Koulutukset

Maestro tarjoaa laadukkaita koulutuksia asiakkailleen. Tavoitteenamme on, että kaikkien Maestron palveluiden käyttö on mielekästä ja mukavaa. Haluamme olla mukana tukemassa osaamisen kasvua ja tarjota keinoja, joilla asiakkaamme saavat kaiken irti järjestelmistä. Koulutukset voivat olla lyhyitä ja kertaavia pikakoulutuksia tai sitten tarpeen mukaan laajempia useiden päivien kokonaisuuksia. Räätälöimme koulutukset tarpeidenne mukaan! Lisäksi järjestämme maksuttomia webinaareja ympäri vuoden. Tilaisuudet ovat ainutlaatuinen mahdollisuus perehtyä ohjelmistoihimme tarkemmin ja kuulla myös uutta tulevista toiminnallisuuksista ja ominaisuuksista.

Koulutuspakettimme

Mini 60 min

99 eur / kk tai 129 euroa tunti

Lyhyin koulutustuotteemme on 60 minuuttia. Koulutuspaketti sopii hyvin lyhyiden teemojen läpikäyntiin tai toimintamallien täsmentämiseen. Koulutus hoidetaan näppärästi sähköisillä välineillä. Koulutuksen ihanteellinen osallistujamäärä on 1-2 henkeä. Koulutuksen voi ostaa yksittäin tai kuukausittaisena palveluna. Jatkuvana palveluna teemme koulutussuunnitelman 3 kuukaudeksi eteenpäin, johon kirjataan kuukausittain koulutettavat teemat.

Koulutuskokonaisuus sisältää

 • 1 tunnin koulutuskokonaisuus
 • Koulutus etänä Remoteus-ohjelmalla tai Skype for Business-sovelluksella
 • Yleisohjeet koulutettavasta teemasta
Lue lisää

Medium 180 min

320 euroa / kk tai 516 euroa kerta

Medium-koulutuspakettimme sisältää 3 tuntia koulutusta. Koulutus pidetään sähköisesti ja se toimii hyvin 1-5 hengen ryhmille. Koulutuspaketti soveltuu teille hyvin, jos yrityksenne haluaa tehostaa ohjelmistojen hyödyntämistä ja saada hankinnasta suuremman hyödyn. Jatkuvana kuukausittaisena palveluna teemme koulutussuunnitelman aina 3 kuukaudeksi eteenpäin.

Koulutuskokonaisuus sisältää

 • 3 tuntia asiantuntijakoulutusta
 • Vähintään 1 tunti selvitystyötä ja demo-ympäristöjen perustaminen
 • Koulutus sähköisillä välineillä
 • Laadukkaat personoidut koulutusmateriaalit (2 kirjallista ja videoitua ohjetta)
 • Koulutuksessa sovitut uudet toimintatavat kirjattuna
Lue lisää

Maxi 1 päivä

780 euroa / kk tai 980 euroa kerta

Laajin koulutuspakettimme on tarkoitettu suurempien kokonaisuuksien perehdyttämiseen. Koulutuspakettiin kuuluu 1 päivä koulutusta. Koulutus räätälöidään jokaiselle asiakkaalle ja koulutettavaan kokonaisuuteen sopivaksi. Koulutus pidetään aina asiakkaan omissa tiloissa, jolloin koulutus sopii hyvin kokonaisten myymälöiden, yksiköiden tai ryhmien kouluttamiseen. Jatkuvana kuukausittaisena palveluna teemme koulutussuunnitelman aina 3 kuukaudeksi eteenpäin.

Koulutuskokonaisuus sisältää

 • 1 päivä koulutusta asiakkaan omissa tiloissa tai Maestrolla
 • 4 tuntia selvitystyötä ja aineistojen valmistelua
 • Ohjelmistokonsultaatio parhaista käytännöistä
 • Laadukkaat personoidut koulutusmateriaalit (4 kirjallista ja videoitua ohjetta)
 • Koulutuksessa sovitut uudet toimintatavat kirjattuna
Lue lisää

Yhteiskoulutukset kaupan alan asiakkaille

Yhteiskoulutukset tilitoimistoille ja tilitoimistojen asiakkaille

Muista verottajan ylimääräinen koulutusvähennys!

Tiesitkö, että Maestron koulutuksesta syntyneet menot ovat verotuksessa vähennyskelpoisia, mutta voit lisäksi hyödyntää työantajan koulutusvähennystä. Maestron kuukausittainen yhteistyösopimus koulutuksien osalta täyttää kaikki verottajan ehdot.

Työnantajan koulutusvähennyksen myötä organisaatio saa tehdä koulutukseen osallistuvan henkilön palkkakuluista lisävähennyksen verotuksessa. Vähennys on laskennallisesti noin puolet koulutusajan palkkakuluista. Koulutusvähennyksen saa enintään kolmelta koulutuspäivältä työntekijää kohden.

Lue lisää verottajan sivuilta
Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö