Skaalautuva Maestro sopii virtuualiopetusta tarjoavalle ProDiagsille

Skaalautuvuus ja ajantasaisuus ovat tärkeitä kansainvälisillä markkinoilla toimivalle ProDiags Oy:lle. Maestro tarjoaa molemmat ominaisuudet, ja kun yrityksen tilitoimisto Taloustiimi Leanakin käyttää Maestroa, sujuu koko ProDiagsin taloushallinto ilman erillistä hallintohenkilöstöä.

ProDiags Oy on autotekniikan virtuaaliopetukseen erikoistunut yritys, joka markkinoi kurssejaan jo viidellä mantereella, suomen lisäksi myös englanniksi ja saksaksi. Suomessa yrityksen tärkeimpiä asiakkaita ovat ammattikoulut. Vienti toimii verkkokaupan välityksellä, ja asiakkaita ovat esimerkiksi yksityiset autoalan yritykset. ProDiags Oy:llä on myös sisaryritys Baltiassa.

Reaaliaikainen raportointi

– Maestro tuli meille tilitoimiston kautta, kertoo toimitusjohtaja Rudi Steiner ProDiags Oy:stä. – Kuittipino ei ole mielestäni hyvä tapa hoitaa kirjanpitoa, sähköisyys ja ajantasaisuus ovat tärkeitä, ja Maestrosta saa reaaliaikaiset raportit.

ProDiags hoitaa itse sähköisen laskutuksen, mutta kaiken muun hoitaa tilitoimisto; maksuliikenteen, reskontrat, luotonvalvonnan, kirjanpidon ja tilinpäätökset. Kun molemmilla on käytössä sama järjestelmä, yhteistyö sujuu saumattomasti.

– Itse käyn hakemassa raportteja tarpeen mukaan, toteaa Rudi Steiner.

Selkeä sopimushallinto

ProDiags pitää myös sopimuksistaan kirjaa Maestron avulla.

– Seuraamme, mitä milläkin asiakkaalla on meiltä käytössään. Meillä on satoja sopimusasiakkaita, ja sopimushallinnon avulla tiedämme kuukausittain, milloin seuraavat sopimukset erääntyvät laskutettavaksi, kuvailee toimitusjohtaja Rudi Steiner.

– Järjestelmä on selvä ja helppo käyttää. Muutoksia tarvitsee tehdä vain, jos asiakkaan lisenssin laajuus muuttuu.

Skaalautuvuus ja notkeus

Maestron ansiosta ProDiagsissa ei tarvita erikseen taloushallinnon henkilöstöä. Toimitusjohtajakin työskentelee yrityksessä vain osan viikosta, ja osan viikosta muissa omistamissaan yrityksissä.

– Meillä ei ole yhtään varsinaista hallintoihmistä, ja kuitenkin olemme koko ajan ajan tasalla. Maestrosta saadaan kaikki tieto, mitä tarvitaan. Tärkeintä meille on skaalautuvuus, eikä toimintamme vaadi mitään räätälöityjä ominaisuuksia.

Maestrossa on parasta, että kaikkien ei tarvitse toimia samalla sapluunalla, toteaa myös ProDiagsin kirjanpitoa hoitava Leena Horsma-Alho Taloustiimi Leana Ky:stä. – Sitä on mahdollista käyttää eri yrityksissä eri tavalla. Asiakas pystyy itse katsomaan haluamansa raportit. Esimerkiksi ProDiagsilla on käytössään kaikki sähköiset ominaisuudet kuittien skannaussovellusta lukuun ottamatta.

– Maestro toimii hyvin tilitoimistoyhteistyössä, ja se on meille sopivan kokoinen – lisäksi siinä on mahdollisuuksia myös laajentamiseen, sanoo toimitusjohtaja Steiner.

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö