MaestroLasku palvelun materiaalit tilitoimistolle -Tulossa huhtikuussa 2018

MaestroLasku helpottaa asiakkaasi arkea!

MaestroLasku on pienen yrityksen näppärä työkalu, jonka avulla asiakkaasi voi kirjata ja lähettää kaikki myyntilaskunsa sähköisesti, hallita asiakasrekisteriä ja tehdä hakuja, ylläpitää tuoterekisteriä ja lähettää laskut suoraan järjestelmästä. Asiakkaasi voi siis unohtaa Excelit ja ruutuvihot ja varmistua siitä, että jokainen työ tulee ajallaan laskutettua.  Ja luonnollisestikin, jokainen asiakkaasi tekemäsi lasku siirtyy suoraan myyntireskontraan ja kirjanpitoon, ilman ylimääräisiä välikäsiä. Kaikki myyntilaskuihin liittyvä aineisto on automaattisesti tilitoimistolla.

Ilmoittaudu maksuttomaan esittelywebinaariin

Ilmoittaudu

Mitä asiakkaamme ovat mieltä meistä?

Rudi Steiner, Prodiags Oy, Vantaa

”Maestro toimii hyvin tilitoimistoyhteistyössä, ja se on meille sopivan kokoinen – lisäksi siinä on mahdollisuuksia myös laajentamiseen.”

***** (5/5)

 

 

 

 

 

 

 

Jouko Tiainen, Timaco Oy, konepajayrittäjä, Iisalmi:

”Maestrolla vaikuttaa olevan kova halu kehittää ohjelmaa edelleen paremmaksi, se on erittäin tärkeä ja positiivinen asia hyvän käyttäjätuen lisäksi.”

**** (4/5)

Ville-Veikko Saari, Autohuolto W, Naantali

”Tilitoimisto suositteli MaestroNG:hen tutustumista. Sitä saattoi käyttää kahdessa toimipaikassa toisin kuin aiempia ohjelmiamme, ja sen avulla saatiin vähennettyä tietokoneella avoinna olevien ohjelmien määrää.”

***** (5/5)

 

 

 

 

 

Laskut matkaan viiveettä

MaestroLasku on 100% sähköinen, helppokäyttöinen ja selaimella käytettävä laskun kirjaamisohjelma, joka toimii kaikilla yleisimmillä selaimilla mukaan lukien mobiililaitteet.

Asiakkaasi luo laskuja missä ja milloin tahansa – vaikka työsuorituksen yhteydessä – liitteiden lisääminen, keskeneräiseksi tallentaminen – lasku on myöhemmin jatkettavissa loppuun tai laskun voi lähettää välittömästi sovitulla laskutustavalla.

Jokainen luotu lasku siirtyy täysin automaattisesti myyntireskontraan ja kirjanpitoon ilman manuaalisia vaiheita. Se säästää näin merkittävästi työaikaa ja kustannuksia, eikä tositteita katoa matkan varrelle.

Laskun voi välittää saajalle sähköpostilla, verkkolaskuna tai tulostuspalvelun kautta – luonnollisesti myös paperilaskuna jos niin halutaan.

 

Hyödyt:

 • Sähköisesti lähetetty lasku on merkittävästi edullisempi kuin paperilasku – jopa 40% edullisempi.
 • Kaikki lähetetyt laskut 100% automaattisesti reskontraan ja kirjanpitoon
 • Merkittävä ajallinen säästö, kun laskutusaineistoa ei tarvitse lähettää enää erikseen tilitoimistoon.
 • Laskutus mahdollista missä ja milloin tahansa – laskutusohjelma on jatkuvasti taskussa ja laskut lähtevät liikkeelle samantien.
Katso video

 

Asiakkaat ja tuotteet yhdessä järjestelmässä

MaestroLasku-palvelussa asiakkaallasi on käytössä myös sähköinen tuote- ja asiakasrekisteri, kaikki Excelit tai ruutuvihot voi siis unohtaa. Myös asiakkaiden analysointi on helppoa: mistä liikevaihto tulee, mitkä asiakkaat ovat kaikista tärkeimpiä, keneen kannattaa panostaa? Myös asiakkaiden yhteystiedot pysyvät ajantasalla, kun niitä ylläpidetään yhdessä paikassa.

Asiakkaat luodaan rekisteriin, niitä on mahdollista ryhmitellä ja määritellä asiakaskohtaisia alennuksia, maksuehtoja ja laskutustapoja. Asiakkaiden myyntihistorian ja kannattavuuden selailukin on helppoa. Näiden avulla asiakkaasi osaa tehdä markkinointia oikeille asiakasryhmille oikeaan aikaan.

Tuotteden ja palveluiden tuotteistaminen. Tuotteet tallennetaan rekisteriin ja hinnoitellaan – MaestroLasku mahdollistaa monipuoliset tuoteryhmittelyt, joita voidaan hyödyntää myyntitapahtumilla. Tuotteiden kannattavuuden ja myyntihistorian seuranta mahdollista vaikkapa päivittäin.

Hyödyt:

 • Asiakasrekisteri kuuluu kokonaisuuteen – tuotteiden ja palveluiden ylläpito yhdessä paikassa.
 • Tuotteet ja palvelut ovat selkeästi rekisterissä, joita on helppo kenen tahansa myydä.

 • Päivittäminen ja hintojen muuttaminen on helppoa ja kate voidaan määritellä suoraan tuotteelle.

 • Tuotteen myyntihistoria ja kehittyminen nähtävissä suoraan tuotekortilta.

 • Tuote- ja asiakaskannattavuuden seuranta helppoa.

 • Ei rajoitteita rekisterien koossa – kaikki tarvittavat asiakkaat ja tuotteet tallennettavissa rekistereihin.
 • Haut ovat hyvin monipuoliset – löydät etsimäsi helposti laajastakin massasta.

MaestroLasku on täysin mobiilikäyttöinen

Me ymmärrämme yrittäjän kiirettä ja siksi MaestroLasku toimii täydellisesti mobiililaitteilla. Vaikka kaikki laskut lähetettävissä helposti suoraan kännykällä, joten laskuaineisto ei enää jää roikkumaan ja odottamaan laskutuspäivää. Tieto siirtyy myös suoraan taloushallintoon saakka, näin asiakkaasi käytössä on aina reaaliaikainen tilanne yrityksen myynnistä eikä erillisiä raportteja tarvitse toimittaa kuukausittain tilitoimistolle.

Asiakkaallasi on kaikki laskutukseen liitttyvät toiminnot käytössään myös mobiilisti. Hinnoittelujen, tuotetietojen tai asiakkaiden yhteystietojen päivitys mahdollista milloin ja missä tahansa.

Katso video

Hyödyt:

 • Asiakkaasi ei tarvitse työasemaa laskutuksensa hoitamiseen.
 • Asiakkaasi ei joudu odottelemaan laskun lähettämistä.
 • Laskutus ei unohdu tai viivästy.
 • Saatavien kierto nopeutuu.
 • Yksittäiset työntekijät voivat hyödyntää mobiililaskutusta joustavasti vaikka työmaalla
 • Asiakkaasi voi aloittaa laskun tekemisen esimerkiksi työmaalla, ja jatkaa sitä seuraavana päivänä toimistolla.

 

Usein kysytyt kysymykset

1 Miten asiakkaasi voi aloittaa MaestroLaskun käytön? 

Asiakkaasi saa MaestroLaskun käyttöön tilitoimistosi toimesta. Tilitoimisto ottaa asiakkaalleen MaestroLaskun käyttöön. Katso tästä ohje. (ohje Mikolta???)

2. Millä laitteilla sovellusta voi käyttää?

Sovellus toimii selaimessa, joten voit käyttää sitä sujuvasti kaikilla mobiililaitteilla ja kännykällä. Voit halutessasi aloittaa laskun kirjaamisen kännykällä ja jatkaa sitä myöhemmin toisella laitteella. Tiedot säilyvät sovelluksessa.

3. Voinko lähettää laskuja sähköpostilla?

MaestroLaskussa voit valita laskun lähetystavaksi sähköpostin. Ohjelma muodostaa automaattisesti laskun, jonka voit lähettää haluamaasi osoitteeseen.

4. Voinko lähettää sähköisiä laskuja?

Kyllä. MaestroLaskun yhtenä laskutusvaihtoehtona on myyntilaskujen välityspalvelu, jonka kautta voit lähettää laskut verkkolaskuina eteenpäin ja hyödyntää halutessasi tulostuspalvelua.

5. Onnistuuko laskun tulostus paperille?

Laskut voi tulostaa luonnollisesti myös suoraan paperilaskuksi.

6. Kuinka asiakas toimittaa laskuaineiston tilitoimistolle?

Kun asiakkaasi ottaa MaestroLaskun käyttöön, myyntilaskuaineistoa ei tarvitse enää toimittaa erikseen tilitoimistollesi tai huolehtia laskuaineistosta, vaan kaikki laskutuksen tiedot ovat välittömästi kirjanpitäjän käytössä.

7. Onko MaestroLasku-sovelluksessa laskuarkistoa?

Kyllä. Kaikki laskut tallentuvat sovelluksen arkistoon, jota sekä tilitoimisto että asiakas voivat selata monipuolisten hakujen kautta.

8. Onko sovelluksessa asiakasrekisteri?

Kyllä. MaestroLaskussa on asiakasrekisteri ja voit ylläpitää asiakkaittesi tietoja kätevästi yhdessä paikassa. Asiakasrekisteri kuuluu tuotteeseen lisämaksutta.

9. Asiakkaani kirjoittaa laskuja tällä hetkellä Maestro Taloushallinnon puolella. Voiko samaa asiakasrekisteriä hyödyntää myös MaestroLaskujen teossa?

Kyllä. Vanhan asiakasrekisteriä voidaan hyödyntää.

10. Onko sovelluksella tehtävien laskujen määrää rajoitettu?

Ei ole. MaestroLaskulla voi tehdä rajattomasti laskuja vuodessa. Sama pätee myös tuotteisiin ja asiakasrekisteriin.

11. Asiakkaani käytössä ilmenee ongelmia, mistä hän saa käyttötukea?

MaestroLaskuun liittyvä asiakastuki hoituu Maestron tarjoaman tilitoimiston asiakkaan tukichatin kautta.

12. Tuleeko minulle ylimääräisiä kustannuksia, jos luon palveluun paljon tuotteita?

Sovelluksen kustannukset eivät liity tuotteiden tai palveluiden määrää. Voit luoda niitä palveluun rajattomasti.

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö