23.3.2023

Asiakaswebinaari: Mitä tekoäly tuo mukanaan ostolaskujen käsittelyyn?

Miten tekoäly toimii osana Maestron ostolaskujen nykyistä automaatiota? Miten se otetaan käyttöön? Mitä hyötyjä se tuo yrityksen hallintoon? Tule webinaariimme kuulemaan lisää!

3.3.2023

Maestrodata – Maestron masterdata-palvelu käynnistyy

Viime vuosina olemme investoineet merkittävästi uusien palvelukokonaisuuksien kehittämiseen silmällä pitäen kokonaisjärjestelmämme integraatiokyvykkyyttä.

28.2.2023

Mitä tekoäly tuo mukanaan Maestron ostolaskujen käsittelyyn?

Maestron nykyistä omaa monipuolista ja pitkälle kehitettyä sääntöpohjaista automaatiota voidaan täydentää tekoälyllä.

27.2.2023

Verkkokaupan ja kivijalkakaupan liiketoiminnan voi hoitaa yhdellä järjestelmällä

Moderniin verkkokauppaan siirtyminen tai verkkokaupan vaihtaminen voi olla monelle B2C- ja B2B-kauppiaalle iso prosessi. Maestrolla siirtymä on mietitty kokonaisuuden kannalta valmiiksi.

8.2.2023

Miksi useat Toyota-kauppiaat luottavat Maestroon?

Maestron kokonaisvaltainen taloushallinnon ratkaisu autoalalle korvaa erilliset sovellukset. Meillä on valmiit integraatiot autokaupan omiin toiminnanohjausjärjestelmiin, ja noin 95 % kirjanpidon vienneistä valmistuu automaattisesti.

18.1.2023

Taloushallinnon kokonaisuus yhdestä paikasta?

Haluatko yhden kumppanin, vai useita eri järjestelmätoimittajia? Maestro Taloushallinto on täydellisesti toisiinsa integroiduista palveluista koostuva taloushallinnon järjestelmä. Se sopii kaiken kokoisille suomalaisille yrityksille toimialariippumattomasti.

21.12.2022

Yksi järjestelmä riittää rengaskaupan liiketoiminnan hoitamiseen

Maestro on oikea ohjelmisto ison tai pienen rengasliikkeen liiketoiminnan hoitamiseen. Saat kaiken tarvitsemasi yhden katon alta. Se helpottaa arkeasi, ja tehostaa liiketoimintaasi.

14.12.2022

Kuinka taloushallinnon automaatio säästää kuljetusyrityksen hallinnon työaikaa?

Taloushallinnon kokonaisratkaisu auttaa yrityksiä tehostamaan taloushallinnon rutiineja pitkälle viedyn automaation avulla, ja vähentämään käytössä olevien ohjelmistojen määrää.

7.12.2022

Kuinka autokaupan taloushallinto kehittyy yhdessä asiakkaidemme kanssa?

Ja miten ostolaskujen automatisointi, robotiikka ja tekoäly ovat siinä mukana?

9.11.2022

Miltä verkkokauppa näyttää Suomessa 2022?

Eri tahojen tekemät tutkimukset vahvistavat, että verkkokaupan osuus liikevaihdosta kasvaa jälleen entisestään ja verkkokaupan kasvuun suhtaudutaan hyvin positiivisesti.

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö