Veroilmoitukset ilman OmaVeroon kirjautumista

Veroilmoitukset ovat yksi Maestron kiitetyimmistä ominaisuuksista. Maestrosta löytyvät nimittäin kaikki veroilmoituksen päälomakkeet liitelomakkeineen. Tuloveroilmoitukset ja oma-aloitteisten verojen ilmoitukset toimitetaan Maestrosta Verohallinnolle rajapintaa pitkin, ja ne voidaan lähettää kaikista yrityksistä samalla kertaa.

Veroilmoitukset sähköisesti Verohallinnolle

Veroilmoitukset, jotka lähetetään suoraan Maestron kautta, mahdollistavat samalla sähköisten liitteiden, kuten tuloslaskelman, taseen, tilintarkastuskertomuksen ja Patentti- ja rekisterihallitukselle menevien liitteiden, lähettämisen. Maestro nimeää sähköiset liitteet Verohallinnon ohjeiden mukaisesti. Sovelluksesta voidaan tarvittaessa lähettää myös pelkät liitteet, jos veroilmoitus on toimitettu Verohallinnolle jo aiemmin.

Maestron verolomakkeet ovat olleet meille todellinen helpotus! Koska kaikki tarvittavat lomakkeet ovat käsiteltävissä yhdessä paikassa, niiden tarkistaminen ja muokkaaminen käy helposti.

– Riikka Simonen, Yritysterapia Oy

Jätä yhteydenottopyyntö

Enemmän automaatiota, vähemmän muistettavaa

Maestroa käyttävän kirjanpitäjän ei tarvitse muistaa mennä erikseen OmaVeroon antamaan lisätietoja veroilmoituksen lähettämisen jälkeen, koska kaikki lomakkeet saadaan muodostettua, muokattua ja tarkistettua suoraan sovelluksessa. Verolomakkeiden täyttö on Maestrossa ripeää ja sisällön tarkastaminen suoraan käyttöliittymästä käy helposti. Maestron veroilmoitukset ovat luotettavia, sillä sovellus hakee tiedot suoraan kirjanpidosta, ja kirjanpitäjän suureksi avuksi myös jättää tuleville vuosille muistiin esimerkiksi osakkeiden lukumäärän ja osakkaat.

Veroilmoitusten tarkistaminen ja korjaaminen on helppoa

Maestro tarkastaa automaattisesti, että veroilmoitus on rakenteellisesti oikeanlainen. Kirjanpitäjä näkee sovelluksesta veroilmoituksen tekemisen yhteydessä eri tiliohjaukset verolomakkeille. Kirjanpitäjän on siis veroilmoitusta tehdessään mahdollista tarkistaa, mistä veroilmoituksen luvut muodostuvat. Lisäksi Maestrossa on mahdollista ohjata kirjanpidon tilien saldoja eri tavalla verolomakkeille kuin on oletuksena. Tarvittavat korjaukset veroilmoituksille saadaan tehtyä suoraan sovelluksessa ja lähetettyä Verohallinnolle.

Lue myös, miten Maestro säästää kirjanpitäjän aikaa tilinpäätösurakan keskellä.

Kiinnostuitko? Tutustu tarkemmin Maestron ratkaisuun tilitoimistoille tästä.

 

Jätä yhteydenottopyyntö

Edellinen artikkeli

Uudistukset Maestrossa 3.4.2024

Seuraava artikkeli

Yleisen arvonlisäveron muutos käy sujuvasti Maestrossa

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö