Maestro tilitoimistojemme asiakkaille

Maestron palvelut tilitoimistojemme asiakkaille

Sähköinen taloushallinto on tilitoimiston asiakkaalle jo ennakko-oletus. Tilitoimiston on oltava sähköisessä maailmassa mukana ja pystyttävä yhdistämään työvaiheet asiakkaansa kanssa. Asiakkaat haluavat mobiilikäyttöisen järjestelmän, joka on aina mukana ja hyödynnettävissä. Verso-kumppanitilitoimistomme asiakkaana saat käyttöösi helppokäyttöiset mobiilityökalut ostolaskujesi ja kuittiesi käsittelyyn, matkalaskujen hallintaan sekä myyntien ja myyntilaskutuksen hoitamiseen.

Maestrolla perinteinen kirjanpito ja nämä nykyaikaiset sähköiset pilvipalvelut toimivat rinnakkain – yhdellä ja samalla ohjelmalla. Kaikille ei kuitenkaan sovi samanlainen paketti, joten Maestro-tilitoimistot voivat räätälöidä palvelunsa jokaiselle asiakkaalle tarvittaessa erikseen.

Etkö ole vielä Maestron tilitoimiston asiakas?

Kiinnostaako sinua tilitoimiston vaihtaminen? Maestron Verso-tilitoimisto on valmiina ottamaan sinut asiakkaaksi. Saat oman henkilökohtaisen kirjanpitäjän käyttöösi. Saat myös nykyaikaiset sähköiset taloushallinnon palvelut, sekä mobiilityökalut.

Eikä ole väliä, missä päin Suomea yrityksesi tai organisaatiosi sijaitsee.

Ota meihin yhteyttä, niin katsotaan sinulle sopivin tilitoimisto.

Ota yhteyttä

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö