Hallitse myyntilaskutuksesi ja -tilauksesi näppärästi missä tahansa

MaestroLasku helpottaa yrittäjän arkea!

MaestroLasku on pienen yrityksen näppärä työkalu, jonka avulla tilitoimiston asiakas voi kirjata myyntitilaukset mobiilisti, ja lähettää kaikki laskut suoraan järjestelmästä, hallita asiakasrekisteriä sekä  ylläpitää rekisteriä myytävistä tuotteista ja palveluista. Nyt voit unohtaa siis Excelit ja ruutuvihot, ja varmistua siitä että jokainen työ tulee ajallaan laskutettua. Luonnollisesti jokainen lasku siirtyy suoraan myyntireskontraan ja kirjanpitoon, ilman ylimääräisiä välikäsiä.

Myyntitilaukset-lisäosalla yritys voi hallita ja aikatauluttaa asiakkaiden kanssa sovittuja myyntitapahtumia – eli myyntitilauksia – helposti. Kun tilaus on toimitettu, se voidaan suoraan laskuttaa – vaikka asiakkaan luona työmaalla.

Kaikki ylimääräinen käsin tehtävä työ on poistettu, ja voit keskittyä olennaiseen. 

Myyntitilaukset missä tahansa, ja laskut matkaan viiveettä

MaestroLasku on selaimella käytettävä laskun kirjaamisohjelma, joka toimii kaikilla yleisimmillä selaimilla mukaan lukien mobiililaitteet. Myyntitilaukset-lisäosalla voit lisäksi kirjata myyntitilauksia valmiiksi, ja laskuttaa ne sitten heti kun työ on valmistunut.

Voit siis luoda myyntitilauksia ja laskuja missä ja milloin tahansa ja toimittaa laskun heti asiakkaalle työsuorituksen yhteydessä. Voit myös lisätä liitteitä, tallentaa laskun keskeneräiseksi ja jatkaa laskun kirjaamista myöhemmin ja lähettää laskun asiakkaan kanssa sovitulla laskutustavalla.

Jokainen lasku siirtyy täysin automaattisesti myyntireskontraan ja kirjanpitoon ilman manuaalisia vaiheita, ja säästää näin merkittävästi työaikaa ja kustannuksia, eikä tositteita katoa matkan varrelle. Kaiken lisäksi tiedät joka päivä, paljonko sinulla on avoimia laskuja reskontrassa.

Hyödyt:

 • Helppokäyttöinen ja vaivaton
 • Voit kirjata ja lähettää laskuja rajattomasti
 • Toimii kaikilla laitteilla
 • Kaikki lähetetyt laskut 100% automaattisesti reskontraan ja kirjanpitoon
 • Monipuoliset laskutustavat asiakkaan tarpeiden mukaan: paperilasku, sähköpostilasku, sähköinen lasku
Katso video

MaestroLaskun myyntitilaukset -lisäosan avulla yritys voi hallita ja aikatauluttaa asiakkaiden kanssa sovittuja myyntitapahtumia – eli tilauksia – helposti. Kun tilaus on toimitettu, se voidaan laskuttaa samantien vaikkapa asiakkaan luona työmaalla. Sekä tilaus että lasku ovat milloin tahansa haettavissa ja raportoitavissa.

Myyntitilaukselle voidaan määrittää esimerkiksi toimitusaika-arvio, maksuehdot, viitetiedot ja tuoterivit. Tilausvahvistus  ja lähete voidaan lähettää asiakkaalle samantien joko tulosteena tai vaikkapa sähköpostilla.

Tilauksen käsittelyä voi myös vaiheistaa esimerkiksi niin, että keskeneräinen tilaus on toimituksessa ja aikataulutettu, ja sitä voi kommentoida ja sen tietoja voi täydentää myöhemmin. Toimitetun tilauksen voi laskuttaa suoraan, tai sen voi siirtää valmiiksi, jolloin se löytyy myöhemmin helposti laskuttamista varten.

Hyödyt:

 • Voit tehdä rajattomasti myyntitilauksia valmiiksi sitä mukaa, kun sovit niistä asiakkaiden kanssa
 • Asiakkaan kanssa sovitut työt tai palvelut ja näiden aikataulut eivät unohdu
 • Tilaukselta näet helposti, mitä tuotteita, hintoja tai palveluita on sovittu toimitettavaksi
 • Saat kokonaiskuvan sovituista toimituksista ja niiden aikatauluista
 • Sovellus toimii kännykällä, ja on niin helppokäyttöinen, että myyntien tiedot pysyvät aina ajantasalla

 

Myös asiakkaat ja tuotteet yhdessä samassa järjestelmässä

MaestroLasku-palvelussa sinulla on käytössä sähköinen asiakasrekisteri, jonka avulla voit helposti analysoida asiakkaitasi: mistä liikevaihtosi tulee, mitkä asiakkaat ovat kaikista tärkeimpiä, keneen kannattaa panostaa? Myös asiakkaiden yhteystiedot pysyvät ajantasalla, kun niitä ylläpidetään yhdessä paikassa.

MaestroLaskun tuoterekisteri tarjoaa mahdollisuuden hinnoitella kaikki myytävät tuotteet ja palvelut ja tallentaa ne rekisteriin. Tuoterekisteri mahdollistaa myytävien tuotteiden ja palvelujen tuotteistamisen hinnoittelemalla ja ryhmittelemällä monipuolisesti. Tuoterekisteri mahdollistaa samalla myös tuotteiden ja palvelujen kannattavuuden ja myyntihistorian tarkastelun, ja näin tiedät mitkä tuotteet ja palvelut myyvät ja mitkä eivät.

Hyödyt:

 • Asiakasrekisteri kuuluu kokonaisuuteen
 • Ylläpidä tuotteita ja palveluita yhdessä paikassa
 • Hallitse hinnoitteluja, maksuehtoja ja laskutustapoja
 • Seuraa tuote- ja asiakaskannattavuutta
 • Ei rajoitteita rekisterien koossa – voit tallentaa kaikki tarvitsemasi asiakkaat ja tuotteet rekistereihin

MaestroLasku on täysin mobiilikäyttöinen

MaestroLasku toimii täydellisesti sekä työasemalla että mobiililaitteilla. Voit tehdä myyntitilaukset sekä lähettää kaikki myyntilaskut suoraan kännykällä, joten laskuaineisto ei enää jää roikkumaan ja odottamaan laskutuspäivää. Laskun tiedot siirtyvät samalla kirjauksella myös suoraan taloushallintoon saakka, näin käyttössäsi on aina reaaliaikainen tilanne yrityksen myynnistä eikä erillisiä raportteja tarvitse toimittaa kuukausittain tilitoimistolle.

Sinulla ovat kaikki sähköisen tilaustenhallinnan ja laskutuksen elementit käytössäsi, eli mobiilikäyttö ei rajoitu joihinkin yksittäisiin toimintoihin. Laskun tekemisen lisäksi voit luonnollisesti tarkistaa myös hinnoitteluja, tuotetietoja tai päivittää asiakkaan yhteystietoja milloin ja missä tahansa.

Katso video

Hyödyt:

 • Helppokäyttöinen käyttöliittymä
 • 100 % toiminnot käytössä kännykällä ja tabletilla
 • Työntekijäsi voivat hyödyntää mobiililaskutusta joustavasti vaikka työmaalla
 • Turvallinen ympäristö, tietoturvasta huolehdittu

 

Usein kysytyt kysymykset

1 Miten aloitan MaestroLaskun käytön? 

MaestroLaskun saat käyttöösi tilitoimistosi kautta. Ota yhteys omaan tilitoimistoosi ja kerro toiveistasi siirtyä MaestroLaskun käyttäjäksi.

2. Millä laitteilla sovellusta voi käyttää?

Sovellus toimii selaimessa, joten voit käyttää sitä sujuvasti kaikilla mobiililaitteilla ja kännykällä. Voit halutessasi aloittaa laskun kirjaamisen kännykällä ja jatkaa sitä myöhemmin toisella laitteella. Tiedot säilyvät sovelluksessa.

3. Voinko lähettää laskuja sähköpostilla?

MaestroLaskussa voit valita laskun lähetystavaksi sähköpostin. Ohjelma muodostaa automaattisesti laskun, jonka voit lähettää haluamaasi osoitteeseen.

4. Voinko lähettää sähköisiä laskuja?

Kyllä. MaestroLaskun yhtenä laskutusvaihtoehtona on myyntilaskujen välityspalvelu, jonka kautta voit lähettää laskut verkkolaskuina eteenpäin ja hyödyntää halutessasi tulostuspalvelua.

5. Onnistuuko laskun tulostus paperille?

Laskut voi tulostaa luonnollisesti myös suoraan paperilaskuksi.

6. Kuinka toimitan laskuaineiston tilitoimistolle?

Kun otat MaestroLaskun käyttöön, sinun ei tarvitse enää toimittaa erillistä raporttia tilitoimistollesi tai huolehtia laskuaineistosta, vaan kaikki laskutuksen tiedot ovat välittömästi kirjanpitäjäsi käytössä.

7. Onko MaestroLasku-sovelluksessa laskuarkistoa?

Kyllä. Kaikki tekemäsi laskut tallentuvat sovelluksen arkistoon, jota voit selata monipuolisten hakujen kautta.

8. Onko sovelluksessa asiakasrekisteri?

Kyllä. MaestroLaskussa on asiakasrekisteri ja voit ylläpitää asiakkaittesi tietoja kätevästi yhdessä paikassa. Asiakasrekisteri kuuluu tuotteeseen lisämaksutta.

9. Onko sovelluksella tehtävien laskujen määrää rajoitettu?

Ei ole. MaestroLaskulla voi tehdä rajattomasti laskuja vuodessa. Sama pätee myös tuotteisiin ja asiakasrekisteriin.

10. Käytössä ilmenee ongelmia, kuinka toimin?

MaestroLaskuun liittyvä asiakastuki hoituu tilitoimistosi kautta, eli ole yhteydessä suoraan omaan tilitoimistoyrittäjääsi!

11. Tuleeko minulle ylimääräisiä kustannuksia, jos luon palveluun paljon tuotteita?

Sovelluksen kustannukset eivät liity tuotteiden tai palveluiden määrää. Voit luoda niitä palveluun rajattomasti.

Mitä asiakkaamme ovat mieltä meistä?

Rudi Steiner, Prodiags Oy, Vantaa

”Maestro toimii hyvin tilitoimistoyhteistyössä, ja se on meille sopivan kokoinen – lisäksi siinä on mahdollisuuksia myös laajentamiseen.”

***** (5/5)

 

Jouko Tiainen, Timaco Oy, Iisalmi:

”Maestrolla vaikuttaa olevan kova halu kehittää ohjelmaa edelleen paremmaksi, se on erittäin tärkeä ja positiivinen asia hyvän käyttäjätuen lisäksi.”

**** (4/5)

Ville-Veikko Saari, Autohuolto W, Naantali

”Tilitoimisto suositteli MaestroNG:hen tutustumista. Sitä saattoi käyttää kahdessa toimipaikassa toisin kuin aiempia ohjelmiamme, ja sen avulla saatiin vähennettyä tietokoneella avoinna olevien ohjelmien määrää.”

***** (5/5)

 

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö