MaestroOsto - Helpotamme sinun arkeasi!

Tiesitkö, että henkilöstöäsi ei voisi vähempää kiinnostaa ostolaskut?  Tai ainakin he haluaisivat hoitaa kaiken kännykällä – helposti ja nopeasti.

Mutta on myös heitä, jotka tuskailevat, kuinka paljon turhaa aikaa kuluu laskujen käsittelyyn. Eikä heillä ole tarpeeksi tietoa, mitä laskuja on kierrossa ja tulossa maksuun.

Maestro Ostolaskujen avulla tyydytät molempien tarpeet –  helposti mutta monipuolisesti.

Print

Nopea ottaa käyttöön

Tuote on käytössä monenlaisilla yrityksillä ja se on nopeasti otettavissa käyttöön.

Maestrolla on fiksu ja nopea järjestelmä. Saamme järjestelmän käyttöösi tarpeen tullen vaikka viikossa, kun kaikki tarvittavat sopimukset ovat kunnossa. Et tarvitse mittavia käyttöönottoprojekteja tai määrittelyitä.

Joustava

Voit hyödyntää Maestron palvelua kaikilla laitteilla ja mistä ja milloin vain.

Joustavuus tarkoittaa myös muokkautuvuutta erilaisten organisaatioiden tilanteisiin, esimerkiksi voit määrittää sujuvasti kuka teillä tiliöi ja miten lasku kierrätetään. Uutta! Uusi lasku on mahdollista viedä automaattisesti kiertoon kokonaan ilman käsitöitä.

Helppokäyttöinen

MaestroNG:n käyttöliittymä on tehty niin intuitiiviseksi, että lähes jokainen osaa käyttää järjestelmää heti ensimmäisellä kerralla, ilman erillistä opastusta.

Maestron järjestelmässä käsittelyssä olevat ostolaskut ja niiden tilanne on helppoa tarkastaa kännykällä tai muilla laitteilla. Lisäksi ohjelma ohjaa käyttäjää ja helpottaa toistuvia työvaiheita.

 

aarikka.png

**** "Printtimapeille hyvästit!"

Maestron sähköinen laskujärjestelmä on yksinkertainen käyttää. Meillä se on nopeuttanut laskujen kiertoa, eikä nyt tarvitse enää printtimappeja selailla, jos haluaa jotain laskua hakea. Meillä sähköinen laskutussysteemi kyllä paransi laskujen kiertoa!

Tuotepakettimme

MaestroOsto - Starttipaketti

65 EUR /kk

Tiesitkö, että sinä voisit luopua kaikista laskumapeista? Laskuaineistoa voi säilyttää lakisääteisesti myös digitaalisessa muodossa, jolloin se on helposti selattavissa. MaestroOston myötä voit vastaanottaa sähköisiä laskuja. Ja tämä palvelu on ulottuvillasi, vaikka sinun organisaatiossasi laskuaineistoa käsittelisi vain yksi ihminen.

Starttipaketti sisältää

 • Ostolaskut 100 % sähköisessä muodossa
 • Lakisääteinen sähköinen arkisto laskuillesi
 • Helppo käyttää ja omaksua
 • Mahdollisuus kasvattaa järjestelmää myöhemmin
Lue lisää

Propaketti

180 eur/kk + 15 eur/käyttäjä/kk

Onko ostolaskujen käsittelynne tarve suurempi ja laskumassan käsittely tuottaa jo hankaluuksia? Maestron ostolaskut on ratkaisu laskumassan digitalisointiin ja laskutusprosessin sujuvoittamiseen. Voit valita laskuillesi sopivan hyväksymis- ja tarkastuskierron ja henkilökuntasi voi klikata laskut hyväksytyksi vaikka kännykällä tien päältä. Pakettiin kuuluu myös Ropon palvelut.

Propaketti sisältää

 • Rajaton määrä käyttäjiä, tarpeen mukaan
 • Ostolaskusovellus (desktop ja mobiili)
 • Laadukas lakisääteinen laskuarkisto ja hakutoiminnot
 • Ropo Capitalin sähköisen laskutuksen palvelut
Lue lisää

Huoleton

800 eur/kk + 15 eur/käyttäjä/kk

Tuleeko teille sadoittain tai jopa tuhansittain ostolaskuja? Maestron laajin ostolaskupaketti sisältää sovelluksen lisäksi myös jatkuvan palvelun kuukausittain, jolloin käymme yhteisesti läpi laskujen käsittelytapoja ja varmistaa näin laskujen käsittelyn automaation asteen nousun. Palvelu tulee takuuvarmasti koko organisaation käyttöön.

Huoleton paketti sisältää

 • Rajaton käyttäjämäärä
 • Ostolaskusovellus (desktop ja mobiili)
 • Laadukas lakisääteinen ostolaskuarkisto
 • Ropon palvelut
 • 2 kartoittavaa workshoppia ja laadukas videoaineisto
 • Ohjausryhmäpalaverit 1 h/kk
Tilaa nyt

Haluatko kysyä lisää?

Tavoitat meidät myös puhelinnumerosta 0207 505 707 tai sähköpostilla osoitteesta myynti@www.maestro.fi.

Yhteydenottopyyntö kotisivulta

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö