Maestro mukana Kauppalehden 10 onnistunutta it-projektia listalla

Maestro sai suuren kunnian olla mukana Kauppalehden 10 onnistuneen IT-projektin listalla!

Kaikki it-hankkeet eivät siis epäonnistu Suomessa, vaan seassa on hienoja onnistumisia. Maestrolaisille oli tosi tärkeä juttu, että yhteistyömme Silmäasema-konsernin kanssa noteerattiin lehdessä yhdenä kymmenestä esimerkillisestä it-projektista. Klikkaa tästä suoraan Kauppalehden artikkeliin

Maestro toimitti Silmäasema-konsernille kokonaisjärjestelmän, jonka käyttöönotto ja projekti meni hienosti maaliin.

Millaisiin haasteisiin Silmäaseman projektissa vastattiin?

Specsaversin tulo Suomen markkinoille toi optikkoalaan säpinää ja pakotti myös kotimaisen Silmäasema-ketjun tiivistämään rivejään. Tavoitteeksi tuli rakentaa yksi, koko maan kattava silmien terveystalo. Yritysrakenteen hiomiseen tarvittiin it:n apua, mutta ensin piti uudistaa vanhakantaiset it-järjestelmät.

Asiakkaan kertoman mukaan siirtyminen Maestro-yhteistyöhön kannatti. Moni it-projekti epäonnistuu tai ainakin viivästyy kuukausikaupalla. Silmäaseman projekti pysyi aikataulussa ja budjetissa.

Siirryimme tietotekniikassa 1980-luvulta 2010-luvulle ihan jumalattomalla harppauksella. Tämä on massiivinen satsaus tulevaisuuteen”

Porukka hitsautui yhteen

Tavoitteena oli saada aikaan järjestelmäkokonaisuus, jollaista ei toimialalla ole ennen nähty. Iso joukko silmäasemalaisia kertoi meille toiveitaan. Vastaavasti projektiin osallistuneet maestrolaiset jokaista koodaria myöten kävivät tutustumassa Silmäaseman toimintaan ja miettivät, miten voisivat jeesata yhtiön liiketoimintaa”, muistelee hankkeessa alusta lähtien mukana ollut Maestron toimitusjohtaja Mika Savolainen.

Hänen mukaansa niin maestrolaisten kuin silmäasemalaistenkin oli tärkeää ymmärtää, että oltiin oikeasti tekemässä samaa asiaa.

Lue koko juttu Tietoviikosta

 

Edellinen artikkeli

B2B-verkkokaupasta odotetaan isoa kasvualuetta

Seuraava artikkeli

Maestro mukana eCommerce and ShopTech -messuilla Messukeskuksessa

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö