Unelmien Kauppapaikka®: Kaupungistuminen ja logistiikka 8.12 klo 14

Kaupungistuminen ja logistiikka. Miten kuluttajien jatkuva muuttoliike kasvukeskuksiin vaikuttaa kaupan liiketoimintaan?

– Onko urbanisaatio suurempi trendi kaupalle kuin digitalisaatio?

45 minuuttia, neljä väitettä kaupasta, kaksi asiantuntijaa, yksi case

Maestro järjestää kaupan alan ammattilaisille maksuttoman keskusteluwebinaarin torstaina 8.12. klo 14.00-14.45.

Case Kesko – Mitä Kesko on tehnyt kuluttajakäyttäytymisen muutoksen myötä? Mistä on luovuttu? Mihin on keskitytty?

Neljä väitettä urbanisaatiosta. Miten kaupan tulisi reagoida?

  • Sijainti, sijainti, sijainti – mutta missä? Mikä on hyvä sijainti maantieteellisesti ja verkossa?
  • Kiristyvä kilpailu kuluttajalogistiikassa. Kuka hoitaa toimitukset nopeimmin ja kustannustehokkaasti? Onko Postilla enää tulevaisuutta?
  • Entä kuluttajien erikoistuvat tarpeet? Kannattaako Suomessa segmentoida?
  • Lähestyykö konseptisi parasta ennen -päivämäärä? Voiko kaupan konsepteja suunnitella enää vuosiksi eteenpäin?

Vieraina kaupan kärkinimet

Sarjan viimeisessä lähetyksessä mukana on Keskon hallituksen puheenjohtaja Esa Kiiskinen sekä vakiovieraamme Aalto-yliopiston professori, kaupan erikoisosaaja Lasse Mitronen. 45 minuutin keskustelu lähetetään reaaliaikaisena Musiikkitalon lämpiöstä, keskeltä Helsinkiä.

Webinaaria voit seurata vaivattomasti tietokoneella tai mobiililaitteella. Ilmoittautumisen jälkeen saat henkilökohtaisen osallistumislinkin.

Tutustu puhujiin

Lasse Mitronen

lasse-mitronen_pieni

Lasse Mitronen, KTT, toimii Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun markkinoinnin laitoksella professorina (Professor of Practice). Lasse Mitrosella on pitkäaikainen kokemus kaupan ja palveluiden piiristä sekä kaupan ja palveluliiketoiminnan kansainvälisestä tutkimus- ja kehittämistoiminnasta.

Hänen tutkimuksensa ja konsultointinsa ovat kohdistuneet palvelu-, ketju- ja asiakkuuksien johtamiseen sekä liiketoimintamallien kehittämiseen.

 

Esa Kiiskinen

esa_kiiskinen_vsrEsa Kiiskinen on K-Citymarket Sellon kauppias ja Keskolla kauppiasuraa on jo takana yli 20 vuotta.  Kiiskinen toimii myös Keskon hallituksen puheenjohtajana. Keskon hallituksessa hän on toiminut jo vuodesta 2009 saakka. Aiemmin Kiiskinen on toiminut lukuisissa luottamustoimissa Elinkeinoelämän keskusliitto EK:ssa, Perheyritysten liitossa sekä Vähittäiskaupan Ammattikasvatussäätiössä.

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö