Lisätehoja integroinneilla

Lisätehoja integraatioilla

Maestron vahvuus on aina ollut kokonaisvaltaisuus. Ratkaisuihimme sisältyvät kaikki, mitä yrityksen taloushallinnossa tarvitaan. Kaupan alalle tarjoamme lisäksi toiminnanohjausratkaisut sisältäen myös kassajärjestelmän ja verkkokaupan.

Modernissa liiketoiminnassa tarvitaan kuitenkin usein toimintaa tehostavia ja palvelukokemusta parantavia ratkaisuja, jotka eivät kuulu Maestron kokonaisuuteen. Jotta asiakkaamme pääsisivät hyötymään myös näistä ratkaisuista, olemme yhdessä kumppaneidemme kanssa rakentaneet integraatioita Maestron ja muiden ratkaisuiden välille.

OK Perintä – helpottaa suuren laskutusvolyymin yrityksien arkea

Maksujen periminen on hienotunteinen asia. Kassavirran varmistaminen on tärkeää, mutta sen hintana ei voi olla asiakkuuden menettäminen. Jos perintäkumppani toimii vain ilmoitetun tiedon perusteella, he eivät tiedä, jos asiakas onkin jo maksanut laskunsa siinä vaiheessa, kun karhukirje tipahtaa postiluukusta. Tämä voi aiheuttaa vaivaa ja pahaa mieltä.

OK Perinnän ja Maestron kumppanuus mahdollistaa tiedon liikkumisen järjestelmien välillä. Tämä tarkoittaa, että perintäkumppanilla on aina näkyvyys loppuasiakkaan maksutietoihin ja näin perintä voidaan hoitaa tyylikkäästi ja asiakasta kunnioittaen. Ja turhilta karhukirjeiltä vältytään kokonaan.

Unifaun – tehokkuutta ja säästöjä kuljetustilauksiin

Useiden kuljetuspalveluiden käyttäminen on hidasta ja hankalaa, mutta se voi synnyttää huomattavia säästöjä logistiikkakuluissa. Unifaunin ja Maestron välinen integraatio tarjoaa ratkaisun, jonka kautta voit hoitaa kaikki kuljetustilaukset suoraan Maestrosta – riippumatta siitä, mitä kuljetusliikkeitä käytät.

Tehtyäsi Maestrossa myyntitilauksen ja valittuasi toimitustavan, voit sen jälkeen luoda sähköisen kuljetustilauksen ja tulostaa rahtikirjat vaaditussa muodossa – Maestron sisällä. Kaikki tieto välittyy saumattomasti eri toimijoiden välillä.

ResursBank – rahoitushakemukset suoraan kassajärjestelmästä

Kuinka monella eri tavalla kassallanne voi maksaa? Käteinen sekä debit- ja luottokortit käyvät varmasti, mutta entä tarjoatteko mahdollisuutta maksaa rahoitusyhtiön kautta?

Maestron ja ResursBankin kumppanuuden myötä, voitte tarjota myös ResursBankin rahoitusta suoraan kassajärjestelmästä. Luottopäätös saadaan välittömästi ja asiakas voi allekirjoittaa sopimuksen perinteisesti tai sähköisesti.

Verifone – yhdistä maksupäätteesi kassajärjestelmääsi

Kassajärjestelmästä irrallinen maksupääte aiheuttaa ylimääräistä manuaalista työtä, eikä sen käyttö ole lopulta kätevää asiakkaan eikä kassatyöntekijän kannalta. Integroimalla Verifone-maksupääte Maestron kassajärjestelmään, saadaan maksutiedot liikkumaan saumattomasti kassan ja maksupäätteen välillä. Samalla korttimaksut kirjautuvat myös suoraan kirjanpitoon.

Tulossa myös tuki MobilePay’lle!

Takaisin
Edellinen artikkeli

Asiakkuuspäällikkö Minna Nousiainen

Seuraava artikkeli

Mitä tunnuslukuja sinä seuraat?

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö