Tuotteet kaupan ja palvelualan yrityksille

Tutustu tuotteisiimme, joilla rakennamme yhdessä sinulle sopivan kokonaisuuden.

Myynnin ohjaus

Toiminnanohjausjausjärjestelmä – ERP

Maestro on eheä kokonaisuus, joka vähentää päällekkäisen työn käytännössä kokonaan. Tiedot ja tarvittavat raportit ovat saatavilla helposti milloin tahansa yhdestä paikasta. Myöskään ylimääräisiä tietojärjestelmäkustannuksia ei ole, eikä tule. Käyttöönotto on vaivatonta ja ketterää - jopa kahdessa viikossa avaimet käteen-perehdytyksellä.

Lue lisää
Verkkokauppa

Verkkokauppa

Maestron verkkokauppa on integroitu tiiviisti Maestron muuhun toiminnanohjausjärjestelmään ja taloushallintoon. Näin voimme tarjota asiakkaillemme aina valmiin kokonaispaketin ilman, että asiakkaan täytyy aloittaa omaa massiivista aikaa ja rahaa vievää integraatioprojektiaan. Maailmalla on tarjolla lukuisia eri tarpeisiin tehtyjä verkkokauppa-alustoja. Kokemuksemme mukaan parhaan verkkokauppakokonaisuuden voi toteuttaa Magento 2:lla. Magento 2 ja sen integroiminen toimivaksi kokonaisuudeksi on monesti mielletty kalliiksi ja pitkäkestoiseksi projektiksi. Maestrolla tämä on jo tehty sinulle valmiiksi.

Lue lisää
Asiakkuuden hallinta & CRM

Asiakkuudenhallinta – CRM

Kaikki asiakkaaseen liittyvä tieto on helposti ulottuvillasi, suoraan yhdellä asiakaskortilla.

Lue lisää
Ostolaskut

Ostolaskut

MaestroNG tuo tehokkuutta ja varmuutta rutiineihin samalla kun se tarjoaa rahan-arvoista tietoa helposti saataville.

Lue lisää
Myymäläjärjestelmä

Kassajärjestelmä ja Myynnit

Monipuolinen kassajärjestelmä helpottaa tekemistä ja säästää aikaa erikoistavarakaupassa. Se on saumaton osa talous- ja materiaalihallintoa sekä verkkokauppaa. Sen pitkälle viety automaatio vähentää hallinnon päivittäiset työt minimiin, ja antaa välitilinpäätösvalimiuden joka kuukausi. Lahjakorttien käsittely ei aiheuta turhia sotkuja hallintoon, ja saamiset ovat aina reaaliajassa ajantasaisten myynti- ja korttireskontran ansiosta.

Lue lisää
Materiaalihallinto

Materiaalihallinto

Yhdistä tavaran ja rahan liike. Tuotehallinta, ostaminen ja myynnit yhdessä.

Lue lisää
Taloushallinto

Taloushallinnon kokonaisuus ja ostolaskujen käsittely

Maestro Taloushallinto monipuolinen ohjelma tehokkaaseen talouden hallintaan. Sen ensisijainen tarkoitus on tehdä taloushallinnosta aikaa säästävää ja tehokasta, mutta samalla myös helppoa ja vaivatonta. Tämä on mahdollista pitkälle viedyn sisäisen automaation ja tarkoin hiottujen ominaisuuksien ansiosta - kirjanpito on tehokasta, ja tarjoaa reaaliaikaista informaatiota päätöksenteon tueksi.

Taloushallintoon kiinteästi integroitu ostolaskujen käsittely helpottaa hallinnon taakkaa merkittävästi. Se on helppokäyttöinen ja helppo omaksua läpi koko organisaation – ja luonnollisesti mobiilikäyttöinen. Mutta ennen kaikkea siinä on pisimmälle viety automaatio, joka nopeuttaa käsittelyprosessia merkittävästi, ja tuo samalla isoja säästöjä päivittäisessä käytössä. Ostolaskujen käsittelyn ennestään pitkälle vietyä sääntöpohjaista automaatiota on täydennetty tekoälyllä, joka nostaa ostolaskujen käsittelyn automaation vielä entistäkin korkeammalle.

Lue lisää

Matkalaskut – MaestroMatka

MaestroMatka on markkinoiden mukavin matkalaskusovellus.

Lue lisää
Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö