Miten ralli ja liiketoiminta kohtaavat – Lapin Kumi Oy

Miten ralli ja Maestro yhdistyvät Lapin Kumissa?

Kuten rallissa, myös liiketoiminnassa tarvitaan hyviä yhteistyökumppaneita ja luottamusta yhteistyökumppaniin. Meille valinta tietojärjestelmissä oli Maestro.

Katso tästä esittelyvideo Lapin Kumin ja Maestron yhteistyöstä.

 

Näin sanoo Lapin Kumi Oy:n toimitusjohtaja Ville Ruokanen, jolla on pitkä kokemus paitsi molemmista myös kaupankäynnistä. Lapin Kumi Oy on Suomen suurin yksityinen renkaisiin ja vanteisiin erikoistunut yritys, perustettu jo vuonna 1947 ja rengaskauppaa tehdään nyt jo kolmannessa polvessa.

Ville Ruokanen Lapin Kumi

Ville Ruokasella on pitkä kokemus rengaskaupasta

”Meillä oli aiemmin kuusi-seitsemän eri järjestelmäää, nyt on vain Maestro. Kaikki seitsemän eri myymälän toiminnot ovat nyt yhdessä paikassa – tämä säästää aikaa, rahaa ja resursseja tehdä oikeaa liiketoimintaa. Maestron käyttöönoton jälkeen olemme avanneet kaksi uutta toimipaikkaa, palkanneet parikymmentä ihmistä lisää ja lähes tuplanneet myyntimme, silti hallinnossa meillä on yhä sama miehitys.

Jo ensimmäisestä yhteydenotosta Maestroon jäi hyvä mieli. Puhumme edelleen samaa kieltä ja olemme kumpikin toisillemme tärkeitä. Minä voin suositella Maestroa kaikille. Maestro tuo yrittäjälle aikaa oikeaan työhön – ja vähän muuhunkin.”

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö