Yritys

Maestro on suomalainen ohjelmistotalo.

Erikoistavarakaupalle toimitamme ohjelmistokokonaisuutta, jossa taloushallinto, myynnin työkalut, ERP ja verkkokauppa toimivat saumattomana kokonaisuutena – täydennettynä tarvittaessa kokonaisuuteen kuuluvalla palkanlaskennalla.

Palvelualalle toimitamme markkinoiden laajinta taloushallinnon ja palkkahallinnon kokonaisuutta.

 Tilitoimistoja palvelemme elinvoimaisen kumppanuusohjelman myötä.

Tehtävänämme on auttaa asiakkaitamme menestymään. Vuonna 1986 perustetussa yhtiössä työskentelee 65 asiantuntijaa Savonlinnassa, Lappeenrannassa ja Helsingissä.

Total Specific Solutions on johtava IT-liiketoimintaratkaisujen toimittaja. Yritys koostuu itsenäisistä liiketoimintayksiköistä, jotka toimittavat tuotteita ja palveluita eri toimialoille. TSS on osa Topicus.com Inc. -yhtiötä, joka on Kanadan pörssissä noteerattu julkinen yhtiö. Topicus.com Inc. on osa Constellation Software Inc. -ekosyystemiä (CSI), joka on globaali liiketoimintaratkaisujen toimittaja.

Lisätietoja verkkosivuilla: www.totalspecificsolutions.com

Tunnusluvut

Virallinen nimi: Mediamaestro Oy

Toimipisteitä 3: Helsinki, Lappeenranta ja Savonlinna.

Luottoluokitus AAA

Tuotekehitys ja sertifioinnit

Maestron ketterän ohjelmistokehityksen ytimessä on tiivis asiakasyhteistyö. Kokonaisvaltaiset vaatimusmäärittelyt, yksityiskohtaiset sopimukset ja kattava dokumentaatio ovat toissijaisia yksilöiden väliseen vuorovaikutukseen verrattuna. Tuotekehitysmenetelmämme on pyritty säätämään siten, että asiakkaan tarve tulee perusteellisesti ymmärrettyä ja että joustava muutoksiin reagointi on mahdollista.

Myös projektijohtamisemme on kansainvälisesti IPMA-sertifioidulla tasolla.

Lue lisää tuotekehityksestä ja sertifioinneista

Hienoa työssä on se, että tapaa erilaisia ihmisiä ja tutustuu erilaisiin yrityksiin. Saman toimialan yrityksissä tehdään asioita eri tavoilla, ja näihin toimintamalleihin perehtyminen on mielenkiintoista. Yrityksiin tutustuessa rakentuu kattava ymmärrys niiden toimialasta.

Jesse Järvinen, Projektipäällikkö

Maestro haluaa olla muutakin kuin ohjelmistotoimittaja, joten tarkoitus onkin rakentaa pitkäkestoinen kumppanuus josta molemmat osapuolet hyötyvät. Maestrolla myyntitilanteet hoidetaan henkilökohtaisesti paikan päällä.

Jussi Rissanen, Avainasiakaspäällikkö

Haastavuus inspiroi työssä. Itseään voi haastaa toistuvasti erilaisten tilanteiden parissa. Ohjelmisto on meidän oma juttu, johon voimme vaikuttaa.

Sami Pylkkänen, Ohjelmistosuunnittelija

Meillä kaikilla asiakaspalvelun puolella on halu lähteä selvittämään asioita. Pääsemme lähestymään erilaisia haasteita, koska toimialat ovat erilaisia ja ohjelmisto kehittyy jatkuvasti. Maestrolla on oppimiseen kannustava ilmapiiri, joka tukee kehittymistä.

Mari Laine, Ohjelmistoasiantuntija
Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö