Taloushallinnon kokonaisuus yhdestä paikasta?

Yksi kumppani vai useita eri järjestelmätoimittajia?

Taloushallinto on yrityksen hallinnollisista tehtävistä kenties tärkein, mutta toisaalta se myös vie eniten aikaa. Silti monet organisaatiot kokevat painetta pitää hallinnolliset resurssit minimissään ja keskittää panostukset tuotannolliseen työhön. Tämä aiheuttaa yrityksen hallinnolle pakkotilanteen, jossa vähemmällä on kyettävä tekemään enemmän.

Me Maestrolla kehitämme ratkaisujamme jatkuvasti vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin suoraviivaistaa hallinnon prosesseja, sekä automatisoimaan taloushallinnon rutiinitöitä.

Maestro Taloushallinto on täydellisesti toisiinsa integroiduista palveluista koostuva taloushallinnon järjestelmä. Se tekee kirjanpidosta tehokasta ja tarjoaa yrityksen johdolle reaaliaikaista, automaattisesti syntyvää informaatiota päätöksenteon tueksi. Samalla se vähentää merkittävästi hallinnon kuormaa ja rutiineja.

Maestro taloushallinto-ohjelmisto sopii kaiken kokoisille suomalaisille yrityksille toimialariippumattomasti. Se sisältää myös pankkiyhteydet, käyttöomaisuuskirjanpidon ja palkkalaskennan, jotka tyypillisesti eivät kuulu taloushallinnon järjestelmään. Luonnollisesti myös ostolaskujen käsittely ja sen pitkälle viety automaatio integroituvat saumattomasti muuhun kokonaisuuteen.

Kokonaisuus on myös laajennettavissa saumattomasti Maestron myynnin toiminnanohjaukseen, sähköiseen ostolaskujen käsittelyyn, kassajärjestelmään ja verkkokauppaan. Muita talous- tai materiaalihallinnon ohjelmistoja ei tarvita. Maestrolta saat kaiken yhdestä paikasta.

Mitä hyödyt taloushallinto-ohjelmiston pitkälle viedystä automaatiosta?

Maestrossa vaivattomuus on keskeistä. Melkeinpä kaikki kirjanpidon viennit tapahtuvat Maestron muista osista – lähes 98 % peruskirjauksista toteutuu ilman käsityötä. Kun tapahtumat ja rekisterit ovat aina reaaliajassa, tieto on saman tien kaikkien käytettävissä.

Koska useimmat välitilinpäätökseen tarvittavat tiedot saadaan automaattisesti, ovat välitilinpäätökset aina kuukausittain valmiina vain pienellä käsityöllä. Suurin osa raporteista ei ole tilikausisidonnaisia, vaan raportin alku- ja loppupäivät ovat vapaasti valittavissa.

Mukana on myös älykäs maksuvalmiusennuste, yhdessä pankkiyhdistyksen kanssa kehitetty pankkiyhteysohjelmisto sekä käyttöomaisuuskirjanpito. Nettovarallisuuslaskelma, kassavirtalaskelma, liikepääomavirtalaskelma ja rahoituslaskelma ovat valmiina automaattisesti kuukausittain.

Lue lisää Maestron taloushallinnon kokonaisuudesta

 

Tarvitsetko myymäläjärjestelmää?

Myymäläjärjestelmän avulla myymäläkokonaisuuden hallintaan saadaan tehokkuutta. Se auttaa palvelemaan asiakastasi paremmin, ja myymään enemmän. Myymäläjärjestelmä on saumaton osa muuta kokonaisuutta.

Vai haluatko optimoida myyntiä B2B-kaupassa?

Myynninohjaus on täydellinen avaimet käteen -ratkaisu myynnin hallintaan B2B- kaupassa. Ratkaisu on saumaton osa muuta myynnin- ja toiminnanohjausta ja mahdollistaa myynnin ohjaamisen strategisena osana yrityksen toimintaa.

Maestro Myymäläjärjestelmä on ammattilaisten kassajärjestelmä ja myynnin työkalu – myös B2B-kaupassa

Myymäläjärjestelmä on saumaton osa muuta kokonaisuutta, joten tuotehallinta ja asiakastiedot ovat aina ajan tasalla – samoin kuin maksutapahtumien vaikutukset tulos- ja taselaskelmiin. Myös varastot, myynnit ja saamiset päivittyvät reaaliajassa suoraan taloushallintoon. Se on kytketty saumattomasti myös verkkokauppaamme – eli esimerkiksi asiakkaan ostot verkossa näkyvät myös kassalla.

Lue lisää

 

Entä verkkokauppa?

Maestro Verkkokauppa toimii kiinteänä osana taloushallinnon ja toiminnanohjauksen kokonaisuutta. Kaikki verkkokaupassa tehtävät toimenpiteet siirtyvät automaattisesti asiakasrekisteriin, taloushallintoon ja tuotetietoihin. Lisäksi toiminnanohjauksessa tehtävät hinnoittelut ovat suoraan käytettävissä myös verkkokaupassa.

Lue lisää

 


Rinta-Joupin Autoliike Oy, Business controller Kim Hämäläinen:

”Maestro tarjoaa meille erinomaiset edellytykset seurata kannattavuutta. Kerran syötetty tieto on käytettävissä heti kaikkialla – tieto myynneistä ja ostoista kulkee automaattisesti kirjanpitoon. Ostolaskujen nopea käsittely on tässä kriittisessä asemassa ja Maestrossa on tämän suhteen automaatio kohdillaan.”


 

Edellinen artikkeli

Yksi järjestelmä riittää rengaskaupan liiketoiminnan hoitamiseen

Seuraava artikkeli

Miksi useat Toyota-kauppiaat luottavat Maestroon?

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö