3 vinkkiä yrityksen kannattavuuden parantamiseen – lataa opas!

Mitkä ovat yrityksesi talouden tärkeimmät mittarit?

Kaupan alan yrityksen kannattavuuden varmistaminen vaatii tänä päivänä yrityksen ylimmältä päättäjältä laaja-alaista ymmärrystä yrityksen taloudellisesta tilanteesta ja kaikista siihen vaikuttavista seikoista. Teimme taannoin kyselytutkimuksen siitä, mitä lukuja suomalaiset kaupan alan päättäjät seuraavat johtaessaan yritystään.

Tutkimuksemme osoitti, että monet seuraavat yrityksensä taloudellista tilannetta lähinnä myynnin näkökulmasta. Ja tämän havainnon pohjalta kirjoitimme tämän tiiviin infopaketin siitä, mitä kaikkea lukujen takana piilee – eli 3 vinkkiä kaupan alan PK-yrityksen kannattavuuden parantamiseen.

Vahvasti myyntiin suuntautuneelle toimitusjohtajalle talouslukujen ja kulujen seuranta voi kuulostaa ikävystyttävältä, mutta niihin liittyvä opettelun vaiva palkitaan yrityksen paremmalla tuloksella. Kannattavuuden johtamiseen ei tarvita kirjanpitäjän ammattitutkintoa, vaan riittää, kun seuraat valittuja raportteja ja huomioit nämä päätöksenteossasi.

Infopaketissa nostamme esiin muutamia kannattavuuden parantamiseen liittyviä talouden mittareita, kerromme miksi ne ovat tärkeitä ja miten niitä tulisi seurata. Tavoitteenamme on auttaa suomalaisia kaupan alan yrityksiä hyödyntämään taloustietoja ja toimimaan kannattavammin.

Tuomme myös esille tapoja, joilla Maestron ratkaisut tukevat tiedolla johtamista ja kannattavaa liiketoimintaa. Maestron teknologia auttaa varmistamaan, että tarvitsemasi tieto on aina reaaliaikaista ja helposti saatavilla.

Oppaassa esitetyt asiat ovat kuitenkin melko yleispäteviä, joten sen lukemisesta on hyötyä, vaikka ette vielä harkitsisikaan Maestron käyttäjiksi ryhtymistä.

 

Lataa opas itsellesi täältä

 

Edellinen artikkeli

Maestro tuntee autokaupan taloushallinnon haasteet

Seuraava artikkeli

5 faktaa verkkokaupasta Suomessa – rajua kasvua, sujuvuus ja kotimaisuus arvossaan

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö