Haluaisitko helpotusta palkanlaskennan rutiineihin?

Millainen teidän palkanlaskentaohjelmistonne on?

Onko se kiinteä osa muuta taloushallinnon järjestelmää, jossa automaatio hoitaa suurimman osan kirjauksista? Jos ei, Maestro on tutustumisen arvoinen vaihtoehto. Maestron Taloushallintoon kiinteästi integroitu Palkanlaskenta tuottaa kirjanpidon aineiston täysin automaattisesti. Se on sitä vaivattomuutta ja automaatiota, jota moni hallinnon ammattilainen arvostaa.

Helppous syntyy muun muassa näistä viidestä elementeistä:

 • Palkkojen laskenta voidaan hoitaa automaattikirjauksilla, toistuvia palkkaeriä ei tarvitse syöttää aina uudelleen.
 • Matkalaskut sähköisine kuitteineen voidaan kierrättää hyväksyttävinä työtekijältä työnantajalle hyvin vaivattomasti, logiikka on sama kuin ostolaskujen käsittelyssä.
 • Maestrossa on oma maksuliikennesovellus. Esimerkiksi kirjanpidosta kausiveromaksut ja palkoista Ay-jäsenmaksujen tilitykset sekä vuokranvalvonnan vakuusmaksujen palautukset taltioituvat suoraan maksuiksi. Koska maksuliikenne on suoraan yhteydessä kirjanpitoon ja reskontriin, ostovelat kuittautuvat maksetuiksi vasta, kun maksuerä on oikeasti veloitettu tililtä. Tällöin ostovelkojen määrä kirjanpidossa täsmää aina reskontran saldoon. Maksetut palkat poistuvat automaattisesti palkkaveloista.
 • Palkkalaskenta sisältää myös lomapalkkareskontran helpottaenlomapalkkojen ja lomarahojen käsittelyä sekä seurantaa. Palkkatiedot jaksottuvat käsin koskematta kuukausittain kirjanpitoon eläkkeiden, sosiaaliturvamaksujen ja muiden sivukulujen osalta. Tuloslaskelma ja tase ovat näin ollen ajan tasalla myös palkkojen osalta.
 • Luonnollisesti saat meiltä valmiit liittymät – ja automatisoidun tiedonsiirron – yleisimpiin työvuoro-ohjelmiin, kuten esimerkiksi Työvuorovelho, Tyyne, Titania, Econet, Maraplan, DataPrisma, Ajomestari.

 

Katso miten Maestro helpottaa palkanlaskijan rutiineita

 

Mäkelän Auto Oy, talouspäällikkö Tellervo Parviainen: ”Esimerkiksi palkkaohjelmasta ja reskontrasta tippuu suoraan tiedot kirjanpitoon ja kirjanpidosta pääsee ihan rivikohtaiseen tietoon asti. Jos vaikka johtajaa kiinnostaa, mistä joku tili koostuu, niin nyt pääsee yhdellä järjestelmällä katsomaan alas asti eikä tarvitse osajärjestelmistä etsiä, että minkä takia tämän tilin saldo on tämmöinen.”

 

Maestron Palkanlaskennan automatisoituja toimintoja

 • Kirjanpidon aineisto tuotetaan palkkojen osalta täysin automaattisesti.
 • Ennakko-, työntekijän työttömyysvakuutus-, työntekijän työeläke- sekä ay-maksupidätykset lasketaan automaattisesti.
 • Myös palkkojen maksutiedot siirtyvät samalla maksuliikenteeseen.
 • Palkkatiedot voivat muodostua palkkatietojen syötön ja matkalaskujen käsittelyn lisäksi myös kolmansien osapuolien ohjelmistoista, esimerkiksi työvuorosuunnitteluohjelmistoista.
 • Palkat voidaan kirjata sitomatta niitä palkkajaksoihin.
 • Palkanlaskennalle olennaiset tulosteet ja raportit helposti saatavilla monipuolisesti.
 • Lomapalkkalaskenta ja -tilastot, lomareskontra, pekkaset, lähdeverolliset, palkkatodistukset, poissaoloraportit,  ja palkkalistat ovat helposti hallittavissa palkanlaskentaohjelmassa ja saatavilla silloin, kun niitä tarvitaan.
 • Jaksotukset ja sisäinen laskenta hoituvat automaattisesti.  Palkkatiedot jaksottuvat kirjanpitoon kuukausittain eläkkeiden, sosiaaliturvamaksujen ja muiden sivukulujen osalta.
 • Sisäisen laskennan tiedot ja sosiaalikulut jakautuvat automaattisesti kirjanpitoon palkkatapahtuman rivien perusteella.
 • Palkansaajien ennakonpidätystiedot haetaan reaaliajassa verohallinnosta automaattisesti joka kerta, kun palkkoja lasketaan.
 • Palkkatietoilmoitukset ja erillisilmoitukset voidaan lähettää Tulorekisteriin automaattisesti palkkojen kirjanpidon siirron yhteydessä.

Maestrossa automatiikka nopeuttaa palkanlaskijan työtä niin, että yksi palkanlaskija tekee jopa 1 000 palkkapussia kuukaudessa.

 

Lue lisää Maestro Taloushallinnon automaatiosta

 

Haluatko tietää lisää?

Voimme sopia esittelystä joko tulemalla paikan päälle, tai aloittaa vaikkapa etäesittelyllä oman tietokoneesi kautta.

Jesse Järvinen
Avainasiakaspäällikkö

Puh. 0207 505 649
jesse.jarvinen@maestro.fi

Edellinen artikkeli

Tavoite: Timanttiset-ketjulle Suomen paras kello- ja korualan verkkokauppa

Seuraava artikkeli

Kaukokiito Oy:n käyttöönotossa korostui asiakaslähtöisyys

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö