Automatisoi lomalaskenta Maestrolla

Lomalaskenta on vuosilomalainsäädännön vuoksi palkanlaskentapalveluja tarjoavalle tilitoimistolle välttämätön kokonaisuus hallita. Palkanlaskenta muodostaa muutenkin erityisen tärkeän ja kannattavan osan monen tilitoimiston palveluista. Maestro tarjoaa niin palkanlaskentaan kuin lomalaskentaankin oivallisen työkalun.

  • Maestrossa ajantasaiset lomakertymät ovat aina suoraan tarkasteltavissa.
  • Maestro soveltuu hyvin erilaisille yrityksille, koska laskentasääntöjä voidaan määritellä monipuolisesti eri työehtosopimusten vaatimusten mukaisesti.

Mitä suuremmasta volyymistä puhutaan, sitä enemmän Maestron lomapalkkalaskenta säästää palkanlaskijan aikaa.

Maestrolla pystyn hoitamaan varsin suuriakin volyymejä. Kun asiakkuus on rakennettu ja säännöt määritelty huolellisesti, on työskentely tehokasta, eikä aikaa mene ihmettelyyn.

– Leea-Maria Kumpumäki, Mediatili Oy

Katso myös Taloushallintoliiton sivuilta Riikka Lehtisen ja Eija Männistön kokoama muistilista lomavuoden vaihteessa tarkistettavista asioista.

Jätä yhteydenottopyyntö

Maestron lomalaskenta: Hyödyt tilitoimistolle

Maestron palkanlaskentasovellus on luotettava ammattilaisen työkalu, jossa myös lomapalkkojen käsittely on automatisoitua ja helppoa.

  • Oletuksena vuosilomalain mukainen laskenta
  • Erilaisten laskentasääntöjen vaivaton lisääminen ja muokkaaminen
  • Kertyneiden lomapäivien, lomarahan ja loma-ajan palkan automaattinen laskenta
  • Prosentuaalinen lomakorvaus joka tiliin tarvittaessa oletuksena
  • Automaattinen ja kirjanpitoon kytkeytyvä lomapalkkajaksotus – lomapalkkavelka aina ajan tasalla kirjanpidossa
  • Palkansaaja näkee palkkalaskelmalta ansaitut ja käytettävissä olevat lomapäivät
  • Helppo lopputilin maksaminen
  • Palkkahallinnon ammattilaisia apunasi asiakaspalvelussa

Palkanlaskennan tehokkuuteen kannattaa panostaa

Monille tilitoimistoille palkanlaskentapalvelut tarjoavat erinomaisen tilaisuuden kasvattaa asiakaskuntaa, jolloin kyvykkyys monipuolisiin TES-määrityksiin on ratkaisevan tärkeä ominaisuus. Maestrossa saadaan toimimaan muun muassa yksityisen sosiaalipalvelualan vuosilomalaskenta ja rakennusalan lomalaskenta – vain pari esimerkkiä mainitaksemme! Niissä tilitoimistoissa, joissa palkanlaskenta kuuluu kiinteäksi osaksi palveluvalikoimaa, tunnetaan varmasti lomapalkkojen käsittelystä enimmillään syntyvän työn määrä.

Näille tilitoimistoille Maestro on erinomainen valinta. Palkkalajit voidaan Maestrossa määritellä asianmukaisella ja monipuolisella tavalla, jotta lomalaskenta toimii oikein. Esimerkiksi lomapalkkaa kerryttävät provisiot ja lomapalkkoihin vaikuttavat keskituntiansiot ovat näin laskennassa mukana palkkajaksosta toiseen. Maestrossa määrityksiä on myös sujuvaa korjata jälkikäteen, jolloin sovellus korjaa heti laskennan uusien sääntöjen mukaisiksi. Tämä helpottaa siirtymävaiheessa merkittävästi palkanlaskijan työtä, koska mitään peruuttamatonta ei pääse tapahtumaan. Vaihtamista Maestroon helpottaa lisäksi se, että lomalaskennan historiatiedot saadaan siirrettyä nykyisestä ratkaisustanne Maestroon vaivatta.

Kiinnostuitko Maestron palkanlaskennasta? Lue seuraavaksi tästä viisi asiakkaidemme kertomaa syytä, miksi tilitoimiston tulisi valita Maestron palkanlaskenta.

 

Tutustu Maestron ratkaisuihin tilitoimistoille

Jätä yhteydenottopyyntö

Edellinen artikkeli

5 syytä, miksi tilitoimiston tulisi valita Maestron palkanlaskenta

Seuraava artikkeli

Antaisitko automaation helpottaa taloushallinnon, ostolaskujen käsittelyn ja palkkahallinnon rutiineissa?

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö