Karvian Yrityspalvelu Oy hallittuun kasvuun Maestrolla

Karvian Yrityspalvelu Oy hallittuun kasvuun Maestrolla

Karvian Yrityspalvelu Oy teki harkitun ratkaisun siirtyessään käyttämään Maestron kirjanpito-ohjelmistoa. Muutos toi taloon uudet, ajantasaiset ja laajennettavissa olevat ohjelmistot sekä huolettoman ylläpidon. Samalla vapautettiin työkapasiteettia turhista rutiineista toiminnan kehittämiseen ja laajentamiseen.

Karvian Yrityspalvelu Py lyhyesti

Eija Kauniston kahdeksan vuotta pyörittämä Karvian atk- ja tilipalvelu muuttui huhtikuun alussa Karvian Yrityspalvelu Oy:ksi. Samalla Kauniston yhtiökumppaniksi tuli Mari Ervelä. Muutoksen tavoitteena on sekä asiakaskunnan että henkilökunnan määrän hallittu kasvu.

Karvian yrityspalvelu tarjoaa asiakkailleen monipuolisen kattauksen taloushallinnon palveluja kirjanpidosta palkanlaskentaan ja laskutuksesta sihteeripalveluihin ja kopiointiin. Lähitulevaisuudessa yksi kehittämisalueista tulee olemaan sähköiset taloushallinnon palvelut.

Sähköisen toimintaympäristön vaatimukset

– Entinen ohjelmisto ei enää pysynyt mukana uudessa, sähköisessä ympäristössä ja halusimme tarjota asiakkaille tätä sähköistä puolta. Lisäksi vanhalla ohjelmistolla rutiinitöidenkin tekeminen oli hidasta, perustelee Eija Kaunisto yrityksen tarvetta ohjelmiston uusimiseen.

Maestron ohjelmisto tarjosi Karvian Yrityspalvelun tarpeisiin parhaiten sopivat vaihtoehdot sekä mahdollisuuden vapauttaa yrittäjien omaa työkapasiteettia yrityksen toiminnan kehittämiseen.

– Meille oli tärkeää se, että pakettiin sisältyvät vero- ym. päivitykset, niin että niitä varten ei tarvitse ostaa uutta versiota. Myös konesali varmuuskopiointeineen oli meille hyvin merkittävä etu, joka on jo nyt hyväksi havaittu, Kaunisto kertoo. – Konesalin ja sen mahdollistaman etäkäytön ansiosta voi vaikka kotoa tarkistaa jonkin asian, jos se jää vaivaamaan.

Kattava kokonaisjärjestelmä tuo paljon uusia mahdollisuuksia

Maestron kirjanpito-ohjelmistoa Karvian Yrityspalvelun naiset kiittävät kiinnostavaksi kokonaisjärjestelmäksi, joka mahdollistaa tuiki tärkeän ajantasaisuuden.

– Siitä saa helposti raportteja ja tiedot siirtyvät automaattisesti yhdellä napin painalluksella suoraan tileille. Kaiken kaikkiaan tietoa saa ohjelmistosta irti paljon enemmän kuin vanhasta ohjelmistosta, ja tiedon syöttäminen on yksinkertaisempaa, sanoo Eija Kaunisto.

– Ja jos asiakas ottaa käyttöön Maestron myyntilaskutuksen, voidaan myyntilaskutkin siirtää sieltä yksinkertaisesti suoraan kirjanpitoon.

Myös yhtiökumppani Mari Ervelä arvostaa Maestron tarjoamia mahdollisuuksia. Toistaiseksi asiakkaat eivät vielä itse käytä ohjelmistoa, mutta etäkäyttötunnusten avulla heillä on mahdollisuus tarkistaa tietoja vielä sen jälkeenkin, kun ne on jo siirretty kirjanpitoon.

– Kunhan ehdimme tätä markkinoida asiakkaillemme ja he tutustuvat ohjelmiston etuihin, niin seuraava hankintamme voisi olla Maestron Expera, ostolaskujen sähköinen käsittely. Meitä itseämme se kiinnostaa kovasti, koska se säästää asiakkailta sekä aikaa että rahaa. Kun kuitit saadaan sähköiseen muotoon, ei tarvitse enää plärätä mappeja ja tiedot saadaan luotettavasti arkistoitua. Se on täysin lainmukainen käsittelytapa myös kuittien arkistointiin, innostuu Mari Ervelä.

Myös tuki toimii hyvin

– Maestrolla oli erinomaiset myyntimiehet, naiset hymyilevät. – Kun olimme Antti Viiliäisen kanssa tutustuneet ohjelmistoon ja nähneet Maija Korpelan tekemän demon, niin ymmärsimme kyllä miten paljon sovellusmahdollisuuksia Maestron ohjelmistossa on.

-Eikä ole tarvinnut katua. Ohjelmisto on näiden muutaman käyttökuukauden aikana lunastanut lupauksensa täysin. Olemme myös saaneet hyvin opastusta niin paikan päällä kuin puhelimitse ja sähköpostillakin. Kirsi Hämäläinen on vastannut aina nopeasti ja häneltä uskaltaa kysyä nolojakin, vakuuttavat Eija Kaunisto ja Mari Ervelä Karvian yrityspalvelusta.

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö