Eheä hoiva-alan taloushallinnon kokonaisuus tuo säästöä ja mielenrauhaa

Ovatko taloushallinto, palkkahallinto, vuokranvalvonta, työvuorosuunnittelu, ostolaskujen käsittely, sähköinen laskutus ja mahdolliset kassat hankittu eri aikoihin ja eri ohjelmistotoimittajilta?

Oletko tyytyväinen tilanteeseen? Onko esimerkiksi raportointinne ajan tasalla? Joudutteko syöttämään tietoja moneen eri paikkaan. Entä siirtyykö tieto järjestelmästä toiseen vaivatta ja ilman erillistä käsityötä myös esimerkiksi silloin, kun joku osa ohjelmistokokonaisuudestanne päivittyy uuteen versioon?

Kokonaisjärjestelmä, johon kollegasikin ovat tyytyväisiä

Maestrolla on pitkä kokemus ja perusteellinen tuntemus suomalaisesten palvelutalojen tietojärjestelmätarpeista. Olemme toimittaneet hoiva-alan kokonaisjärjestelmiä yli 15 vuoden ajan, ja samalla toteuttaneet saumattomasti toimivia integraatioita sekä automatisoitua tiedonsiirtoa lähes kaikkiin toimialan myyntilaskutuksen ja työajanseurannan erikoisohjelmistoihin, kuten esimerkiksi Hilkkaan, DomaCareen, TyövuoroVelhoon, Titaniaan ja Tyyneen.

Esimerkiksi Lappeenrannan palvelukeskussäätiö hoitaa Maestron taloushallinto-ohjelmalla asukkaidensa vuokranvalvontaa, organisaation myyntilaskutusta, osto- ja myyntireskontraa, palkanlaskentaa, kirjanpitoa ja pankkiliikennettä. Lisäksi mukana on ostolaskujen kierrätystä sekä ravintoloiden kassatoiminnot. Heillä Maestro helpotti työtaakkaa selkeästi, yhdellä kokonaisjärjestelmällä.

Mäntsälän Palvelukotiyhdistys ry:n talouspäällikkö Tiina Andersson puolestaan kertoo yhteistyöstä Maestron kanssa näin: ”Ohjelmiston käytön kannalta suurin muutos on ollut sähköistäminen. Kirjanpitoon menevä aika on sen myötä vähentynyt, palkanlasku onnistuu helposti vakituisille sekä keikkatyöntekijöille ja laskutus on nykyään erittäin helppoa sekä nopeaa. Yhteistyö ja ohjelmistot ovat toimineet aina ja yleinen tunne onkin, että Maestro on meidän kanssamme samalla puolella.”

Tutustu Maestron hoiva-alan ratkaisuun ja lataa esite

Lataa Maestron hoiva-alan ohjelmistokokonaisuuden esite!

Moni hoiva-alan toimija on jossain vaiheessa tilanteessa, jossa pohditaan ohjelmiston vaihtamista.

Lataa esite, niin saat vastauksen esimerkiksi näihin kysymyksiin:

  • Kuinka Maestro mukautuu tarpeisiinne?
  • Kuinka saat tiedot esimerkiksi suoraan työajanseurannasta kirjanpitoon?
  • Kuinka näet tiedot reaaliajassa läpi koko järjestelmän?
  • Kuinka olemme huomioineet palvelutalojen erityistarpeet?
  • Epäilyttääkö vanhasta vaihtaminen?
Lataa esite
Edellinen artikkeli

Suomalainen verkkokauppa valtaa markkinoita

Seuraava artikkeli

5 syytä valita Maestro autokaupan taloushallinnon järjestelmäksi

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö