Tuotekehitysjohtaja Susanna Tenhunen

Tervehdys kaikille ja hyvää uutta vuotta!

Tällä kertaa esittäytymisvuorossa olen minä, Susanna Tenhunen, Maestron kaupan ja palvelualan tuotekehitysjohtaja ja perheemme yhteisen hevostallin pääpuuhanainen.

Maestrolla olen työskennellyt yli 20 vuotta ja suurimman osan tuosta ajasta tuotekehityksen parissa. Nykyisessä tehtävässäni johdan kaupan alan ratkaisumme tuotekehitystä ja toimin tiimin vetäjänä. Lisäksi teen myös paljon varsinaista tuotekehitystä.

Meidän lähestymistapamme tuotekehitykseen on aina ollut, ja on edelleen, asiakaslähtöinen. Maestrolla tuotekehitys muodostuu enimmäkseen erillisistä asiakaskohtaisista kehityspoluista, mutta teemme myös isojen linjojen kehitystoimenpiteitä asiakasryhmittäin. Myös ne perustuvat asiakkaiden toivomuksiin, sillä pidämme kirjaa meille esitetyistä toiveista ja järjestämme joissain tilanteissa myös äänestyksiä asiakkaidemme kesken tuotteidemme uusista kehityslinjoista. Ehkä olet itsekin osallistunut tällaiseen äänestykseen.

Maestrolla työskentelyssä mielestäni on parasta se, että olen päässyt tutustumaan monenlaisiin yrityksiin ja liiketoiminnan muotoihin, ja kasvattamaan liiketoimintaymmärrystäni tavalla, joka ei välttämättä ole muualla mahdollista.

Asiakasymmärrys auttaa meitä kehittämään sellaisia toiminnallisuuksia, jotka ratkaisevat asiakkaan todellisen tarpeen ja jotka sopivat Maestron ohjelmiston toimintalogiikkaan. Tämän vuoksi voimme ylpeästi todeta, että pidämme aina kiinni lupauksistamme, emmekä ikinä lupaa sellaista, mitä emme pysty toteuttamaan.

Viime vuosina erityisesti Maestron tuotteiden ulkopuolelle tehtävien integraatioiden tarve on kasvanut huomattavasti. Nämäkin ovat mielenkiintoisia haasteita, joihin tartumme innolla myös vuonna 2022 ja joiden ratkaisemiseen meidän päädyssämme on täydet edellytykset.

Takaisin
Edellinen artikkeli

Eheä taloushallinnon kokonaisuus ja ostolaskujen käsittelyn automaatio tuovat mielenrauhaa ja ajansäästöä hoiva-alan hallintoon

Seuraava artikkeli

Yksi kumppani vai seitsemän eri toimittajaa?

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö