Sopiiko Maestro teidän yrityksellenne?

Maestron pääasiallisia asiakaskohderyhmiä ovat

  • Autokauppa
  • Rengaskauppa
  • Kuljetustoimiala
  • B2B-, B2C- ja teknistä kauppaa tekevät erikoistavarakaupan yritykset
  • Hoiva-ala ja palvelukodit
  • Tilitoimistot

Taloushallinnon kokonaisuutemme sopii kuitenkin lähes kaikille suomalaisille yrityksille toimialariippumattomasti.

 

 

Tehtävänämme on auttaa asiakkaitamme menestymään. Vuonna 1986 perustetussa yhtiössä työskentelee 65 asiantuntijaa Savonlinnassa, Lappeenrannassa ja Helsingissä.

Maestro on osa kansainvälistä  Total Specific Solutions (TSS) -yhtiötä. Total Specific Solutions on johtava IT-liiketoimintaratkaisujen toimittaja. Yritys koostuu itsenäisistä liiketoimintayksiköistä, jotka toimittavat tuotteita ja palveluita eri toimialoille. TSS on osa Topicus.com Inc. -yhtiötä, joka on Kanadan pörssissä noteerattu julkinen yhtiö. Topicus.com Inc. on osa Constellation Software Inc. -ekosyystemiä (CSI), joka on globaali liiketoimintaratkaisujen toimittaja.

Lisätietoja verkkosivuilla: www.totalspecificsolutions.com

Maestro yrityksenä - mitä ja kenelle?

Maestro autokaupalle

Autokaupalle tarjoamme taloushallinnon kokonaisuuden, joka integroituu suoraan autokaupan toiminnanohjaukseen. Maestro korvaa muut erillissovellukset, kuten kassajärjestelmän, sähköisen ostolaskujen käsittelyn, käyttöomaisuuskirjanpidon ja laskutuksen.

Maestro rengaskaupalle

Rengasalan yrityksille tarjoamme täydellisen rengaskaupan toiminnanohjauksen ja aikaa säästävän myyntiprosessin. Järjestelmä sisältää taloushallinnon kokonaisuuden lisäksi ajoneuvopalvelut – eli ajoneuvokortit ja rengashotellikortit. Ajoneuvon tiedot haetaan suoraan Trafista, ja ajanvarauspalvelu toimii luonnollisesti netin kautta.

Maestro kuljetusyrityksille

Kuljetustoimialalle tarjoamme talous- palkkahallinnon kokonaisuuden ja sähköisen ostolaskujen käsittelyn, joka integroituu vaivattomasti kuljetusyritysten omiin toiminnanohjauksen järjestelmiin. Maestron avulla voidaan automatisoida käsin tehtävä työ ja vähentää hallinnon rutiineja.

Maestro erikoiskaupan yrityksille

Erikoistavarakaupalle – eli B2B-, B2C- ja teknistä kauppaa tekeville yrityksille – tarjoamme kokonaisuutta, jossa taloushallinto, myynnin työkalut, kassajärjestelmä, toiminnanohjausjärjestelmä – ERP – ja verkkokauppa toimivat saumattomana kokonaisuutena.

Maestro hoiva-alan yrityksille

Hoiva- ja palvelukodeille tarjoamme markkinoiden laajinta taloushallinnon ja palkkahallinnon kokonaisuutta, joka integroituu saumattomasti lähes kaikkiin toimialan myyntilaskutuksen ja työajanseurannan erikoisohjelmistoihin.

Maestro tilitoimistoille

Tilitoimistoille tarjoamme tehokkaan kirjanpidon ja palkanlaskennan ohjelmiston, sekä mobiiliratkaisut sähköiseen taloushallintoon. Kokonaisuuden avulla tilitoimistoasiakkaamme voivat palvella tehokkaasti niin perinteiset kuin sähköiset asiakkaatkin.

Talous- ja palkkahallinnon kokonaisuus toimialariippumattomasti

Maestro on markkinoiden monipuolisin sähköinen taloushallinto-ohjelmisto. Se on täydellisesti toisiinsa integroiduista palveluista koostuva sähköinen taloushallinnon järjestelmä. Se tekee kirjanpidosta tehokasta ja tarjoaa reaaliaikaista, automaattisesti syntyvää informaatiota päätöksenteon tueksi.

Maestro sopii lähes kaiken kokoisille suomalaisille yrityksille. Maestro sisältää myös pankkiyhteydet, käyttöomaisuuskirjanpidon ja palkkalaskennan, jotka tyypilli­sesti eivät kuulu taloushallinnon järjestelmään.

Palkanlaskenta puolestaan on yksi sujuvimmista osista Maestron taloushallintoa.

Palkanlaskenta tuottaa suoraan täysin automaattisesti kirjanpidon aineiston. Se on sitä vaivattomuutta ja automaatiota, jota  hallinnon ammattilainen Maestrossa arvostaa.

Maestrossa automatiikka nopeuttaa palkanlaskijan työtä niin, että yksi palkanlaskija tekee jopa 1 000 palkkalaskelmaa kuukaudessa.

Tunnusluvut

Virallinen nimi: Mediamaestro Oy

Toimipisteitä 3: Helsinki, Lappeenranta ja Savonlinna.

Luottoluokitus AAA

Tuotekehitys ja sertifioinnit

Maestron ketterän ohjelmistokehityksen ytimessä on tiivis asiakasyhteistyö. Kokonaisvaltaiset vaatimusmäärittelyt, yksityiskohtaiset sopimukset ja kattava dokumentaatio ovat toissijaisia yksilöiden väliseen vuorovaikutukseen verrattuna. Tuotekehitysmenetelmämme on pyritty säätämään siten, että asiakkaan tarve tulee perusteellisesti ymmärrettyä ja että joustava muutoksiin reagointi on mahdollista.

Lue lisää tuotekehityksestä ja sertifioinneista
Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö