Maestron kokonaisuus isännöintitoimistolle

Valitse markkinan tehokkain taloushallinnon ratkaisu isännöintitoimistolle 

Etsitkö isännöintiohjelmistoa, jonka taloushallinnon korkea automaatioaste antaa sinun keskittyä olennaiseen ja tarjoaa reaaliaikaisen näkymän asiakkaittesi taloudelliseen tilanteeseen? Haluatko vähentää taloushallinnon pyörittämiseen kuluvan ajan kolmannekseen?

Haluatko kumppaniksesi ohjelmistotalon, joka panostaa palveluun?

Meidän kokonaisvaltainen taloushallinnon ratkaisumme on rakennettu yhtenäisen alustan päälle, minkä ansiosta tiedot siirtyvät automaattisesti reskontrasta ja palkanlaskennasta kirjanpitoon. Meille asiakas on tärkein ja laadukas palvelu prioriteetti.

Maestrossa on myös markkinoiden ensimmäisenä sovelluksena toimiva rajapinta Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmään.

Ota yhteyttä

 

Maestron toiminnallisuudet

  • Maestro soveltuu sekä henkilövuokrattavien että liikekiinteistöjen vuokrien hallintaan.
  • Järjestelmä sisältää isännöinnin työkalut, kuten isännöitsijäntodistuksen, lainaosuuslaskelman ja osakeluettelon.
  • Maestrolla hoidat tarvittaessa myös vuokrasopimukset, korotuskirjeet, vakuusmaksujen käsittelyn sekä sähkö-/vesi- ja lämpötasauslaskutukset.
  • Lähetät vastike- ja vuokralaskut Maestrosta verkkolaskuina yhdellä kertaa kaikkien yhtiöiden osalta. Voit käyttää joko vakioviitteitä tai vaihtuvia viitteitä, joiden perusteella suoritukset kohdistuvat automaattisesti reskontraan.
  • Myös nämä työkalut ovat saumaton osa taloushallintoa, jolloin vastikevalvonta hoituu tehokkaasti yhdellä ohjelmistolla. Tällöin esimerkiksi tavoitteet ohjautuvat suoraan kirjanpidon tuloslaskelmaan kuukausittain.
  • Maestro sisältää täysin toimivan rajapinnan Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmään. Asiakkaidesi osakeluetteloiden siirrot käyvät helposti ja yhtä näppärästi noudat myös osakeryhmätunnukset Maestroon. Saat käyttöösi myös kyselypalvelun, jonka avulla noudat muuttuneet tiedot huoneistotietojärjestelmästä Maestroon.

Tutustu isännöintitoimistojen arkeen liittyviin artikkeleihimme

Isännöintialan uudistaja ISTO luottaa Maestroon

ISTOn menestyksen taustalla on halu palvella, rohkeus haastaa alan käytäntöjä sekä taloushallinnon tehokkuus

Lue blogi

3 vinkkiä, joilla siirrät osakeluettelot huoneistotietojärjestelmään tehokkaasti

Lue Jarno Matikaisen vinkit ajankohtaiseen haasteeseen: Miten siirrät osakeluettelot tehokkaasti huoneistotietojärjestelmään.

Lue vinkit

ISTO isännöintitoimistossa yksi kirjanpitäjä tekee kolmen työt – kiitos tehokkaan toimintamallin ja Maestron

Niina Tuomainen kertoo, miksi ISTOn kirjanpitäjät ovat niin tehokkaita.

Lue artikkeli

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö