Tee yrityksesi arjesta sujuvampaa - vastaanota, maksa, lähetä ja arkistoi laskusi missä ja milloin vain!

MaestroUP – Helppokäyttöinen ohjelmisto yrityksen talouden hallintaan!

 

MaestroUP – Sopii kaiken kokoisille yrityksille, käyttäjämäärästä tai toimialasta riippumatta. Saat monipuolisen ohjelmiston  yrityksen talouden hallintaan alk. 9€/kk.

Miten sähköinen ostolasku muuttaa laskujen käsittelyä ?

Vastaanotat kaikki laskusi samaan paikaan ja näet yhdellä silmäyksellä kaikki laskusi, jotka saapuvat yrityksellesi. Voit maksaa laskujasi suoraan sovelluksesta, missä ja milloin vain. Mitään laskun tietoja ei tarvitse syöttää käsin. Laskusi on aina eräpäivän mukaan järjestyksessä ja ohjelma huomauttaa sinua maksamattoman laskun lähellä olevasta eräpäivästä. Yrityksellä voi olla toimittajia, jotka eivät voi lähettää sähköisiä laskuja, tällöin voit itse ohjata, paperiset laskut järjestelmään valokuvaamalla tai pdf-tuonnilla. Kaikki laskut arkistoidaan automaattisesti myöhempää käyttöä varten – voit palata laskuillesi vuosienkin päästä. Arkiston käyttö on helppoa hakuominaisuuksien ansiosta ja kaikki laskusi ovat arkistoituna tietoturvallisesti. Kirjanpitäjäsi näkee kaikki tositteesi ohjelmasta, sinun ei siis tarvitse toimittaa materiaalia kirjanpitäjällesi. Sähköinen prosessi säästää aikaa ja rahaa!

 

Yhteen paikkaan keskittäminen on kustannustehokasta, mahdollistaa paremman yritystoiminnan seurannan sekä säästää aikaa”

Kätevästi kuitit talteen

Lähes jokaisella suomalaisella on käytössään kameralla varustettu älypuhelin. Koska puhelimesi on mukana joka paikassa, voit helposti missä ja milloin vain napata kuvan kortti- tai käteisostostasi syntyvästä kuitista. Kuitti lähetetään saman tien kirjanpitäjälle,  ja se näkyy puhelimesi kuittisovelluksessa. Sovellus järjestää automaattisesti kuittisi aikajärjestykseen. Kuittisi ei enää katoa, vältät kuittien etsimiseen kuluvan ajan ja saat kaikki yrityksellesi kuuluvat alv-vähennykset hyödynnettyä. Voit halutessasi lisätä lisätietoja kuitille puhelimellasi kirjoittamalla, näin kaikki lisätiedot ovat selkeästi kirjoitettuja ja säilyvät kuiteillasi. Kuittisovellus on turvallinen kanava toimittaa kirjanpitäjällesi myös yrityksen muut tärkeät dokumentit, esimerkiksi inventaariolistat tai erilaiset sopimukset.

Sovelluksessa kaikki kuittisi ovat arkistoituina, ja tarvittaessa etsittävissä käyttöön kätevillä hakutoiminnoilla vaikka vuosia myöhemmin, esimerkiksi silloin, kun tarvitset vaikkapa takuukuittia. Maestron kuittisovellus toimii kaikissa puhelimien käyttöjärjestelmissä ja skaalautuu automaattisesti näyttöön sopivaksi. Jos käytät ostoihisi luottokorttia, on tilitoimiston helppo liittää kuittisi luottokorttilaskulle.

”Enää kuitit ei häviä ja voin hyödyntää sovellusta myös tärkeiden asiakirjojen tallentamiseen tietoturvallisesti!”

Se helpompi tapa laskuttaa!

Helppokäyttöisellä laskutusohjelmalla, voit tehdä ja lähettää laskuja missä ja milloin vain. Voit tulostaa laskut itse, lähettää ne suoraan ohjelmasta sähköpostilla tai verkkolaskuna. Voit myös käyttää laskujen tulostukseen, kuoritukseen ja postitukseen tulostuspalvelua, joten et  tarvitse  edes omaa tulostinta paperilaskujen lähettämiseen asiakkaalle. Mikäli tarvitset laskun mukaan liitteitä, saat ne helposti liitettyä laskulle. Jos tarvitset tilausvahvistuksia ja lähetteitä ne ovay automaattisesti käytettävissäsi. Koska kaikki toimii myös mobiilisti, voit puhelimellasi  kirjata tilausta tai tehdä laskun jo ollessasi asiakkaalla.

Maksujen seuranta on reaaliaikaista, suoritukset näkyvät korkeintaan päivän viiveellä. Maksun saapuessa tilille automaattinen suoritusten seuranta kuittaa laskun maksetuksi. Näet helposti yhdestä näkymästä onko lasku maksettu vai ei.

Joskus voi olla kätevää käyttää tilauksia. Voit hallita ja aikatauluttaa asiakkaiden kanssa sovittuja myyntitapahtumia helposti. Kun tilaus on toimitettu, se voidaan suoraan laskuttaa nappia painamalla.

Rajattomaa asiakasrekisteriä on helppo hallita. Kun syötät yritysasiakkaan nimen, ohjelmisto täyttää osoitetiedot automaattisesti asiakaskortille. Voit halutessasi lisätä asiakaskortille sinulle tärkeitä tietoja asiakkaasta. Tuoterekisterissä tuotteesi ovat helposti käytettävissä ja muokattavissa. Rekisterien avulla laskun tekeminen on helppoa, poimit vaan laskulle asiakkaat ja oikeat tuotteet.

”Ennen laskujen tekeminen tuntui pakkopullalta, nykyisin se tuntuu hoituvan ihan itsestään. Jokainen työ tulee ajallaan laskutettua, se on näkynyt suoraan firman tilillä.”

Tiedot turvassa ja Tuki lähelläsi!

Kaikki yrityksesi tärkeät paperit ovat käytettävissäsi ja voit hoitaa yrityksesi taloutta missä ja milloin vain, kunhan käytettävissäsi on nettiselain. Käytön vapauden lisäksi, myös tietoturvaan on syytä kiinnittää huomiota. Kaikki tietoliikenne on salattua, käytämme samaa tekniikkaa, kuin verkkopankit. Lisäksi kaikki yrityksesi tärkeät paperit ovat varmuuskopioiduilla palvelimella, joten mitään tärkeää ei pääse häviämään.

Käytät ohjelmistoa yhdessä tilitoimiston kanssa, joten et ole yksin. Sinulla on tutut ihmiset apuna, mikäli sitä tarvitset.

”On tämä yllättävän helppoa. Nykyisin harmittaa eniten se, ettei tullut otettua aikaisemmin palvelua käyttöön.”

Katso kuinka taloushallinto kulkee mukana liikkuvan yrittäjän arjessa

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö