Antaisitko automaation helpottaa taloushallinnon, ostolaskujen käsittelyn ja palkkahallinnon rutiineissa?

Maestro on taloushallinnon järjestelmä, jossa keskeistä on vaivattomuus. Lähes kaikki viennit kirjanpitoon tehdään suoraan Maestron muista osista, jolloin lähes 98% peruskirjauksista toteutuu automaattisesti. Näin myös välitilinpäätökset valmistuvat joka kuukausi hyvin pienellä käsityöllä.

Taloushallinto, ostolaskujen käsittely ja palkkahallinto vaativille hallinnon ammattilaisille

Maestro Taloushallinto on ammattilaisen työkalu

Maestro on suomalainen taloushallinnon ohjelmisto, joka poistaa hallinnon turhia rutiineja, ja tekee tutkitusti kirjanpidosta, ostolaskujen käsittelystä ja palkanlaskennasta tehokasta. Se  tuottaa johdolle reaaliaikaista ja automaattisesti syntyvää informaatiota johdon päätöksenteon tueksi. Näin raportointi on aina ajantasalla, tieto löytyy helposti ja ilman ylimääräistä käsityötä.

Kirjanpidon automaatioasteemme on lähes 98 %. Käytössäsi on lisäksi valmiit liittymät yleisimpiin taloushallintoon kytköksissä oleviin ohjelmiin. Asioita ei siis tarvitse uudelleenkirjata toistamiseen. Samalla poistuvat kirjaamisen yhteydessä tapahtuvat näppäilyvirheet, ja ennen kaikkea taloushallinto pysyy ajan tasalla automaattisesti.

Maestrossa palkanlaskenta sujuu nopeasti

Silloin kun myös palkanlaskenta on kiinteä osa taloushallinnon kokonaisuutta, automaatio osaa hoitaa pääosan kirjauksista. Automaatio vie tiedon suoraan taloushallintoon, ja kirjanpidon aineisto voidaan tuottaa myös palkkojen osalta täysin automaattisesti. Samalla palkkojen maksutiedot siirtyvät maksuliikenteeseen. Automatiikka hoitaa myös jaksotukset ja sisäisen laskennan.

Kaikki tämä nopeuttaa palkanlaskijan työtä niin, että yksi palkanlaskija tekee jopa 1 000 palkkalaskelmaa kuukaudessa.

Entä ostolaskujen automatisointi, tarvitaanko jo tekoälyä?

Tekoälyn peruslogiikka ostolaskujen käsittelyssä on se, että sille opetetaan laskujen käsittelylogiikat automaattisesti historiadatan ja esimerkkien avulla.

Maestrossa kun tekoäly on opetellut logiikat historiadatasta, se on valmis tiliöimään laskuja automaattisesti ohjelman oman automaation apuna. Kun yritykselle tulee uusi ostolasku, jolle ei löydy järjestelmän sisältä automaatiosääntöjä, hoitaa tekoäly laskun tiliöinnin.

Toisin sanoen aina käytetään ensisijaisesti Maestron omaa automatiikkaa, eli sinne perustettuja käsittelypohjia sekä sopimuksia. Jos saapuneelle ostolaskulle ei löydy sääntöä, se lähetetään tekoälyn tiliöitäväksi.

Automaation tuoman työajan säästön lisäksi käteisalennukset tulee hyödynnettyä optimaalisesti, ja turhat korkokulut jäävät myös historiaan.

Lue lisää taloushallinnon kokonaisuudesta

 


Kuljetusliike Kantola & Koramo Oy/Kaukokiito

Kun Kuljetusliike Kantola & Koramo Oy otti Maestron kirjanpito-ohjelmat ja sähköisen laskujen kierrätyksen käyttöön vuonna 2016, tavoitteena oli ajansäästö kirjanpidossa ja raportoinnin parantaminen. Tavoite toteutui yli odotusten: kirjanpitoon kulunut aika putosi kolmannekseen entisestä. 

Lue lisää

 

Rinta-Joupin Autoliike Oy

Rinta-Joupin Autoliikkeen ottaessa Maestron käyttöön toimi yritys 14 sijainnissa ja työllisti n. 240 henkeä. Vuonna 2020 yrityksellä oli 23 liikettä ja työntekijöitä n. 500. Myös liikevaihto on lähes kaksinkertaistunut samassa ajassa. Sen sijaan taloushallinnon työntekijöiden määrä on pysynyt jotakuinkin samana.

Lue lisää

 

 

 


 

Harkitsetko taloushallinnon järjestelmän uudistamista?

Maestrolta saat taloushallinnon kokonaisuuden ilman aikaa vieviä räätälöintejä. Meillä on kaikki tehokkaaseen taloushallinnon hoitamiseen tarvittavat toiminnot:

  • Kirjanpidon ja maksamisen ohjelmistot: kirjanpito, käyttöomaisuuskirjanpito, konsernilaskenta, pankkiyhteydet, budjetit
  • Palkkahallinnon osiot: palkanlaskenta ja liittymät eri toimialojen työvuorosuunnittelujärjestelmiin, verkkopalkka, matkalaskut
  • Myynnin ohjelmistot: verkkokauppa, myyntitilaukset, myyntilaskutus ja -reskontra, sopimuslaskutus, sähköinen laskutus, karhut, vuokranvalvonta
  • Kassatoiminnot
  • Sähköinen ostolaskujen vastaanotto ja käsittely, automatisointi
  • Raportointitoiminnot: Sisäinen laskenta, monipuolinen raportointi, maksuvalmiusennuste, Talgraf-raportointi.

Tämän kaiken saat kertakirjaavana kokonaisuutena, jonka toki voit toteuttaa pala kerrallaan tarpeiden mukaan. Järjestelmää käytetään vaivattomasti netin kautta Maestron pilvipalvelusta, joten se on käytettävistä missä tahansa.

Haluatko tietää lisää?

Voimme sopia esittelystä joko tulemalla paikan päälle, tai aloittaa vaikkapa etäesittelyllä.

Jesse Järvinen
Avainasiakaspäällikkö

Puh. 0207 505 649
jesse.jarvinen@maestro.fi

Edellinen artikkeli

Automatisoi lomalaskenta Maestrolla

Seuraava artikkeli

Tilinpäätös käden käänteessä Maestrolla

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö