Pitkäaikainen asiakkaamme Autosalpa Oy:lle Kouvolan kaupungin yrittäjäpalkinto

Maestro onnittelee Autosalpa Oy:tä!

Kouvolan kaupungin yrittäjäpalkinnon sai tänä vuonna Autosalpa oy. Palkintoperusteluissa todetaan, että yrityksen vakavaraisuus ja riskinsietokyky ovat paremmat kuin 90 prosentilla yrityksistä.

— Yrityksen maksuvalmius sekä kasvu ovat myös erinomaisella tasolla. Yrityksen käyttökate on erinomainen ja se on parantunut huomattavasti edelliseen vuoteen verrattuna, perusteluissa sanotaan.

Kaupunki kiinnitti myös huomiota yrityksen työllistävään vaikutukseen. Autosalvalla on Kouvolassa noin 30 työntekijää. Holding-yhtiössä, joka tarjoaa Autosalvalle sekä parille muulle yhtiöryhmän yhtiölle liiketoiminnan oheispalveluja, on toiset 30 työntekijää. Lisäksi yhtiön hallinto sijaitsee Kouvolassa.

— Palkittavan yrityksen liikevaihto ja henkilöstön määrä ovat olleet viime vuosina selkeässä kasvussa, perusteluissa todetaan.

Voit lukea artikkelin aiheesta täältä Kouvolan Sanomien sivuilta.

 

Autosalpa on perheyritys. Tuukka Sirén otti alkuvuodesta vetovastuun toimitusjohtajana, kun hänen siskonsa Marjukka Sirén-Hynninen siirtyi hallituksen puheenjohtajaksi.

Autosalpa Oy on tyytyväinen Maestron asiakas

Talousjohtaja Anneli Laaksonen toteaa yrittäjäpalkinnon jälkeen: ”Maestron ratkaisuista saatu reaaliaikainen tieto on auttanut liiketoiminnan määrätietoisessa kasvattamisessa ja kannattavuuden parantamisessa.”

Asiakasreferenssisivultamme voit lukea lisää tyytyväisten autokaupan asiakkaidemme tarinoita.

Edellinen artikkeli

Tilitoimisto ohjelmistotoimittajan heittopussina

Seuraava artikkeli

Kuinka vähentää henkilöstökulujen kirjanpitoon kuluvaa aikaa?

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö