Kuittipalvelu tilitoimiston asiakkaalle

Inhoatko kuittien turhaa säilyttelyä?

Maestron Kuitti-sovelluksen avulla voit toimittaa kaikki ostokuitit sähköisinä tilitoimistollesi välittömästi eteenpäin, missä ja milloin tahansa, esimerkiksi kännykällä. Paperikuittia ei tarvitse säilyttää, koska kaikki kuittisi ovat tämän jälkeen kirjanpitäjälläsi.

Kuitit ovat automaattisesti kirjanpidossa, sekä aina selailtavissa ja löydettävissä helposti. Kuitit voi toimittaa tilitoimistolle pdf-muodossa, tai valokuvata sen kännykällä suoraan kirjanpitäjälle.

Tutustu kuittisovellukseen tarkemmin 15 min esittelyssä!

Haluan maksuttoman esittelyn

Hyötyjä sinulle:

  • Vaivaton käyttää arjessa! Kuitit voi toimittaa tilitoimistolle pdf-muodossa, tai valokuvata sen kännykällä suoraan kirjanpitäjälle.
  • Ei enää unohtuneita paperisia kuitteja. Kuitin tallentamisen jälkeen paperista kuittia ei tarvitse enää säilyttää. Kaikki kuitit ovat helposti ja selkeästi selailtavissa missä ja milloin tahansa. Jos  jotakin tietoa kuitit tarvitaan myöhemmin, voit itse helposti selailla kuitteja kuittiarkistosta vaikka toimittajakohtaisesti milloin tahansa.
  • Automaattisesti kirjanpidossa. Kuitit ovat aina selailtavissa ja löydettävissä helposti. Kuittipalvelun avulla voit varmistaa, että kaikki yrityksesi kulut tulevat varmasti kirjattua kirjanpitoon.
  • Merkittävä alv-hyöty. Esimerkiksi 62 euron ostoksesta 24% alv on 12 euroa. Jos kuittia ei lisätä kirjanpitoon, jää yritykseltä 12 euron alv-vähennys hyödyntämättä. Ostos on myös tuloverotuksessa vähennyskelpoinen, joka pienentää yrityksen verotettavaa tulosta.

Mitä asiakkaamme ovat mieltä meistä?

Jouko Tiainen, Timaco Oy, Iisalmi:

“Maestrolla vaikuttaa olevan kova halu kehittää ohjelmaa edelleen paremmaksi, se on erittäin tärkeä ja positiivinen asia hyvän käyttäjätuen lisäksi.”

**** (4/5)

Ville-Veikko Saari, Autohuolto W, Naantali

“Tilitoimisto suositteli MaestroNG:hen tutustumista. Sitä saattoi käyttää kahdessa toimipaikassa toisin kuin aiempia ohjelmiamme, ja sen avulla saatiin vähennettyä tietokoneella avoinna olevien ohjelmien määrää.”

***** (5/5)

Rudi Steiner, Prodiags Oy, Vantaa

“Maestro toimii hyvin tilitoimistoyhteistyössä, ja se on meille sopivan kokoinen – lisäksi siinä on mahdollisuuksia myös laajentamiseen.”

***** (5/5)

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö