Taloustiimi Leana Ky: Kuinka Maestro antaa vapauden palvella asiakasta

Asiakkaalla on ASIAA: Taloustiimi Leana Ky kertoo kuinka Maestro antaa vapauden palvella asiakasta

Olen Leena Horsma-Alho, naantalilainen tilitoimistoyrittäjä. Aloitettiin tammikuussa 2015, ja jo heti aluksi olimme tehneet päätöksen ottaa käyttöön Maestro-ohjelmisto. Olin käyttänyt sitä aikaisemmassakin työpaikassani.

No sitten miksi Maestro-ohjelmisto?

Olen käyttänyt paljon muitakin tilitoimisto-ohjelmistoja, ja käytän parhaillaankin joidenkin asiakkaitteni kanssa. Maestrosta täytyy sanoa, että se on kirjanpitäjän ihana tehotyökalu – sitä varten päädyimme siihen. Ei kaikkein halvin mutta ei kaikkein kalleinkaan – mutta hinnalla joka siitä maksetaan, saadaan tosi paljon hyviä ominaisuuksia.

Omassa toiminnassa olemme tykänneet tosi paljon siitä, että voimme asiakaskohtaisesti valita sen, millä tavalla kirjanpito hoidetaan.

On kaksi ääripäätä – ihan se täysin perinteinen tai sitten täysin sähköinen, mutta kaikki muu siltä väliltä myös onnistuu. Voidaan ottaa tiettyyn osaan kirjanpitoa sähköinen käsittely, ja osa käsitellä perinteisesti niin kuin ennenkin. Meillä mennään ihan asiakkaan mukaan, ja se onnistuu tällä meidän työkalulla ihan luontevasti. Ei tarvitse ketään asiakasta pakottaa tiettyyn malliin ja muottiin – ja olemme ihan tyytyväisiä siitä, ettei meitäkään yritetä pakottaa toimimaan tietyllä tavalla.

Kun minulle tulee ongelma, soitan Maestron asiakaspalveluun. On mukavaa, että siellä asiakaspalvelussa asiaa ratkaisee ihminen, joka tietää myös kirjanpidosta. Eli en keskustele pelkästään ATK-henkilön kanssa, vaan puhelimen toisessa päässä on mahdollisesti itsekin kirjanpitäjänä työskennellyt ihminen, joka puhuu minun kanssani siitä asiasta samaa kieltä. Tämä taas auttaa ymmärtämään sitä itse ATK-asiaa tai sen ohjelman käyttäytymistä.

Olen suositellut Maestroa toisille tilitoimistoyrittäjille. Olemme keskustelleet samankokoisten tilitoimistojen kanssa – meitähän on tässä kolme. Olen tavannut toisia tilitoimistoyrittäjiä – suunnilleen samankokoisia tai sitten 4-6 hengen tilitoimistoja, ja heille olen kyllä lämpimästi suositellut Maestroa. Siinä on kaikki tarvittavat osiot, kaikki hoituu sähköisesti – uusimpana integroitu sähköinen kuittien käsittely.

Olemme olleet mukana myös Maestron Verso –kumppanitilitoimisto-ohjelmassa. Mielestäni olemme saaneet aloittavana tilitoimistona hyviä kontakteja, mukavaa kollegiaalista tapaamisia ja keskusteluja. Myöskin tukea tilitoimistona toimimisessa myös ohjelmatoimittajan tiimoilta, ei pelkästään muitten tilitoimistojen tapaamisista.

Tästä voit katsoa vielä Leenan videoterveiset.

Taloustiimi Leana Ky on vuodesta 2015 toiminut naantalilainen tilitoimisto, jonka yrittäjillä Leena Horsma-Alholla ja Lea Mannerlehdolla on pitkä työkokemus alalta. Asiakaskuntaa riittää Naantalista Kajaaniin, ja yrittäjien lisäksi toimisto työllistää yhden työntekijän.

Taloustiimi Leanan yrittäjät olivat vuosien mittaan käyttäneet monia kirjanpidon ohjelmia, ja myös Maestro oli aiemman työnantajan käytöstä tuttu. Oman yrityksen käyttöön se valikoitui helppoutensa ja nopeutensa ansiosta.

Käy ihmeessä tutustumassa myös Leenan ja Lean terveisiin Taloustiimi Leanan casetarinassa.

Leanan palvelut ja yhteystiedot löytyvät Taloustiimi Leanan kotisivuilta.

Tästä voit lisäksi lukea, mitä Leanan toinen yrittäjä Lea Mannerlehto kertoo omassa blogissaan Maestron palkanlaskennasta.

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö