Maestro - Taloushallinnon mestari

Maestrolla

 • Et tuhlaa aikaasi turhaan työhön – Anna automaation hoitaa kirjaaminen ja tiedonsiirto.
 • Teet itse kaikki sopimukset asiakkaidesi kanssa – Me toimitamme ohjelman, te tarjoatte sen.  
 • Teillä on vapaus valita jokaisen asiakkaan kohdalla, miten haluatte heitä palvella – Maestrolla hoidat tehokkaasti niin perinteiset kuin sähköiset asiakkaat. 
 • Maksat kiinteää kuukausihintaa ohjelmiston käytöstä – Maestro on oikeasti edullinen sekä tilitoimistolle että asiakkaallenne. 
 • Sekä te että asiakkaanne saatte kaikki palvelut yhden katon alta
  • Tehokkaan kirjanpidon ja palkanlaskennan ohjelmiston
  • Mobiiliratkaisut sähköiseen taloushallintoon
  • Laajennukset erilaisiin tarpeisiin – esimerkiksi isännöinti, käyttöomaisuuden hallinta, verkkokauppa, varastonhallinta ja kassajärjestelmät.
  • Kumppanin, joka tukee toimintanne kehittämisessä
 • Teet kannattavaa liiketoimintaa.

TiliVäre vaihtoi Maestroon paremman ratkaisun ja palvelun perässä.

”Olemme olleet todella tyytyväisisiä Maestroon kumppanivalintana. Toimialatuntemus kävi ilmi välittömästi. Maestrolla pystymme toimimaan tehokkaammin kuin aiemmalla ohjelmistollamme,
ja lisäksi sähköistämään paperiasiakkaitamme hallitusti. Maestro on aito ammattilaisen työkalu.”

 

Lue koko tarina

Tima Oy kolminkertaisti liikevaihtonsa kymmenen Maestro-vuoden aikana.

”Liiketoimintamme on suunnitelmallista ja tavoittelemme jatkuvasti hallittua kasvua. Panostamme myyntiin ja markkinointiin sekä asiakkaille tuotettavien palveluiden kehittämiseen. Jotta näitä asioita kyettäisiin tekemään, on meillä oltava käytössä työkalut, joilla palvella asiakaskuntaa tulevaisuudessakin.”

 

Lue koko tarina

RS-Tili Ky valitsi Maestron ominaisuuksien ja hyvän palvelun vuoksi.

”Tapasimme Maestrolaiset Tili- ja veropäivillä totesimme nopeasti, että heidän ohjelmistonsa oli juuri sitä, mitä haimme. Myös Maestron ihmisistä välittyi tunne, että heille on tärkeää tarjota hyvää palvelua. Maestro oli lopulta helppo valinta, sillä varteenotettavia vaihtoehtoja ei oikeastaan ollut”, Saarivirta-Kut muistelee.

 

Asiakaspalvelu Maestrolla on loistavaa

Lue koko tarina

Uskomme aitoon kumppanuuteen tilitoimiston ja ohjelmistotalon välillä. Olemme tehneet yhteistyötä tilitoimistojen kanssa neljällä vuosikymmenellä ja suuri osa henkilökunnastamme on työskennellyt tilitoimistossa. Tunnemme alan, teidän sekä asiakkaidenne tarpeet. Rakennetaan yhdessä tilitoimistollenne loistava tulevaisuus.

 

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö