Posti luopuu paperisten rahtikirjojen käytöstä 1.2.2023, muista Maestron Unifaun-integraation mahdollisuus

Osana kuljetusketjun digitalisointiprojektiaan Posti luopuu paperisen rahtikirjan käytöstä 1.2.2023 alkaen. Postin mukaan digitalisointi helpottaa lähetyksen seurantaa ja ongelmatilanteiden selvittämistä. Digitaaliset leimat kuljetusketjussa mahdollistavat sen, että Posti voi kertoa tarkemmin mahdollisista yllätyksistä kuljetusketjun aikana.

”Kun saamme tarkempaa tietoa kuljetusten aikana, voimme jakaa sitä myös teille. Voitte seurata entistä tarkemmin niin yksittäisiä lähetyksiä kuin logistiikkanne kokonaiskuvaa. Oikeat mittatiedot myös mahdollistavat entistä tarkemman laskutuksen – maksatte siitä mitä lähetätte”, Postin tiedotteessa kerrataan.

Lue Postin tiedote aiheesta

 

Muista Maestron Unifaun-integraatio

Unifaun-integraation avulla voit hallinnoida kuljetustilauksia suoraan Maestrosta. Käytätpä mitä kuljetusliikkeitä tahansa, Maestron ja Unifaun Online-integraation myötä voit tehdä sähköisen kuljetustilauksen.

Kun teet Maestrossa myyntitilauksen ja valitset toimitustavan, voit sen jälkeen luoda sähköisen kuljetustilauksen sekä tarvittaessa tulostaa rahtikirjat ja kollilaput kuljetusliikkeesi vaatimassa muodossa.

Kuljetustilaukselle ja rahtikirjoille siirtyy Maestrosta vastaanottajan tiedot ja esimerkiksi tilauksen paino, sekä erikseen määritellyt toimitus- ja rahdinpurkuohjeet. Onnistuneen tilauksen päätteeksi Unifaun-seurantatunnus taltioituu Maestron myyntitilaukselle.

Asiakkaiden tietoihin voidaan valmiiksi määritellä myös esimerkiksi omia kuljetusohjeita, ovikoodeja sekä asiakkaille lähetettävän sähköpostin tietoja.

Unifaun-integraatio säästää huomattavasti tilausten käsittelijöiden aikaa. Käyttäjän ei tarvitse opetella erilaisia käyttöliittymiä, eikä kirjata samoja tietoja moneen kertaan. Kaikki tilaukset tehdään yhdestä näkymästä, ja tilaukset siirtyvät valittuun kuljetusliikkeeseen sähköisesti.

 

Edellinen artikkeli

Tukka putkella taloushallinnon rutiineja koko päivä vai automaation tuomaa helpotusta?

Seuraava artikkeli

Miksi Mäkelän Autotalo suosittelee Maestroa varauksetta muille autokaupoille?

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö