Maestro mukana eCommerce and ShopTech -messuilla Messukeskuksessa

Ecommerce + Shop Tech on tapahtumakokonaisuus, jossa kaupan teknologiat, digitaalinen liiketoiminta ja kokonaisvaltainen asiakaskokemus ovat keskiössä.

Maestro on mukana tapahtumassa kolmatta kertaa ja meidät löytää osastolta 3h15.  Tervetuloa siis tapaamaan meitä 14.-15.3. Messukeskukseen ja kuulemaan, miksi sinun kannattaa miettiä verkkoliiketoimintaasi yhtenä kokonaisuutena, jossa ERP ja verkkokauppa muodostavat tiiviin Verkkokauppiaan ERP -kokonaisuuden.

Asiantuntijapuheenvuoroja pitkin päivää

Osastollamme aktivoidutaan verkkokauppiaalle ajankohtaisin kehityskulmin kuuden eri asiantuntijan kanssa 20 minuutin asiantuntijahaastatteluissa.

Olet enemmän kuin tervetullut kuuntelemaan ja saamaan ajatuksia liiketoimintaasi! Mukana mm. Toni Porkka Markkinointiakatemiasta, Juhani Haapala Codaone Oy:sta sekä Petri Karjalainen Consignorilta.

Oman lavan asiantuntijapuheenvuorojen lisäksi torstaina klo 11.00 myyntijohtajamme Matti Riivari puhuu eCommerce-stagella 30 minuutin verran aiheesta: Asiakkaiden ostokäyttäytyminen muuttui verkossa ja kivijalassa – muutuitko sinä?

Edellinen artikkeli

Maestro mukana Kauppalehden 10 onnistunutta it-projektia listalla

Seuraava artikkeli

Toimialakatsaus: Taloushallinto kuljetusalan yrityksessä 2019

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö