Voisiko ostolaskujen käsittelyä olla helppoa ja mukavaa?

Digitalisaatio on muuttanut kaikkien meidän arkea. Käytämme yhä parempaa henkilökohtaista teknologiaa ja päivitämme ja vaihdamme tietoja kuka mitenkin. Teknologia ei pelkästään muuta tekemisen – ja työskentelyn – tapoja, vaan myös hämärtää vapaa-ajan sekä työn rajaa.

Muutos on mullistanut myös yrityssovellusten maailman. Käyttäjät ovat vapaa-ajallaan tottuneet käyttämään laajasti eri laitteita sekä teknologioita, joten samaa ketteryyttä vaaditaan syystä myös työelämässä. Älypuhelimien sekä tablettien käyttö on lisääntynyt valtavasti myös yrityskäytössä.

Työsovellusten tulee olla helppokäyttöisiä, joustavia sekä käyttäjää ohjaavia.

Tämän vuoksi olemme Maestrolla arkipäiväistäneet myös ostolaskujen käsittelyn mobiililaitteilla ja kiinnittäneet paljon huomiota ostolaskusovelluksemme käytettävyyteen.

4 tärppiä parempaan käytettävyyteen:

1. Mitä laskuja meillä on kierrossa?

Maestron järjestelmässä käsittelyssä olevat ostolaskut ja niiden tilanne on helppoa tarkastaa kännykällä. Ostolaskut infoaa käyttäjää, jos vaikkapa hyväksyttävissä roikkuu lasku, jonka eräpäivä on lähestymässä tai jo mennyt. Tarvittaessa laskut voi myös tiliöidä ja lähettää kiertoon mobiililaitetta käyttäen.

Tarkastajille ja hyväksyjille ostolaskut näyttää listaa kaikista omassa käsittelyssä olevista laskuista. Listaa on helppo selailla ja jokaisen laskun kohdalla käyttäjälle informoidaan, mitä toimenpiteitä häneltä odotetaan

Print

2. Yksinkertaistetut hakukentät

Kun ostolaskujen käsittelyyn tulee tarkastettavaksi uusi lasku. Tarkastaja ehkä muistelee, että tämän toimittajan laskuissa on aiemmin ollut hieman halvemmat hinnat? Ja ovatko laskun tiedot oikein?

Olemme pyrkineet tekemään ostolaskujen hakemisen mahdollisimman helpoksi myös mobiililaitetta käyttäen. Tarkastaja voi etsiä ostolaskuarkistosta toimittajan aiempia laskuja esimerkiksi edellisen vuoden jaksolta.

3. Tyypillisimpien hakujen vakiointi

Tyypillisimmät haut on mahdollista tallentaa. Jos esimerkiksi yrittäjä hakee toistuvasti kuluvan kuukauden erääntyviä laskuja, hänen on mahdollista tallentaa haku ja käyttää tallentamaansa hakua uudelleen ja uudelleen

4. Laskujen tuominen järjestelmään suoraan kännykkäkuvana

MaestroNG Ostolaskuihin voi tuoda laskuja kännykällä kuvaamalla. Vaikkapa toimittajalta mukaan saadusta laskusta voi ottaa kuvan kännykällä ja toimittaa laskun käsittelyyn. MaestroNG:hen on mahdollista kuvata ja tallettaa myös muita ostokuitteja. Jos kuitti liittyy luottokorttilaskuun, sen laskun saavuttua liittää ostolaskulle.

 

Edellinen artikkeli

Kaupan kansainvälistymistä ohjaavat asiakkaat ja markkinamahdollisuudet

Seuraava artikkeli

Yrityksen myynti tai sukupolvenvaihdos edessä – mistä jatkaja elämäntyölle?

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö