Kuinka Maestron automaatio tuo helpotusta hoiva-alan palkanlaskentaan?

Onko nykyinen palkanlaskentaohjelmistonne kiinteä osa muuta taloushallinnon järjestelmää, jossa automaatio hoitaa suurimman osan kirjauksista? Jos ei, Maestro on tutustumisen arvoinen vaihtoehto.

Maestrossa palkanlaskenta tuottaa suoraan täysin automaattisesti kirjanpidon aineiston. Se on sitä vaivattomuutta ja automaatiota, jota moni hoiva-alan hallinnon ammattilainen Maestrossa arvostaa.

Helppous syntyy muun muassa näistä viidestä elementeistä:

  1. Palkkojen laskenta voidaan hoitaa automaattikirjauksilla, joten toistuvia palkkaeriä ei tarvitse syöttää aina uudelleen. Muuttuvien palkkalajien, kuten esimerkiksi matkojen ja ylitöiden, osalta tiedot tulevat suoraan Maestron matkalaskusovelluksesta ja liittymien kautta omasta työajanseurannastanne.
  2. Matkalaskut voidaan kierrättää hyväksyttävinä työntekijältä työnantajalle hyvin vaivattomasti, logiikka on sama kuin ostolaskuissa. Järjestelmä on työntekijälle ja työnantajalle vaivaton. Matkoihin liittyvät kuitit voidaan valokuvata suoraan matkalaskun liitteeksi, ei turhia lippulappuja työpöydille.
  3. Maestrossa on oma maksuliikennesovellus. On melkoisen harvinaista, että esimerkiksi kirjanpidosta kausiveromaksut ja palkoista Ay-jäsenmaksujen tilitykset sekä vuokranvalvonnan vakuusmaksujen palautukset taltioituvat suoraan maksuiksi.Koska maksuliikenne on suoraan yhteydessä kirjanpitoon ja reskontriin, ostovelat kuittautuvat maksetuiksi vasta, kun maksuerä on oikeasti veloitettu tililtä. Tällöin ostovelkojen määrä kirjanpidossa täsmää aina reskontran saldoon. Maksetut palkat poistuvat automaattisesti palkkaveloista.
  4. Palkkalaskenta sisältää myös lomapalkkareskontran helpottaen lomapalkkojen ja lomarahojen käsittelyä sekä seurantaa.Palkkatiedot jaksottuvat käsin koskematta kuukausittain kirjanpitoon eläkkeiden, sosiaaliturvamaksujen ja muiden sivukulujen osalta. Tuloslaskelma ja tase ovat näin ollen ajan tasalla myös palkkojen osalta.
  5. Luonnollisesti saat meiltä valmiit liittymät – ja automatisoidun tiedonsiirron – lähes kaikkiin toimialan myyntilaskutuksen ja työajanseurannan erikoisohjelmistoihin, kuten esimerkiksi Hilkkaan, DomaCareen, Työvuorovelhoon, Titaniaan ja Tyyneen.

Mäntsälän Palvelukotiyhdistys ry:n talouspäällikkö Tiina Andersson puolestaan kertoo yhteistyöstä Maestron kanssa näin: 

”Ohjelmiston käytön kannalta suurin muutos on ollut sähköistäminen. Kirjanpitoon menevä aika on sen myötä vähentynyt, palkanlasku onnistuu helposti vakituisille sekä keikkatyöntekijöille ja laskutus on nykyään erittäin helppoa sekä nopeaa. Yhteistyö ja ohjelmistot ovat toimineet aina ja yleinen tunne onkin, että Maestro on meidän kanssamme samalla puolella.”

 

Lue lisää Maestron Palkanlaskennan automaation hyödyistä
Edellinen artikkeli

Kuluuko kirjanpidon rutiineihin liikaa aikaa?

Seuraava artikkeli

Miksi Mäkelän Auto ja MetroAuto suosittelevat Maestroa?

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö