Tanssikoulu Un Dos Tres ja Ovidoor Oy pysyvät Maestron avulla ajan tasalla

Tanssikoulu Un Dos Tres ja Ovidoor Oy pysyvät Maestron avulla ajan tasalla

Tanssikouluyrittäjä Eveliina Luoma totesi heti yrityksen ostettuaan, että sen kirjanpito on syytä siirtää hitaista paperikäytännöistä sähköiseen aikaan. Yhteistyökumppaniksi kirjanpitoon löytyi Ovidoor Oy, joka on myös Maestron tilitoimistokumppani ja sähköisen kirjanpidon edelläkävijä. Tanssikoulun kätevimmäksi työkaluksi valikoitui Maestron Kevyt kassajärjestelmä.

Tanssikoulu Un Dos Tres on korkeatasoista, pedagogisesti suunniteltua tanssinopetusta tarjoava tanssikoulu Lohjalla. Un Dos Tres järjestää myös Taiteen perusopetusta. Yrityksen omistaa Eveliina Luoma.

Ovidoor Oy on kasvuhakuinen tilitoimisto, joka on tehnyt tanssikoulun kanssa yhteistyötä elokuusta 2015 alkaen.

Talouden hallinnasta tuottavaan työhön

– Yrittäjä halusi keskittyä omaan osaamisalueeseensa, jotta aikaa ei menisi laskujen hallintaan, kuvailee Ovidoorin Karoliina Mykkänen yhteistyön lähtökohtaa.

– En halunnut enää käsinkirjoitettuja kuitteja jokaikisestä myydystä suklaapatukasta ja lippulappusten keruuta kirjanpitoa varten, täsmentää Tanssikoulu Un Dos Tresin omistaja Eveliina Luoma.

Uusi kassajärjestelmä ja sähköinen laskujenhallinta ovat vapauttaneet yrittäjän aikaa muuhun. Myynnit siirtyvät kassasta suoraan kirjanpitoon ja sekä tulot että menot ovat reaaliaikaisesti yrittäjän  tarkasteltavissa.

– Tämä vapauttaa minulla aikaa siihen mitä oikeasti osaan, eli tanssiin ja opetukseen, joten järjestelmä tekee sen, mitä luvattiin – ja ylikin, koska kaikenlainen raportointi onnistuu nyt myös hyvin.

Kassajärjestelmä on helppo käyttää ja opettaa

Eveliina Luoman mukaan Maestron kevyt kassajärjestelmä on vastannut sekä odotuksia että tarpeita.

– En ole mikään nörtti, mutta kassaa on helppo käyttää ja se on helppo myös opettaa sitä käyttäville apulaisille. Jos ajatellaan, että entisessä elämässäni sihteerinä käytin joka kuukauden lopussa kaksi päivää kuun vaihteen rutiineihin, niin nyt se työ on jäänyt kokonaan pois.

– Tanssikoulun toiminta on iltapainotteista ja päivät pitkiä, mutta yrittäjä pääsee MaestroNG:sta katsomaan laskut ja kassasta myynnit milloin haluaa. Järjestelmästä on myös mahdollista joko tehdä asiakkaalle lasku tai ottaa vastaan käteis- ja korttimaksuja, kertoo Karoliina Mykkänen. Tilitoimisto taas saa asiakkaansa tiedot suoraan kassajärjestelmästä, joten huolta viiveistä ja virheriskeistä ei ole.

– Olen ollut erittäin tyytyväinen Ovidooriin. Voin luottaa siihen, että asiat hoituvat, kiittää Eveliina Luoma yhteistyökumppaniaan.

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö