuuden ansiosta pidät asiakkaasi tyytyväisempinä ja vähennät asiakasmenetyksiä. Kaikki asiakkaan ostot näkyvät yhdessä paikassa.
 5. Näy hakukoneissa – hakukoneoptimoidun rakenteen ansiosta asiakkaasi löytävät verkkokauppasi helpommin.

Verkkokauppaohjelmiston hyödyt yritykselle

 • Seuraa kokonaisuutta selkeästi, kun myymälät ja verkkokauppa ovat saman raportoinnin piirissä.
 • Optimoi ostaminen ja varaston kierto pitämällä toiminnanohjauksen tilauskanta reaaliajassa.
 • Käytä lisä- ja ristiinmyynnin mahdollisuudet tarjoamalla vastaavia sekä liittyviä tuotteita ja hyödyntämällä asiakkaiden suositteluja. Vie verkon opit myymälään ja toisinpäin.
 • Automatisoi maksusuoritusten käsittely kirjanpitoon saakka. Ainutlaatuinen ominaisuus, joka on Maestro Verkkokaupassa ratkaistu kerralla kuntoon.
 • Perusta tuotteet ja hinnoittele ne kerralla. Säästät valtavasti tuotehallintaan ja taloushallintoon liittyvää käsityötä

Verkkokauppaohjelmiston hyödyt asiakkaalle

 • Kaikki asiakkaan ostot sekä verkosta että myymälästä näkyvät samalla kertaa. Myös tilaus- ja laskuhistoria näkyy suoraan asiakkaan verkkokauppatilillä.
 • 24/7 yhteydenotto- ja myyntikanava asiakkaillesi. Lisää palautekanavia ja chat-vaihtoehtoja tarpeen mukaan. Kauppasi on aina auki. Asiakkaat voivat tutustua valikoimiin ja hintoihin verkossa, ostaa myymälästä tai verkosta mieltymyksesi mukaan.
 • Toimitukset sujuvat joustavasti, asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Epäilyttääkö verkkokaupan perustaminen tai kannattavuus? Lue lisää asiantuntija-artikkelistamme, kuinka selätät epäilyt:

Lue lisää tästä

Tutkimusraportti: Mikä nakertaa verkkokaupan katteen?

Verkkokaupan katteensyöjät ovat erilaisia kompastuskiviä, jotka luovat ylimääräisiä ja ehkä jopa arvaamattomia kustannuksia verkkokaupan pitäjälle.

Kysyimme suomalaisilta kaupan alan päättäjiltä verkkokaupan kannattavuudesta. Kyselyyn osallistui 402 kaupan alan yritysjohtajaa ja päättäjää ympäri Suomen.

Kokosimme kyselyn merkittävimmät tulokset yhteen graafiseen raporttiin.  Vastaukset paljastavat suomalaisen verkkokaupan kannattavuutta nakertavat osa-alueet ja suurimmat katteensyöjät.

Lue lisää

Maestro Verkkokaupan erikoispiirteitä

Verkkokauppaohjelmisto

 

 

Click-and-collect -toiminto onnistuu ilman pienintäkään muutostyötä järjestelmään. Asiakkaasi voivat ostaa tuotteet verkosta, noutaa myymälästä tai päinvastoin. Asiakas voi tehdä lopullisen ostopäätöksen myös verkkokauppatuotteissa myymälässä. Lisäksi myymälästä nouto on asiakkaalle edullinen ja nopea toimitustapa, mutta tarjoaa kauppiaalle mahdollisuuden lisämyyntiin ja parempaan palveluun.

B2B-Sopimushinnoittelu. Voit sopia asiakkaasi kanssa sopimushinnoista, jotka näkyvät automaattisesti verkkokaupassa kirjautumisen jälkeen. Hinnoittelut kirjataan vain kerran järjestelmään ja ne on käytettävissä kaikkialla. Kauppiaalla on monipuoliset mahdollisuudet tehdä asiakas- tai asiakasnippukohtaisia alennuksia tai ajastettuja kampanjoita.

Automaattiset reskontrakohdistukset.  Kun verkkokauppias on tehnyt sopimuksen Paytrailin tai Klarnan kanssa, verkkokauppaan tulevat näkyviin halutut maksutavat – esimerkiksi verkkopankit ja luottokortit. Maestron automaattinen reskontrakohdistus noutaa Paytrailin maksuaineiston, pilkkoo könttäsumman pienempiin eriin ja kohdistaa ne avoimiin suorituksiin reskontrassa verkkokauppatilausnumeron perusteella.  Maksettaessa luottokortilla myös provisiokäsittelyt hoituvat suoraan kirjanpitoon saakka. Maestron verkkokauppaohjelmisto tekee verkkokaupan arjesta monin tavoin suoraviivaisempaa ja helpompaa!

“Alun harkintavaiheessa pöydällä oli viisi mahdollista ratkaisua sekä toimittajaa. Näistä kaksi putosi nopeasti pois harkinnasta ja lopullinen valinta tehtiin kolmen vaihtoehdon väliltä. Maestro osoittautui selkeästi parhaimmaksi valinnaksi, koska oli vaihtoehdoista ainoa, joka pystyi ratkaisemaan kaikki Vaunuaitan tarpeet yhdellä alustalla.”

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö