Isännöintialan uudistaja ISTO luottaa Maestroon

Isännöintialan uudistaja ISTO luottaa Maestroon

Savonlinnasta lähtöisin oleva ISTO on kasvanut 20 vuodessa valtakunnalliseksi isännöintialan toimijaksi. Menestyksen taustalla on halu palvella, rohkeus haastaa alan käytäntöjä sekä taloushallinnon tehokkuus. ISTO luottaa kumppanuuteensa Maestron kanssa ja on hyödyntänyt Maestron ratkaisuja tarinansa alusta lähtien.

 

ISTO menestyy haastamalla rohkeasti perinteistä toimialaa

Vuonna 2003 perustettu ISTO tarjoaa isännöinti- ja taloushallintopalveluita taloyhtiöille Itä-, Pohjois-, Kaakkois- ja Etelä-Suomessa. ISTOn missiona on varmistaa asiakkailleen turvallinen asumisympäristö, eivätkä he pelkää uudistaa ja haastaa alan toimintamalleja. ISTO panostaa asiakaspalveluun ja paikallisuuteen.

ISTO on hyödyntänyt Maestron taloushallinnon ratkaisuja alusta alkaen ja vuokralaskutus- sekä isännöintisovelluksia vuodesta 2013. Maestron ratkaisut tukevat ISTOn liiketoimintaprosesseja tavalla, joka mahdollistaa tehokkaan taloushallinnon. Vuonna 2018 ISTO kilpailutti järjestelmänsä uudestaan, ja Maestro osoittautui oikeaksi valinnaksi silloinkin.

 

Maestron ratkaisut auttavat varmistamaan, että ISTON liiketoiminta kasvaa, mutta hallinto ei

ISTO on kasvattanut liiketoimintaansa yritysostojen kautta valtavasti vuosien aikana. Muutaman hengen toimisto on kasvanut 20 vuodessa 80 henkeä työllistäväksi ja yli 1000:tta kohdetta hallinnoivaksi yritykseksi. Kasvun kannattavuus on edellyttänyt, ettei yrityksen hallinto kasva samassa tahdissa. Maestron ratkaisut ovat auttaneet varmistamaan, että ISTOn taloushallinto on reaaliaikaista ja tehokasta.

”Meillä aloittavat kirjanpitäjät säikähtävät hoidettavien taloyhtiöiden määrää, joka on vähintään puolet enemmän kuin mihin he ovat tottuneet. Pelko kuitenkin laantuu nopeasti, kun esittelen meidän toimintamallimme ja Maestron ratkaisut”, ISTOn taloushallintopäällikkö Niina Tuomainen naurahtaa.

Lue Niina Tuomaisen vieraskynäartikkeli syistä ISTOn taloushallinnon tehokkuuteen

 

Maestron tehokkuus perustuu sen monipuolisuuteen ja yhtenäisyyteen

Maestron sovellukset rakentuvat yhtenäisen alustan päälle, mikä tarkoittaa, että sama tieto on saatavilla kaikissa sovelluksissa samaan aikaan.

”Meillä on lähes kaikki taloushallinnon toiminnot Maestrossa. Meidän ei tarvitse siirrellä tietoa paikasta toiseen. Kun asia on kerran kirjattu, siirtyy se automaattisesti kirjanpitoon. Myös integraatiot järjestelmän ulkopuolelle, kuten meidän omaan asukasportaaliimme, verottajalle ja maanmittauslaitokselle, toimivat aina ongelmitta”, Tuomainen kertoo.

Lue Niina Tuomaisen vieraskynäartikkeli syistä ISTOn taloushallinnon tehokkuuteen

 

Maestron ja ISTOn pitkän yhteistyön salaisuus on toimivat työkalut ja erinomainen palvelu

ISTO hyödyntää Maestron ratkaisuja monipuolisesti. Heidän käytössään on koko taloushallinnon paketti sisältäen sähköiset ostolaskut, CRM, palkanlaskenta sekä isännöinti ja vastikevalvonta. ISTOn oman asiakasportaalin, ISTOnetin, ja Maestron välille on luotu integraatio, jonka ansiosta asiakkailla on näkyvyys ISTOn käsittelemiin ostolaskuihin.

Yritysten välillä on ollut alusta alkaen hyvä keskusteluyhteys, ja ISTOlla aluejohtajana työskentelevä Jarno Matikainen kiittelee Maestroa halusta ottaa vastaan palautetta.

”Maestrolaiset ovat aktiivisesti meihin yhteydessä ja kiinnostuneita kuulemaan meidän tarpeistamme sekä kehitysehdotuksistamme. Heidän palveluhalukkuutensa on tärkeä syy tyytyväisyyteemme ja siihen, miksi luotamme heihin. Voin suositella Maestroa kaikille isännöintitoimistoille, jotka tavoittelevat tehokasta hallintoa”, Matikainen sanoo.

 

Maestrossa on ensimmäinen toimiva integraatio huoneistotietojärjestelmään

Tuorein isännöintialaa koskettava viranomaisuudistus on Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmä. Järjestelmä otettiin käyttöön vuonna 2019, ja Maestro rakensi siihen ensimmäisenä toimivan rajapinnan. Huoneistotietojärjestelmä korvaa paperiset osakkeet, ja asunto-osakeyhtiöillä on aikaa siirtää osakeluettelonsa järjestelmään vuoden 2023 loppuun asti.

ISTO tekee osakeluetteloiden siirtoja asiakkaidensa puolesta, ja Maestron nopean toiminnan ansiosta, he ovat ehtineet projektissa jo pitkälle.

”Me pääsimme aloittamaan osakeluetteloiden siirrot heti 2019, ja olemme voineet tehdä siirtoja kaikessa rauhassa oman aikataulumme mukaan. Tästä iso kiitos Maestrolle”, Matikainen toteaa.

Lue Jarno Matikaisen vinkit, miten osakeluetteloiden siirrot huoneistotietojärjestelmään kannattaa toteuttaa

 

 

Ota yhteyttä!
Edellinen artikkeli

3 vinkkiä, joilla siirrät osakeluettelot huoneistotietojärjestelmään tehokkaasti – ISTOn aluejohtaja Jarno Matikainen

Seuraava artikkeli

Näillä tunnusluvuilla kuljetusalaa johdetaan vuonna 2022

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö