Haluaisitko parantaa liiketoimintasi kannattavuutta?

Kaupan alan yrityksen kannattavuuden johtaminen vaatii laaja-alaista ymmärrystä yrityksen tulokseen vaikuttavista tekijöistä. Tutkimuksemme mukaan kaupan alan päättäjät seuraavat kuitenkin pääsääntöisesti vain myynnin kehitystä.

Yksi syy tähän voi olla se, ettei pk-yrityksen kiireisellä päättäjällä ole aikaa perehtyä talouslukuihin tai niiden merkityksiin. Usein kannattavuuden johtamiseen voi kuitenkin riittää, jos seurataan ja ymmärretään muutamia kriittisiä mittareita

Kokosimme infopaketin kannattavuuden johtamisesta ja keskeisistä talouden mittareista kaupan alalla. Paketti on suunnattu sekä B2B- että B2C-kauppaa tekevien pk-yritysten päättäjille.

Täytä yhteystietosi, lataa infopaketti ja ota ensimmäinen askel kannattavuuden parantamiseksi!

Tutustu myös tutkimukseemme tiedolla johtamisesta.

Menestyksekkään liiketoiminnan tulee pohjata oikeaan tietoon ja siitä johdettuihin laadukkai­siin raportteihin. Uteliaina teetimme kaupanalan päättäjillä kyselyn, jonka avulla selvitimme, miten yrityksen tärkeitä tunnus­lukuja luetaan ja käsitellään tällä hetkellä.

Lataa tutkimus tästä

Ota yhteyttä!

Jätä tästä yhteystietosi,  niin otamme sinuun yhteyttä! Soitamme sinulle, ja voimme sopia esittelystä joko tulemalla paikan päälle tai vaikkapa lyhyellä puolen tunnin etäesittelyllä oman tietokoneesi kautta.

Yhteyshenkilösi Maestrolla:

Jesse Järvinen
Avainasiakaspäällikkö
P. 0207 505 649
jesse.jarvinen@maestro.fi

Matti Riivari
Liiketoimintajohtaja
P. 0207 505 739
matti.riivari@maestro.fi

Jätä tästä yhteystietosi

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö