Taloushallinto, verkkokauppa ja muut myynnin järjestelmät yhdestä paikasta?

Yrityksen arki on usein tasapainoilua monen eri järjestelmätoimittajan kanssa. Tiedonsiirto eri järjestelmien välillä voi olla hankalaa ja työlästä, lisäksi yhden osapuolen tekemä päivitys tai ohjelmistobugi aiheuttaa usein ylimääräistä työtä ja jopa palvelukatkoksia – ja täten rahanmenoa sekä asiakastyytymättömyyttä. Integrointiongelmien vuoksi samaa tietoa joudutaan myös syöttämään turhaan useampaan paikkaan.

Eli paljon turhaa työtä, ja myös turhia päällekkäisiä kuluja usean järjestelmän ylläpidosta.

Maestro tuo tehokkuutta, säästöä, mielenrauhaa – ja kumppanuuden.

Maestro on markkinoiden monipuolisin taloushallintokokonaisuus, jolla hallitset lisäksi myynnit, ostot, materiaalihallinnon, verkkokaupan ja palkat.Tämän elämää helpottavan kokonaisuuden saat yhden katon alta – pala kerrallaan aina tarpeidesi mukaan. Pääset eroon monen toimittajan riskialttiista ja kalliista järjestelmähimmelistä – ja saat tilalle yhden kumppanin.

Ylläpitosopimuksemme mukaisesti pidämme järjestelmäsi aina ajan tasalla, ja uusimmat ominaisuudet ja toiminnot ovat automaattisesti käytössäsi. Palvelukokonaisuuttamme käytät luonnollisesti mistä ja milloin tahansa Maestron omasta konesalista.

Taloushallinto, ostolaskujen käsittely ja palkkahallinto vaativille hallinnon ammattilaisille

Maestrossa keskeistä on vaivattomuus. Melkeinpä kaikki kirjanpidon viennit tapahtuvat Maestron muista osista – lähes 98% peruskirjauksista toteutuu ilman käsityötä, ja välitilinpäätökset ovat valmiina kuukausittain vain pienellä käsityöllä.

Kun taloushallinto, palkkahallinto ja ostolaskujen käsittely ovat samaa tuoteperhettä, raportointi on aina ajan tasalla. Tietoja ei tarvitse syöttää moneen eri paikkaan, tiedot löytyvät aina vaivatta ja ilman erillistä turhaa käsityötä.

Taloushallinnon pitkälle viety automaatio mahdollistaa reaaliaikaisen lukujen seurannan ja tiedon siirtymistä funktiosta toiseen, esimerkiksi myyntilaskutuksesta kirjanpitoon. Kun tieto menneestä pystytytään tuottamaan liki täysin automaattisesti, saadaan aina reaaliaikainen kuva siitä, mitä yrityksen taloudessa tapahtuu.

Johdat yritystäsi siis tiedolla – ei tunteella.

Täydellinen toiminnanohjaus monipuoliseen erikoistavarakauppaan kivijalassa ja verkossa

Teetpä sitten B2B- tai B2C-kauppaa, Maestron ERPin ja verkkokaupan fiksulla kassajärjestelmän sisältävällä kokonaisuudella hoidat sekä kivijalkakauppasi javerkkokauppasi myynnin monipuolisesti, että myös kaikki tehokkaan ostamisen toiminnot. Koska tiedot siirtyvät ERPin ja verkkokaupan välillä automaattisesti, asiakkaasi näkevät verkkokaupassa aina reaaliaikaiset tuotesaldot.

Verkkokauppasi on luonnollisesti kiinteä osa muuta materiaali- ja taloushallinnon kokonaisuutta. Hinta- tuote- ja asiakastietoja ylläpidetään keskitetysti yhdessä paikassa, ja asiakkaalla näkyy yksi ostohistoria joka täydentyy automaattisesti yrityksen eri myyntikanavien kautta.

Näin pystyt palvelemaan asiakastasi entistäkin paremmin.

Lue lisää kokonaisuudestamme

 

 


Esimerkkejä asiakkaistamme

Timanttiset-ketju

”Verkkokauppauudistus helpotti valtavasti sekä keskusorganisaation että myymälöiden arkea. Myös asiakkaille on kyetty tarjoamaan tehokkaampaa palvelua. Erityisen hyvä ja onnistunut muutos oli automaattinen tilausten käsittely. Aikaisemmin välitimme tilaukset manuaalisesti kauppiaille toimiston aukioloaikoina. Nyt tilaukset menevät automaattisesti oikealle kauppiaalle, ja kauppias voi ottaa sen käsittelyyn heti.”

Lue lisää täältä

 

 

Rinta-Joupin Autoliike Oy

”Maestro tarjoaa meille erinomaiset edellytykset seurata kannattavuutta. Kerran syötetty tieto on käytettävissä heti kaikkialla – tieto myynneistä ja ostoista kulkee automaattisesti kirjanpitoon. Ostolaskujen nopea käsittely on tässä kriittisessä asemassa ja Maestrossa on tämän suhteen automaatio kohdillaan. Ostolaskut kyetään myös esimerkiksi kohdistamaan suoraan rekisterinumeron perusteella, jolloin myyntikatteen varmistaminen on helppoa.”

Lue lisää täältä

 

 

Kaukokiito Oy

”Maestron käyttöönottoprojekti sujui erinomaisesti ja aikataulussa. Maestron puolelta projektipäällikkö hoiti todella hyvin oman tonttinsa ja on todella suopeasti auttanut meitä koko ajan. Matkan varrella on testattu useita erilaisia toiminnallisuuksia ja muokkauksia on tehty toiveidemme ja tarpeidemme mukaan.”

 

Lue lisää täältä

 

 


 

Yhteyshenkilösi Maestrolla

Jesse Järvinen
Avainasiakaspäällikkö
P. 040 163 4884
jesse.jarvinen@maestro.f

Edellinen artikkeli

Mitkä hallinnon rutiinit vievät aikaa kuljetusyrityksissä?

Seuraava artikkeli

Hämeen Autovaruste ja O.K. Auto: ”Maestro tuntuu kumppanilta.”

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö