Mediatili Oy: Kuinka Maestro on auttanut meitä kasvussa?

Asiakkaalla on ASIAA: Mediatili Oy – Kuinka Maestro on auttanut meitä kasvussa?

Olen Metsänoron Sanna, Mediatilin yrittäjänä ja toimitusjohtajana toiminut nyt kymmenen vuotta. Sitä ennen olin kirjanpitäjänä yli viisi vuotta. Taustani on lakitoimistosta, ja sieltä asti olen myös Maestroa käyttänyt – eli kohta kaksikymmentä vuotta Maestro on ollut elämänkumppani. Ja en paljon muita ohjelmia tunnekaan.

Yrittäjänä Mediatilissä olen ollut siis nyt kymmenen vuotta. Meitä on kolme naisyrittäjää, naisenergialla siis mennään.

Maestro on auttanut meitä kasvussa tämän kymmenen vuoden historian aikana. Meitä oli kolme kun aloitimme, nyt meitä on jo kolmekymmentä. Aloitimme Savonlinnassa, nyt toimitaan jo neljällä paikkakunnalla – viimeisimpänä tuli vuoden 2017 alusta Punkaharju.

Punkaharjun toimistolla huomasimme, miten joustavaa ja helppoa Maestron avulla on uusien asiakkaiden kyytiin ottaminen – se miten asiakkaan kanssa sovitaan, millaista palvelua he haluavat.

Punkaharjullahan oli ollut täysin perinteinen taloushallinnon palvelu, ei mitään sähköistä – esimerkiksi ei tiliotteita tai tiliveropalvelua. Aikaisemmin jopa veroilmoitukset tehtiin vielä täysin käsipelillä ja paperilla laitettiin eteenpäin. Niinpä siellä jatketaan toistaiseksi tällä perinteisellä menetelmällä – ja pikkuhiljaa houkutellaan sähköisten palvelujen käyttäjäksi. Ihan vaikka niin, että ensin pyydetään konekielinen tiliote ja Katso-valtuutus.

Tämän lisäksi meillä on iso osa asiakkaita ympäri Suomea jotka käyttävät paljon sähköisiä palvelujamme ja tekevät ison osan töistä itse Maestrolla. Esimerkiksi Rovaniemellä missä meillä on useampiakin asiakkaita, on käytössä varastovalvonta, kassajärjestelmä ja verkkokauppa – eli niitä tuotteita mitä Maestro myy itse. Kaikista näistä tiedot siirtyvät suoraan meille ihan sinne kirjanpitoon asti.

Meillähän tämä helpottaa työtä niin, että kirjanpitäjällä ei ole enää niin paljon sitä tekemistä – ja asiakas saa tästä samalla sekä taloudellisen hyödyn, mutta myös reaaliaikaisuushyödyn. Ja kun Maestroa käytetään pilvestä, meillä asiakkaat voivat olla missä päin Suomea tahansa – kaikki tiedot tulevat suoraan meidän järjestelmään.

Ja vaikka toimimme neljällä eri paikkakunnalla, saan intran eli sähköisen työpöydän kautta kaikki tarvittavat jokapäiväiset – myös asiakkaisiin liittyvät – tiedot koko henkilökunnalle yhtä aikaa helposti.

Tästä voit katsoa vielä Sannan videoterveiset!

Jos haluat ottaa yhteyttä myyntiimme, Antti Viiliäisen tavoitat puhelimella numerosta 0207 505 627, ja Juha-Pekka Mikkosen eli Miisun numerosta 0207 505 730.

Liiketoimintajohtaja Matti Iivarisen tavoitat numerosta 0207 505 733. Etulinjan Miehet tavoitat myös sähköpostilla osoitteessa etunimi.sukunimi@www.maestro.fi.

Mediatili on täyden palvelun tilitoimisto Kokkolassa, Savonlinnassa, Saarijärvellä ja Punkaharjulla. Paikkariippumaton palvelumalli mahdollistaa sen, että Mediatilillä on asiakkaita ympäri Suomea.

Mediatilin palvelut ja yhteystiedot löydät Mediatilin kotisivuilta.

Sannan toisen videon ja tarinan voit katsoa täältä. Siinä Sanna kertoo Maestron palkanlaskennasta – ja siitä, kuinka sillä tehdään jopa 60% katetta.

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö