Verkkolasku- ja verkkopalkkapalvelu

Unelmoitko siitä, että pääsisit kokonaan eroon paperisista laskuaineistoista ja voisit lähettää ja vastaanottaa kaiken sähköisenä? Maestro tarjoaa helpon toimintamallin myynti- ja ostolaskujen  sekä palkka-aineiston sähköiseen välittämiseen. Tämän avulla säästetään lukuisia turhia käsityövaiheita ja turhaa paperinpyöritystä!

Vaivaton ja edullinen ottaa käyttöön

Palvelu on erittäin vaivaton ottaa käyttöön, kun yrityksellä on jo käytössä Maestron palvelut. Käyttöönotto onnistuu ilmoittamalla asiasta Maestron asiakaspalveluun tuki@www.maestro.fi tai soittamalla puhelinnumeroon 0207 500 700.

100 % paperiton laskutus ja palkka-aineisto

Sanomanvälityspalvelut vievät sinua lähemmäs täydellisen paperitonta toimistoa. Saat lähetettyä ja vastaanotettua kaikki laskut ja palkka-aineiston sähköisenä, mikä vähentää käsittelyyn liittyviä pakollisia kustannuksia ja nopeuttaa laskujen kiertoa huomattavasti.

Huolenpito kaikissa laskutuksen vaiheissa

Huolehdimme puolestasi, että lasku-aineistosi liikkuu ongelmitta. Pystymme selvittämään apunasi, jos lasku on jostain syystä jäänyt saapumatta tai missä lasku on parhaillaan menossa. Voimme myös selvittää, onko odottamasi lasku jo lähetetty. Maestro ei jätä sinua yksin laskuaineistosi kanssa!

Laajat mahdollisuudet aineiston välittämiseen sähköisesti:

Myyntilaskujen välitys

Myyntilaskupalvelussa laskuaineistosi lähetetään suoraan asiakkaille älykkäässä muodossa, jossa liikkuvat laskun tiedot, liitteet ja laskun kuva. Vastaanottajina voivat olla sekä organisaatiot että kuluttajat. Mikäli laskun vastaanottajalla ei vielä ole valmiutta vastaanottaa laskuja sähköisessä muodossa, laskut toimitetaan kirjepostina vastaanottajalle.

Hyödyt sinulle

  • Voit lähettää 100 % laskuistasi sähköisesti
  • Unohda sopimusrumba: 0 kpl uusia sopimuksia laskunvälittäjien tai pankkien kanssa
  • Laskun vastaanottaja saa laskun aina haluamassaan muodossa
  • Laskun kuva ja liitteet siirtyvät ongelmitta myös sähköisenä
Lue lisää

Ostolaskujen välitys

Ostolaskupalvelu mahdollistaa kaikkien laskujen vastaanoton sähköisessä muodossa. Kaikki sinulle lähetetyt laskut ohjataan Maestron ostolaskujen käsittelyjärjestelmään. Myös paperilla saapuneet laskut muunnetaan sähköiseen muotoon ja voidaan vastaanottaa samaa kanavaa pitkin.

Hyödyt sinulle

  • Voit vastaanottaa 100 % laskuista sähköisesti
  • Unohda sopimusrumba: 0 kpl uusia sopimuksia välittäjien tai pankkien kanssa
  • Ei stressiä myöskään laskuttajille. Mahdolliset paperiset laskut muutetaan automaattisesti sähköiseen muotoon
Lue lisää

Palkka-aineiston välitys

Avausmaksu 150 euroa

Palkka-aineistot on mahdollista muodostaa ja toimittaa työntekijöille verkkopalkkana tai NetPostiin. Palkkalaskelmat lähetetään suoraan Maestron järjestelmästä ja ne näkyvät palkansaajilla välittömästi. Palkkalaskelmat voidaan lähettää palvelun kautta myös kirjeenä.

Hyödyt sinulle

  • Lähetä palkka-aineisto työntekijöille sähköisenä
  • Työntekijät näkevät palkkanauhansa suoraan verkkopankissa tai NetPostin kautta
  • 0 minuuttia ylimääräistä postitustyötä ja paperihaavoja
Lue lisää

Mikä on Ropo?

Ropo auttaa yrityksiä yhtenäistämään ja virtaviivaistamaan laskutustaan. Ropo on Pohjoismaiden markkinajohtaja, jolla on toimintaa Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa. Päätoimipiste sijaitsee Kuopiossa, Suomessa.

Tutustu Ropoon

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö