Automatisoidut myyntilaskupalvelut vapauttavat resursseja rutiinityöstä

 

Myyntilaskujen lähetyspalvelun avulla toimitat laskusi helposti asiakkaille lähetystavasta riippumatta. Palveluun sisältyy kaikki laskujen lähetykseen

liittyvät rutiinit tulostuksesta ja kuorituksesta lähtien.  Mitä vaivattomampi laskutus on, sitä nopeammin saat laskusi liikkeelle ja parannettua yrityksesi maksuvalmiutta.

Huomautus- ja perintäpalvelut ovat käytettävissäsi halutessasi! Laskun elinkaaripalvelun avulla voit myös automatisoida maksumuistutuksen ja perinnän.

 

Automatisoitu myyntilaskujen lähetys säästää aikaa ja rahaa!

 

Paperisen myyntilaskun hinta muodostuu posti- ja kirjekuorikuluista, unohtamatta moninaisia tulostuskuluja sekä työhön käytettävää aikaa. Ei siis ihme, että itse tulostettu paperilasku on loppujen lopuksi kallein laskutustapa yritykselle.

Useimmat yritykset haluavat saada laskunsa verkkolaskuina suoraan järjestelmään. Kuluttaja-asiakkaat haluavat laskunsa edelleen usein paperilaskuina tai sähköpostilaskuina. Erilaisien laskutustapojen hallinnointi vie aikaa yrityksen koosta riippumatta. Työhön käytettävää aikaa voidaan minimoida tehokkaalla laskujenvälityksen automatisoinnilla, jonka Maestron laskutusohjelmat mahdollistavat.
Laskutus on myös brändi- ja asiakaspalvelukysymys, joka oikein toteutettuna tuo lisäarvoa yrityksellesi.
Myös verkkolasku on visualisoitu ja paperilaskun näköinen.

  • Lasku yrityksesi omalla logolla
  • Laskun selkeä luettavuus
  • Tarvittaessa liitteet laskulle

Sähköinen laskutus palvelukokonaisuutena!

Sähköisen myyntilaskutuksen käytössä pyritään manuaalisen työn vähenemisen myötä ajan säästöön ja kustannustehokkuuteen. Tämä ei kuitenkaan suoraan tarkoita sitä, että kaikkien asiakkaiden on pystyttävä vastaanottamaan verkkolaskuja. Kun siirrät yrityksesi Maestron sähköiseen myyntilaskutukseen, palveluntarjoaja huolehtii puolestasi, että laskut menevät perille asiakkaasi haluamalla tavalla; sähköpostitse, paperilaskuna tai verkkolaskuna.

Laskun lähettäminen on sinulle vaivatonta ja tapahtuu aina samasta paikasta, samaa linjaa pitkin, lähetitpä laskut sähköpostitse, verkkolaskuna tai tulostuspalvelun kautta postitse. Kaikki onnistuu yhdellä sopimuksella, jonka voi tilata suoraan laskutusohjelmasta.

Tulostuspalvelun käyttö vapauttaa sinut laskuttamaan myös paperilaskuilla missä ja milloin vain. Voit lähettää paperilaskut suoraan ohjelmasta tulostuspalveluun. Tällöin sinun ei tarvitse käyttää työaikaasi laskujen tulostamiseen, kuorittamiseen ja postittamiseen. Yhteistyökumppanimme hoitaa tämän puolestasi.

Laskun lähtetystavat:

  • lähettämisen sähköpostiin suoraan ohjelmistosta
  • verkkolaskuna
  • Tulostuspalvelu

Sähköisen laskun vastaanottajan on helppo maksaa lasku, koska verkkolasku on visualisoitu ja on paperilaskun näköinen. Laskun mukana kulkee aina myös mahdolliset liitteet. Sähköisesti tallennetut laskut säilyvät automaattisesti järjestelmässä. Tärkeintä on, että laskut menevät perille!

 

 

Huomautus – ja perintäpalvelut käytettävissäsi halutessasi!

Käyttäessäsi Maestron ohjelmistoa, sinulla on mahdollisuus maksumuistuttamisen ja perinnän automatisointiin. Laskun elinkaaripalvelu sisältää automaattisen muistutus- ja perintäpalvelun sekä epäselvien suoritusten käsittelyn sekä reaaliaikaisen raportoinnin.Automatisoitu maksuvalvonta ja johdonmukaiset muistutus- ja perintätoimet varmistavat, että maksujen kotiuttaminen aloitetaan systemaattisesti laskun erääntyessä. Aktiivinen muistuttaminen näkyy asiakkaiden maksukäyttäytymisessä nopeasti ja ammattimaisesti hoidettu perintä minimoi luottotappiot. Palvelun käyttöönotolla on todettu olevan positiivinen vaikutus asiakkaiden kassankiertoon ja luottotappioriskin pienentymiseen.

Laskun elinkaaripalvelu automatisoi laskutuksen ja saatavien hallinnan yhdeksi saumattomaksi prosessiksi, joka selkeyttää laskutuksen kokonaisuuden, minimoi manuaaliset työvaiheet ja varmistaa, että saatavat kotiutetaan tehokkaasti.

Kuinka saan verkkolaskutuksen käyttöön yritykselleni?

Palvelun saat helposti käyttöön omalta tilitoimistoltasi. Ohjelma toimitetaan avaimet käteen -periaatteella, ja kaikki onnistuu helposti yhdellä sopimuksella. Kun yrityksesi ottaa Maestron Laskutuspalvelun käyttöön yllämainitut palvelut on automaattisesti käytettävissä. Maestron laskutusohjelmisto mahdollistaa koko laskutusprosessin sähköistämisen ja laskuttamisen mistä ja milloin vain!

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö