Tuotekehitys ja sertifioinnit

Ohjelmistotuotannon parhaat käytännöt

Tuotekehitysmenetelmämme on pyritty säätämään siten, että asiakkaan tarve tulee perusteellisesti ymmärrettyä ja että joustava muutoksiin reagointi on mahdollista.

Tilanteeseen mukautuvassa toiminnassamme sovellamme erilaisia ohjelmistotuotannon parhaita käytäntöjä ja prosessikehyksiä kuten Scrum, Extreme Programming (XP) ja Kanban. Tuotekehitysprosessin kehittäminen on jatkuvaa ja säännöllistä.

Maestro työpaikat

Scrumilla joustavaan ja mukautuvaan tuotekehitykseen

Mukautuva tuotekehitysmenetelmä sallii tarvittaessa kehitystehtävien tärkeysjärjestyksen muutoksen ilman viivettä ja laadun kärsimättä, silti jatkuvasti valmista tuottaen. Kokonaisuuden ollessa hallussa on helpompi tehdä todellisia asiakkaan liiketoimintaa hyödyttäviä innovaatioita.

Perinteisessä tuotekehityksessä joudutaan usein joustamaan laadussa, toimitusajassa sekä ominaisuuksissa. Scrum-menetelmässä tuotekehitystiimiin on valittu muitakin kuin ohjelmistokehittäjiä, esimerkiksi tuotteen myyjiä ja markkinoijia. Tuotteen uudet ominaisuudet ja parannukset julkaistaan asiakkaidemme käyttöön säännöllisesti kahden viikon välein, jolla varmistetaan asiakkaiden välitön hyötyminen tuotteen kehittyessä jatkuvasti.

Olemme myös pitkäaikainen, sertifioitu Microsoft-kumppani

Maestro on pitkäaikainen jäsen Microsoft kumppaniohjelmassa. Nykyinen kumppaniohjelma rakentuu kymmenistä kompetenssialueista, joilla kumppanuus voi olla kompetenssikohtaisesti joko Silver tai Gold -tasoinen.

Microsoftin eri osaamistasojen määrittelyssä tarkkaillaan mm. lisenssien myyntimääriä, asiakasreferenssejä, lisenssointitestien tuloksia sekä asiakastyytyväisyyskyselyn läpipääsyä.

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö