Nyt voisi olla hyvä hetki suunnitella toimiva verkkokauppa

Maestrolla voit siirtyä tekemään myös verkkokauppaa – ja tarvittaessa saat sen myös nopeasti käyttöön ja auki

Verkkokaupan avulla helpotat asiakkaasi asiointia, kaupankäynti kun on mahdollista vuorokauden ajoista ja liikkumisrajoituksista riippumatta. Toki kunnollisen verkkokaupan avulla yritykselläsi on nyt hyvä mahdollisuus myös laajentaa asiakaskuntaa. Ja sen myötä voit tehdä entistä enemmän kauppaa tulevaisuudessa.

Maestron verkkokauppa on kattava paketti

Maestrolla voit toteuttaa hyvin toimivan verkkokaupan. Se palvelee yhtä hyvin sekä B2B- että B2C-asiakkaita – lisäksi se on luonnollisesti täysin integroitu Maestron taloushallintoosi ja toiminnanohjaukseesi.

Tämä helpottaa jokapäiväistä työtä esimerkiksi tuotteiden perustamisen ja tilausten käsittelyn osalta. Ja verkkokaupasta tehdyt ostokset ovat mukana samassa raportoinnissa kuin muukin myynti – voit siis samasta näkymästä nähdä kaikkien kanaviesi myynnin.

Kuinka integraatio verkkokaupan ja Maestron välillä helpottaa työtäsi?

Verkkokaupan ja Maestron taloushallinnon sekä toiminnanohjauksen välillä on valmis integraatio, joka vähentää ylimääräisen käsityön käytännössä nollaan:

  • Tuotteet, tuotekategoriat ja saldot päivittyvät automaattisesti
  • Hintoja ylläpidetään yhdessä paikassa, samoin hintakampanjoita ja myös asiakaskohtaisesti
  • Tilaussanomat ja toimituskuittaukset liikkuvat reaaliaikaisesti
  • Asiakkaan ostohistoria nähtävissä yhdessä paikassa tilauskanavasta riippumatta
  • Paytrail-maksutavalla maksetut laskut kohdistuvat reskontrassa automaattisesti

Miltä verkkokauppasi voisi näyttää? Tässä muutamia esimerkkejä toteutuksistamme:

Vaunu-aitta

Perheyritys Vaunu-aitta on yksi suomen vanhimmista lastentarvikkeiden erikoisliikkeistä yli 50 vuoden kokemuksella. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa perheenne löytämään juuri teille sopivat lastentarvikkeet niin verkossa kuin myymälässä. Katso verkkokauppa tästä.

Lundia

Lundia on suomalainen klassikko. Vuonna 1948 perustettu perheyrityksemme uskoo aitoihin asioihin kuten puuhun, ihmisiin ja aidosti elämää parantavaan muotoiluun. Katso verkkokauppa tästä.

Suomen Kultakello

Suomen Kultakello on yksi alansa suurimpia yksityisessä omistuksessa olevia yhtiöitä. Verkkokaupan perustimme tukemaan perheyrityksen perinteikkäistä kivijalkakauppaa. Katso verkkokauppa tästä.

Boknäs

Boknäs on suomalainen perheyritys. Se perustettiin vuonna 1996. Boknäs-myymälät ovat kokonaisvaltaisia sisustustavarataloja. Niissä on kiinnitetty erityistä huomiota esillepanoon ja kodinomaisuuteen. Katso verkkokauppa tästä.

Edellinen artikkeli

Kuinka vähentää henkilöstökulujen kirjanpitoon kuluvaa aikaa?

Seuraava artikkeli

Lue raportti: Kannattavuutta etsimässä – johdatko tiedolla vai tunteella

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö