Ostolaskut

Ostolaskut helposti hoitoon

Tiesitkö, että henkilöstöäsi ei voisi vähempää kiinnostaa ostolaskut?  Tai ainakin he haluaisivat hoitaa kaiken kännykällä – helposti ja nopeasti.

Mutta on myös heitä, jotka tuskailevat, kuinka paljon turhaa aikaa ostolaskujen käsittely vaatii. Eikä heillä ole tarpeeksi tietoa, mitä laskuja on kierrossa ja tulossa maksuun.

Maestro Ostolaskujen avulla tyydytät molempien tarpeet –  helposti mutta monipuolisesti. Ostolaskujen käsittely voi olla myös vaivatonta!

ostolaskut

Nopea ottaa käyttöön

Tuote on käytössä monenlaisilla yrityksillä ja se on nopeasti otettavissa käyttöön.

Maestrolla on fiksu ja nopea järjestelmä. Saamme järjestelmän käyttöösi tarpeen tullen vaikka viikossa, kun kaikki tarvittavat sopimukset ovat kunnossa. Et tarvitse mittavia käyttöönottoprojekteja tai määrittelyitä.

Joustava

Voit hyödyntää Maestron palvelua kaikilla laitteilla ja mistä ja milloin vain.

Joustavuus tarkoittaa myös muokkautuvuutta erilaisten organisaatioiden tilanteisiin, esimerkiksi voit määrittää sujuvasti kuka teillä tiliöi ja miten lasku kierrätetään. Uutta! Uusi lasku on mahdollista viedä automaattisesti kiertoon kokonaan ilman käsitöitä.

Helppokäyttöinen

MaestroNG:n käyttöliittymä on tehty niin intuitiiviseksi, että lähes jokainen osaa käyttää järjestelmää heti ensimmäisellä kerralla, ilman erillistä opastusta.

Maestron järjestelmässä käsittelyssä olevat ostolaskut ja niiden tilanne on helppoa tarkastaa kännykällä tai muilla laitteilla. Lisäksi ohjelma ohjaa käyttäjää ja helpottaa toistuvia työvaiheita.

aarikka.png

**** "Printtimapeille hyvästit!"

Maestron sähköinen laskujärjestelmä on yksinkertainen käyttää. Meillä se on nopeuttanut laskujen kiertoa, eikä nyt tarvitse enää printtimappeja selailla, jos haluaa jotain laskua hakea. Meillä sähköinen laskutussysteemi kyllä paransi laskujen kiertoa!

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö