Kirjanpidon raporteilta näet liiketoimintasi tilanteen yhdellä silmäyksellä

Kirjanpidon raportit – Tuloslaskelma, tase, alv-laskelma ja maksettava alv

 

  • Saat raportit helposti käyttöösi.
  • Graafisesta näkymästä näet nopeasti yrityksesi talouden suunnan.
  • Raportit päivittyvät automaattisesti.
  • Näet raporteilta, mikäli kuukausi on vielä kesken kirjanpidossa.
  • Voit selata myös edellisten kuukausien raportteja.

Tuloslaskelma

Tuloslaskelmasta näet kuluvan vuoden liikevaihdon kuukausittain. Tummemmalla sinisellä olevat pylväät edustavat kuukauden toteutuneita lukuja. Keltaiset pylväät edustavat kuluvan vuoden lukuja, mutta eivät ole toteutuneita lukuja, sillä kuukausi on vielä kesken kirjanpidossa. Vaaleansiniset pylväät edustavat edellisen vuoden liikevaihdon lukuja. Liikevoitto näytetään vihreällä viivalla. Voit tarkastella liikevaihtoa kuukausittain tai kumulatiivisena.

Tase 

Taseen vastaavaa ja vastattavaa näkyvät lukuina. Quick ratio kuvaa yrityksen maksuvalmiutta. Tunnusluku mittaa sitä, kuinka hyvin yritys voisi kattaa lyhytaikaiset velat nopeasti rahaksi muutettavan omaisuutensa avulla. Vakavaraisuuden tunnusluvut kertovat, kuinka paljon yrityksen omaa rahoitusta on suhteessa velkarahoitukseen. Huono vakavaraisuus tarkoittaa sitä, että velkaa on paljon. Omavaraisuusaste on tunnusluku vakavaraisuuden seuraamiseen, sillä se kertoo, kuinka suuri osa yrityksen kaikista käytössä olevista varoista on omaa pääomaa.

Tutki lukuja tarkemmin

Voit tarkastella tuloslaskelmaa ja tasetta tilitasolla. Raporteilla on mukana toteuma tilikauden alusta, vertailu edelliseen tilikauteen, kuukauden toteuma ja vertailu edelliseen vuoteen. Lisäksi näet arvonlisäverolaskelman tiedot eli mistä kuukauden maksettava tai palautettava alv muodostuu sekä tiedot oma-aloitteisista veroista maksutietoineen. Kirjanpitäjälläsi on mahdollisuus tarkentaa kuukauden raporttien sisältöä kommenttien avulla.

Kysy lisää tilitoimistoltasi!

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö