Koulutukset

Maestro tarjoaa laadukkaita koulutuksia tilitoimistojemme asiakkaille. Tavoitteenamme on, että kaikkien Maestron palveluiden käyttö on mielekästä ja mukavaa. Haluamme olla mukana tukemassa osaamisen kasvua ja tarjota keinoja, joilla tilitoimistojen asiakkaat saavat kaiken hyödyn järjestelmistä. Koulutukset voivat olla lyhyitä ja kertaavia pikakoulutuksia tai sitten tarpeen mukaan laajempia useiden päivien kokonaisuuksia. Räätälöimme koulutukset tarpeidenne mukaan! Lisäksi järjestämme maksuttomia webinaareja ympäri vuoden. Tilaisuudet ovat ainutlaatuinen mahdollisuus perehtyä ohjelmistoihimme tarkemmin ja kuulla myös uutta tulevista toiminnallisuuksista ja ominaisuuksista.

Koulutuspakettimme

Mini 60 min

99 eur / kk tai 129 euroa tunti

Lyhyin koulutustuotteemme on 60 minuuttia. Koulutuspaketti sopii hyvin lyhyiden teemojen läpikäyntiin tai toimintamallien täsmentämiseen. Koulutus hoidetaan näppärästi sähköisillä välineillä. Koulutuksen ihanteellinen osallistujamäärä on 1-2 henkeä. Koulutuksen voi ostaa yksittäin tai kuukausittaisena palveluna. Jatkuvana palveluna teemme koulutussuunnitelman 3 kuukaudeksi eteenpäin, johon kirjataan kuukausittain koulutettavat teemat.

Koulutuskokonaisuus sisältää

 • 1 tunnin koulutuskokonaisuus
 • Koulutus etänä Remoteus-ohjelmalla tai Skype for Business-sovelluksella
 • Käytössä yleisohjeet koulutettavasta teemasta
Lue lisää

Medium 180 min

320 euroa / kk tai 516 euroa kerta

Medium-koulutuspakettimme sisältää 3 tuntia koulutusta. Koulutus pidetään sähköisesti ja se toimii hyvin 1-5 hengen ryhmille. Koulutuspaketti soveltuu teille hyvin, jos yrityksenne haluaa tehostaa ohjelmistojen hyödyntämistä ja saada hankinnasta suuremman hyödyn. Jatkuvana kuukausittaisena palveluna teemme koulutussuunnitelman aina 3 kuukaudeksi eteenpäin.

Koulutuskokonaisuus sisältää

 • 3 tuntia asiantuntijakoulutusta (voidaan pitää useammassa osassa)
 • 1 tunti selvitys- ja valmistelutyötä
 • Koulutus sähköisillä välineillä
 • Laadukkaat koulutusmateriaalit, koulutus voidaan tallentaa asiakkaan toiveesta
 • Koulutuksessa sovitut uudet toimintatavat kirjattuna
Lue lisää

Maxi 1 päivä

780 euroa / kk tai 980 euroa kerta

Laajin koulutuspakettimme on tarkoitettu suurempien kokonaisuuksien perehdyttämiseen. Koulutuspakettiin kuuluu 1 päivä koulutusta. Koulutus räätälöidään jokaiselle asiakkaalle ja koulutettavaan kokonaisuuteen sopivaksi. Koulutus pidetään lähikoulutuksena, jolloin koulutus sopii hyvin kokonaisten myymälöiden, yksiköiden tai ryhmien kouluttamiseen. Jatkuvana kuukausittaisena palveluna teemme koulutussuunnitelman aina 3 kuukaudeksi eteenpäin.

Koulutuskokonaisuus sisältää

 • 1 päivä lähikoulutusta
 • 4 tuntia selvitys- ja valmistelutyötä
 • Laadukkaat koulutusmateriaalit
 • Koulutuksessa sovitut uudet toimintatavat kirjattuna
Lue lisää

Muista verottajan ylimääräinen koulutusvähennys!

Tiesitkö, että Maestron koulutuksesta syntyneet menot ovat verotuksessa vähennyskelpoisia, mutta voit lisäksi hyödyntää työantajan koulutusvähennystä. Maestron kuukausittainen yhteistyösopimus koulutuksien osalta täyttää kaikki verottajan ehdot.

Työnantajan koulutusvähennyksen myötä organisaatio saa tehdä koulutukseen osallistuvan henkilön palkkakuluista lisävähennyksen verotuksessa. Vähennys on laskennallisesti noin puolet koulutusajan palkkakuluista. Koulutusvähennyksen saa enintään kolmelta koulutuspäivältä työntekijää kohden.

Lue lisää verottajan sivuilta
Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö