Mediatili Oy: Maestron palkanlaskennasta tilitoimistoyrittäjän silmin

Asiakkaalla on ASIAA: Mediatili Oy kertoo Maestron palkanlaskennasta tilitoimistoyrittäjän silmin

Olen Sanna Metsänoro, Mediatili Oy:n yrittäjä ja toimitusjohtaja. Työnantajana kiitän Maestron palkanlaskentaohjelmaa. Meillä oli pari vuotta sitten tosi akuutti tilanne, kun ammattipalkanlaskija sairastui ja sijainenkin teki tosi lyhyen keikan. Haimme kiivaasti ammattipalkanlaskijaa, ja saatiinkin tosi kokenut ammattilainen palkattua.

Meillä ei vain ollut aikaa hänelle neuvoa mitään, joten hän joutui itse opiskelemaan kaiken alusta asti. Vaan eipä kestänyt kauaakaan, kun hän nyt jo painaa 800-1000 palkkaa joka kuukausi. Oppiminen oli tosi sujuvaa, vaikka meillä ei oikeasti ollut aikaa neuvoa häntä käytännössä yhtään.

Työantajana kiitän Maestroa myös palkanlaskennan kannattavuudesta. Se on huomattavasti kannattavampaa hommaa kuin normaali kirjanpito. Kun siellä on yhdistettynä palkanlaskennan ammattilainen ja tämä Maestro, joka aika automaattisesti osaa tehdä paljonkin asioita. Siitä tulee noin 60% katetta – ja tammikuussa paljon enemmänkin kun vuosi-ilmoitukset laskutetaan asiakkailta päältä.

Ja ylitöitä ei muuten tule siinäkään vaiheessa!

Tästä voit katsoa vielä Sannan videoterveiset.

Mediatili on täyden palvelun tilitoimisto Kokkolassa, Savonlinnassa, Saarijärvellä ja Punkaharjulla. Paikkariippumaton palvelumalli mahdollistaa sen, että Mediatilillä on asiakkaita ympäri Suomea.

Mediatilin palvelut ja yhteystiedot löydät Mediatilin kotisivuilta.

PS. Tule seuraamaan Maestro Verson LinkedIn-sivuja, pysyt ajantasalla!

 

 

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö